boka srbine!!!
HŠK Zrinjski - FK Slavija 28.kolo PL - Srijeda, 16.05.2007 - 17:00
#23 gost_templar_um94 _*
Posted 15 May 2007 - 09:51 PM
bola pusti ljude! nemoj tjerat nikog! ako misle navijat nek navijaju! vidite da nam je dobro krenulo u zadnje vrijeme...dolazi ljudi sa strane...mlađi dobro rade...pojedini stari se vraćaju...držimo to jezgro već dugo...ista ekipa...samo da nastavimo tako! pustit dip inž građ da vodi navijanje,moramo nać nekog normalnog koga raja voli i poštuje da vodi klub,a da je sposoban za to,..! i NIKAD više nam se nesmije desit ono kao na veležu da se kačimo na tribini!!! sreća nije otišlo dalje al zamislite sramote da jest! al sve 5! i usput...ono najvažnije...ŠTO MANJE ŠVABA U ULTRASIMA!!!
Posted 16 May 2007 - 05:36 PM
Zrinjski – Slavija 2:1 (0:1)
0:1 (35') Kokot
1:1 (62') Kordić (penal)
2:1 (63') Kordić
Zrinjski od početka ima inicijativu ali Joldić i Krešić u dva navrata ne uspjevaju zatresti mrežu gostiju iz Istočnog Sarajeva. U 23. minuti Vuksanović izbija sam pred domaćeg vratara Mitrovića, koji uspjeva zaustaviti njegov lob udarac. Nakon jedne kontre Kokot u 35. minuti dovodi goste u vodstvo 1:0.
U drugom dijelu Slišković uvodi u igru Ivankovića i Matka ne bi li pojačao pritisak prema golu Dujkovića, ali u 55. minuti Slavija i dalje vodi 1:0. U 65. minuti nakon auta za Zrinjski, nakon igranja rukom igrača Slavije Stankovića, sudac pokazuje na bijelu točku. Gostujući nogometaši žele napustiti teren, ali uskoro se vraćaju, a Krešimir Kordić je siguran realizator za 1:1. Isti igrač u narednoj minuti, udarcem glavom dovodi domaće u vodstvo 2:1. Spomenimo i da je trener domaćih Blaž Slišković imao žestok verbalni okršaj sa četvrtim sudcem.
0:1 (35') Kokot
1:1 (62') Kordić (penal)
2:1 (63') Kordić
Zrinjski od početka ima inicijativu ali Joldić i Krešić u dva navrata ne uspjevaju zatresti mrežu gostiju iz Istočnog Sarajeva. U 23. minuti Vuksanović izbija sam pred domaćeg vratara Mitrovića, koji uspjeva zaustaviti njegov lob udarac. Nakon jedne kontre Kokot u 35. minuti dovodi goste u vodstvo 1:0.
U drugom dijelu Slišković uvodi u igru Ivankovića i Matka ne bi li pojačao pritisak prema golu Dujkovića, ali u 55. minuti Slavija i dalje vodi 1:0. U 65. minuti nakon auta za Zrinjski, nakon igranja rukom igrača Slavije Stankovića, sudac pokazuje na bijelu točku. Gostujući nogometaši žele napustiti teren, ali uskoro se vraćaju, a Krešimir Kordić je siguran realizator za 1:1. Isti igrač u narednoj minuti, udarcem glavom dovodi domaće u vodstvo 2:1. Spomenimo i da je trener domaćih Blaž Slišković imao žestok verbalni okršaj sa četvrtim sudcem.
Posted 16 May 2007 - 07:25 PM
extreme, on 15.05.2007 - 21:30, said:
sutra svi u sredinu pička li vam materina...a ne se razrijeđivat po stajanju ko jupol.... 
ko da sam znao...ja jedno vi drugo...
ja stvarno više ne kontam ljude koji kao nešto gone vamo tamo sve ultrasi...a dođe utakmica pobjegnu sa strane...i navijaju samo kad im se kurac digne...onde sve u prvom redu malci.. i onda kažu šta će npr .škripari....ma bolji su od nas majke mi ima ih 30 i svi dođu i navijaju...
mislio sam da smo ovo umanjili...ali jesmo kurac..treba u široki u kavez pustit 100 ljudi ostali na zapad...
došo bolestan jedva na nogama stajo al sam navijo koliko sam mogo..
....ma možda sam se previše nasekiro ..al moro sam nešto napisat billo gdje...
evo mene i mojih pajdaša...

Sign In
Register
Help
This topic is locked
MultiQuote