ima li iko pristojnu sliku kortea...
HŠK ZRINJSKI MOSTAR - FK Velež Vrapčići 26. kolo PL - Subota, 05.05.2007 - 17:00
Posted 07 May 2007 - 01:30 PM
E'o moj jedini komentar na ovu utakmicu će biti na odgovarajućem tj. na ovom forumu...
Za one što pričaju po raznim forumima- Više bi vrijedilo kad bi otišli u Klub i popili jednu karlu nego to što ste ispisali 16 stranica prosvjetiteljskim postovima o tome kako je trebalo te kako nije trebalo...
Što se tiče utakmice ne pada mi napamet davat' neke kritike nego eto pohvale svim momcima na organizaciji ove tekme... Fino je ispalo !
Corteo,koreo,parole,bakljada,zastave, pogo
,ne loše navijanje...etc
Za one što pričaju po raznim forumima- Više bi vrijedilo kad bi otišli u Klub i popili jednu karlu nego to što ste ispisali 16 stranica prosvjetiteljskim postovima o tome kako je trebalo te kako nije trebalo...
Što se tiče utakmice ne pada mi napamet davat' neke kritike nego eto pohvale svim momcima na organizaciji ove tekme... Fino je ispalo !
Corteo,koreo,parole,bakljada,zastave, pogo
Zrinjski
Posted 07 May 2007 - 10:17 PM
Dobro 3+
...ovo je naš "prosjek" neki standard kojeg treba držat, sa pozitivnim predznakom napredovanja - poboljšanja ...svaki sljedeći derbi (pa i manja utakmica, gostovanje) bude bolje od prethodnog, šta 'oću da kažem...da nema previše oscilacija, NE: "...jednom da nas bude 2000 sa 500 upaljeni baklji, 200 zastava..." a drugi put 10x manje s 10x manje sadržaja. Nego DA:, ovako uvijek svaki derbi dosta višee vidljivih samo pozitivni stvari...i polako postat' ćemo odlikaši za koju godinu
Gonimo svuđe...

Sign In
Register
Help
This topic is locked
MultiQuote