tko pogodi tko je takozvani "Amar" (momak koji nezna plivati sa svoje 22 godine)...osvaja besplatno ljetovanje u makarskoj (7 dana,garsonjera,bez klime,zaudara nekad na ribu itd itd)....sve na Amarov racun
nesmiju ucestovati sljedeci: Amar,momci koji su ga ucili plivati (bezuspjesno),snimac videa,momci koji su se nalazili na "setu" tokom snimanja
p.s. tokom snimanja nitko nije ozljedjen...iako se cini pri kraju clipa da je se amar udusio
http://youtube.com/watch?v=NsDqM37cKm0
Page 1 of 1
NAGRADNA IGRA Osvojite 7 dana u Makarskoj...potpuno besplatno
Posted 15 June 2007 - 10:46 PM
debeli,ako ti opet treba mjesto za prespavati kad budes dolazio iz makarske(starci su te tamo otjerali,jer si ispraznio citav frizider u roku od 2 sata),samo mi se javi opet cu ti namjestiti kauc pa se fino odmori...i ako ti opet bude dosadno i nebudes imao dje ici u grad(jer si sve pare projeo) dodji opet kod mene u stan....i ako opet budes gladan(to znaci non stop),dodji opet u moj stan i isprazni mi frizider (u kojem su skoro sve njemacki proizvodi,sto mi ih majka salje,jer mi se nejedu ovi balinski ili janezski proizvodi),vidim da si se pozelio nejmacke hrane na koju si bio navikao 94. oh oprosti ti vise volis lasagne i pizzu i spagete...sto si ih jeo u italiji(dje si boravio tokom rata)....a otkaz si dobio u megi-u jer si kuhinju ispraznio,a i gazad igor se prepao da nepostanes kao on.....a otisao si u makarsku da bi sto blize zabarim(znam da ti nedostaju)
sjebavaju se i dan danas jer jos neznas plivati a izgledas kao tuljan
templar_um94 , on 11.06.2007 - 07:47, said:
pa što nisi stavio čitav?? il neki drugi klip??
uzeo si najgluplji! a drama je bilo na snimanju
sjebavali se ljudi 
uzeo si najgluplji! a drama je bilo na snimanju
sjebavaju se i dan danas jer jos neznas plivati a izgledas kao tuljan
Ultra Kuhar... kuham Crack
Page 1 of 1

Sign In
Register
Help

MultiQuote