Makedonija/Engleska - Hrvatska 17/21.11.2007 karte-ima li ista jeftino?
#62 gost_Tajnik-paco_*
Posted 22 November 2007 - 02:04 AM
mamu im englesku protestantsku jos je falila zastava irske i vatikana
a onom simunicu treba obe noge i ruke slomit da vise nikad ne zaigra pa ni sjedecu odbojku
bolji je pajo od njega majke mi
-->
jel' 'no udarni trans PATRIOTI Čapljina?
[/quote]
patroti su cudo vrijeme je na njihovoj strani
ona mi se ekipa svida drama su momci i za pobit se i za ostale stvari izmedu ostalog zadric ima vise gostovanja od nekih majmuna koji ovdje hakaju da treba bojkot prekinut pa gospodo otidite na stajanje niko vam ne smeta ali kad se vratimo......... ne prijetim obecajem
a onom simunicu treba obe noge i ruke slomit da vise nikad ne zaigra pa ni sjedecu odbojku
jel' 'no udarni trans PATRIOTI Čapljina?
[/quote]
patroti su cudo vrijeme je na njihovoj strani
ona mi se ekipa svida drama su momci i za pobit se i za ostale stvari izmedu ostalog zadric ima vise gostovanja od nekih majmuna koji ovdje hakaju da treba bojkot prekinut pa gospodo otidite na stajanje niko vam ne smeta ali kad se vratimo......... ne prijetim obecajem
Posted 22 November 2007 - 12:11 PM
[quote name='Tajnik-paco' date='22.11.2007 - 02:04' post='25521']
pa o ovome ti pricam...tek sam sada primjetio koji si ti kompleksas....pa zar sam ti ja jedina tema u zivotu....ja mislim da svrsis kada samo pricas o meni,bola nisam zainteresiran za tebe
pa o ovome ti pricam...tek sam sada primjetio koji si ti kompleksas....pa zar sam ti ja jedina tema u zivotu....ja mislim da svrsis kada samo pricas o meni,bola nisam zainteresiran za tebe
Ultra Kuhar... kuham Crack
Posted 22 November 2007 - 02:14 PM
ZNAS GDJE JE EUROHERC...? EEE, PA NI BLIZU!

Sign In
Register
Help

MultiQuote

evo pirge u londonu