Kup UEFA : HŠK ZRINJSKI - FK Partizan
Posted 04 July 2007 - 06:37 PM
Prvo predkolo Kup UEFA
HŠK ZRINJSKI - FK Partizan Beograd,
Prva utakmica 19.07.2007. u 20.15 sati - stadion pod Bijelim Brijegom.
Eto konačno je i UEFA službeno potvrdila zamjenu domaćinstva, prva ovdje...nije baš k'o što sam očekiv'o, ali eto...
-------------------------------------------
* Bez taktiziranja !
HŠK ZRINJSKI - FK Partizan Beograd,
Prva utakmica 19.07.2007. u 20.15 sati - stadion pod Bijelim Brijegom.
Eto konačno je i UEFA službeno potvrdila zamjenu domaćinstva, prva ovdje...nije baš k'o što sam očekiv'o, ali eto...
-------------------------------------------
* Bez taktiziranja !
Gonimo svuđe...
Posted 04 July 2007 - 09:58 PM
nbgunitpfc, on 04.07.2007 - 21:54, said:
nema te sanse mada bice znimljivo dolazi nas 5000 prava ekipa i plus republikanci respect za sve sto sam cuo o vama da ste ozbiljnija grupa....
ma ja sam cuo i vise da ce vas doc, da ce samo Grobari bit na stadionu, da ce te vi dobit 6-7 tisuca karata..
CHS
Posted 05 July 2007 - 11:48 AM
Diara: Partizan veliki za Zrinjski
OTKAKO je pre nekoliko dana doputovao u Beograd, Lamin Diara ne skida osmeh s lica iako oni koji ga dobro poznaju kažu da je „povučen”. Delovao je zbunjeno i posle potpisivanja trogodišnjeg ugovora sa Partizanom očigledno nenaviknut na sevanje bliceva.
Senegalac je prve utiske izneo na srpskom jeziku naučenom tokom borvaka u Mostaru.
– Dobro se osećam - kratko je prokomentarisao.
Tvrdi da nije došao u nepoznato i da o Partizanu dosta zna.
– Dok sam živeo u Bosni, čuo sam za Partizan da je veliki klub.
Igrao je za Zrinjski i Beiru Mar, a u rukama još nije držao trofej.
– Kao i svi koji dođu u Partizan, želim da budem prvak.
U biografiji mu stoji da je napadač i da mu je brzina najjači adut, ali je u Portugalu igrao i iza špiceva.
– Najbolje mi je kad igram u napadu, ali mogu da igram i levo i desno i u šipicu i iza...
Uprkos dobrom poznavanju srpskog jezika, na pitanje kakve su šanse Partizana protiv njegovog bivšeg kluba iz Mostara, zbog malog fonda reči, zamolio je Milovana Sikimića da odgovor prevede sa francuskog što mu je novi saigrač i učinio:
– Zrinjski ima kvalitet, ali je Partizan mnogo veliki klub u kome se bolje radi i u organizacionom i u igračkom smislu. Zato je prednost na strani
OTKAKO je pre nekoliko dana doputovao u Beograd, Lamin Diara ne skida osmeh s lica iako oni koji ga dobro poznaju kažu da je „povučen”. Delovao je zbunjeno i posle potpisivanja trogodišnjeg ugovora sa Partizanom očigledno nenaviknut na sevanje bliceva.
Senegalac je prve utiske izneo na srpskom jeziku naučenom tokom borvaka u Mostaru.
– Dobro se osećam - kratko je prokomentarisao.
Tvrdi da nije došao u nepoznato i da o Partizanu dosta zna.
– Dok sam živeo u Bosni, čuo sam za Partizan da je veliki klub.
Igrao je za Zrinjski i Beiru Mar, a u rukama još nije držao trofej.
– Kao i svi koji dođu u Partizan, želim da budem prvak.
U biografiji mu stoji da je napadač i da mu je brzina najjači adut, ali je u Portugalu igrao i iza špiceva.
– Najbolje mi je kad igram u napadu, ali mogu da igram i levo i desno i u šipicu i iza...
Uprkos dobrom poznavanju srpskog jezika, na pitanje kakve su šanse Partizana protiv njegovog bivšeg kluba iz Mostara, zbog malog fonda reči, zamolio je Milovana Sikimića da odgovor prevede sa francuskog što mu je novi saigrač i učinio:
– Zrinjski ima kvalitet, ali je Partizan mnogo veliki klub u kome se bolje radi i u organizacionom i u igračkom smislu. Zato je prednost na strani
Majko moja pa jesu ti Srbi meni nekada pravo smješni...
Jes' učio ga u Baćevićima...
Zrinjski
Posted 06 July 2007 - 01:34 PM
eagles, on 06.07.2007 - 13:13, said:
zna li se sta je sa žižovićem?? 
Mladen Žižović dva mjeseca van terena
Jučerašnji prijateljski susret na Kupresu između Zrinjskog i Čelika završio je na najgori mogući način za Mostarce. Osim što je poražen s 2:1, Zrinjski je na duže razdoblje ostao i bez jednog od najboljih igrača.
Mladen Žižović ozlijedio je zadnju ložu te će, prema današnjim prognozama, morati mirovati najmanje dva mjeseca! Dakle, osim za susrete protiv Partizana Slišković neće moći računati na ovog igrača i u provm dijelu prvestva.
Žižović je već dvije sezone jedan od najboljih igrača mostarske momčadi, prošle sezone nastupio je u 26 susreta i postigao šest golova.
(Bljesak.info)
Zrinjski

Sign In
Register
Help
This topic is locked

MultiQuote