Page 1 of 1
HRVATSKA - Rusija 06.06.2007 Maximir
Posted 05 June 2007 - 08:31 PM
Sretno ekipi i provedite se, hoćemo pobjedu
Posted 09 June 2007 - 04:27 PM
VLADIMIR NAdZOR, on 09.06.2007 - 16:23, said:
čuo sam da je i mali i ponio i dvije boce i loze i da ih je i obe i popio i do zagreba 
Plus orahovo ulje za kosu i bejbi kremu za lice
pet pet šest šest aloo ultrasi budite se šta spavate
OTAC NACIJE
...i djedovi naši svoju krv su lili, čuvajući granicu na Drini...
#9 gost_templar_um94 _*
Posted 11 June 2007 - 06:55 AM
a čujem da je drama bilo! al jebi ga poso...teška srca sam morao ostat,nisam mogo na tekmu al...
...sad bar znam kako je bilo PAJI u razdoblju 92. - 95....ekipa na prvoj crti a ja na plaži ( vrangvurtu )..
al sreća taj me osjećaj držo samo jedan dan a tebe PAJO 3god! jebi ga....težak život...
........al opet nekontam mi bili ovdje za vrijeme rata pa ostali normalni! a ti u njemačkoj pa poludio,oglupio( il si takav i prije bio? ) il je vamo sve tebi dosadno pa nas samo zajebaješ jer si ti to sve proživio prije 3god!?
Vezano za tebe jedna mi situacija neide iz glave....put u žepče,vlakom,veče prije kaže pajo...JA NEĆU IĆ AKO HAFE BUDU IŠLE...nasta muk u klubu
...sad bar znam kako je bilo PAJI u razdoblju 92. - 95....ekipa na prvoj crti a ja na plaži ( vrangvurtu )..
al sreća taj me osjećaj držo samo jedan dan a tebe PAJO 3god! jebi ga....težak život...
........al opet nekontam mi bili ovdje za vrijeme rata pa ostali normalni! a ti u njemačkoj pa poludio,oglupio( il si takav i prije bio? ) il je vamo sve tebi dosadno pa nas samo zajebaješ jer si ti to sve proživio prije 3god!?
Vezano za tebe jedna mi situacija neide iz glave....put u žepče,vlakom,veče prije kaže pajo...JA NEĆU IĆ AKO HAFE BUDU IŠLE...nasta muk u klubu
Page 1 of 1

Sign In
Register
Help

MultiQuote