ULTRAS-ZRINJSKI: BiH - Hrvatska - ULTRAS-ZRINJSKI

Jump to content

• (3 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

BiH - Hrvatska Sarajevo, 22.08.2007

#1 User is offline   ultras_berlin 

• Simpatizer
  • PipPip
  • Group: Članovi

Posted 28 June 2007 - 10:04 PM

:k8: ide te u sarajevo 22.8?
tada san i ja u mostaru!!!i ja bi isa na utakmicu ali mrsko mi je sa autom bolje mi je sa autobusom i navijaca!!!
ako organiziraj te autobus eto me
0

#2 User is offline   Gary Speed 

• west_mo
  • PipPip
  • Group: Ekipa

Posted 29 June 2007 - 03:35 AM

View Postultras_berlin, on 28.06.2007 - 23:04, said:

:k8: ide te u sarajevo 22.8?
tada san i ja u mostaru!!!i ja bi isa na utakmicu ali mrsko mi je sa autom bolje mi je sa autobusom i navijaca!!!
ako organiziraj te autobus eto me

Bit će nešto sigurno ne sekiraj se :)
Posted Image
-WE ARE THE CATHOLIC CLUB-
Pansion LOLA Medjugorje
0

#3 User is offline   GoniMaliGoni 

• Ultras
  • PipPip
  • Group: Admin

Posted 31 July 2007 - 08:14 AM

Šta kažu BHFags :

Prijateljsku utakmicu sa Hrvatskom 22. avgusta smatramo samo jednim od ocajninckih pokusaja saveza da poprave uzdrmalu kasu. Kako to izvesti??
Posjecenost domacih tekmi je bila nikakva uporedivsi sa proslim kavalifikacijama. Kako napuniti stadion? Pokusaji sa dizanjem cijena za turke te kartom vazecom i za Maltu. Sta dalje? Naravno, igraju na najsigurniju kartu koja postoji na nasim prostorima, igraju na kartu nacionalizma a to uvijek prolazi.
Bosanski i hercegovacki katolici koji sebe nazivaju hrvatima :blink: :D nece zaliti maraka da dodju i gledaju "njihovu lijepu", jos pogotovo sad kad im se pruza prilika da nam spominju mater balijsku u sred Sarajeva i tako pokazu "braci" iz Hrvatske kako su ustvari oni iz hercegovine veci hrvati.. Usijane glave s nase strane ce to jedva docekati pa ce bljuvotine neofasizma prekriti taj dan Kosevo a iz svega toga savez ce izvuci ekonomsku dobit..
Jos ako se mi nalozimo i napravimo sranje, to ce onim gnjidama iz saveza doci kao kec na desetku, i svi ce pricati kako mi, nacionalisti, mrzimo multietnicke vrijednosti nase repke i njenog rukovodstva i vrijedjamo momke koje brane nase boje poput Hrgovica i Bartolovica.

Zato je mozda najbolje ne ici na tu tekmu nego dozvoliti indijancima sa arapskim zastavama i istim onim koji su na utakmici sa Turskom klicali zemlji koja je Bosnu i Hercegovinu drzala pod svojoj okupacijom skoro 500 godina, da se oni isprazne i pokazu dobro znani "(ne)navijacki folklor. Ne dozvolimo da se manipulise s nasim osjecanjima jer valjda je svakome jasno da je ova utakmica jedna velika farsa i samo mamac za naivne budale zeljne verbalnog duela sa hrvatima. A valjda smo svjesni i sta ce biti sa nasim ljudima u istocnom Mostaru, Vitezu, Travniku, Jajcu, Stocu i Gornjem Vakufu, nakon sto Dario Srna postigne jedini gol na utakmici. Tamo nece biti rijec o verbalnim duelima, tamo ce sve da prsti...

BOJKOT!!!

0

#4 User is offline   GoniMaliGoni 

• Ultras
  • PipPip

Posted 08 August 2007 - 11:58 AM

HRVATSKI izbornik Slaven Bilić danas je objavio popis igrača na koje će računati u prijateljskoj utakmici hrvatske reprezentacije protiv reprezentacije BiH u Sarajevu 22. kolovoza, a na popisu nema većih iznenađenja.

Pozvani igrači su Stipe Pletikosa (Spartak Moskva), Vedran Runje (Lens), Vedran Ćorluka (Man City), Dario Šimić (Milan), Robert Kovač (Borussia D.), Josip Šimunić (Hertha), Dario Knežević (Livorno), Hrvoje Vejić (Tomsk), Dino Drpić (Dinamo), Niko Kovač (Salzburg), Darijo Srna (Šahtjar), Luka Modrić (Dinamo), Jerko Leko (Monaco), Jurica Vranješ (Werder), Marko Babić (Betis), Danijel Pranjić (Heerenveen), Ivan Rakitić (Schalke 04), Mladen Petrić (Borussia D.), Eduardo da Silva (Arsenal), Boško Balaban (Dinamo) i Igor Budan (Parma).

Za utakmicu protiv BiH nisu pozvani Niko Kranjčar, koji će zbog ozljede zgloba biti van terena sljedeća tri tjedna, a izbornik je za ozljedu saznao tek jučer. Miki Rapaić je u izbornikovim planovima, ali u reprezentaciju neće biti pozvan dok ne pronađe angažman. "Razgovarao sam s njim i na Rapaića ozbiljno računam, on je naša snaga, ali dok ne nađe klub nema ga na spisku", rekao je Bilić.
0

#5 User is offline   GoniMaliGoni 

• Ultras
  • PipPip

Posted 08 August 2007 - 04:04 PM

"To će biti sve samo ne prijateljska utakmice. Ne možemo je uspoređivati sa utakmicom protiv Norveške, jer ovo nam je generalka za kvalifikacijske utakmice protiv Estonije i Andore i iznimno je bitna"

Jasno je kako Bilić maksimalno uvažava protivnika i da njegove riječi respekta prema suparniku kojem će se suprotstaviti za dva tjedna, nisu tek fraza, jer BiH odlično stoji u teškoj kvalifikacijskoj skupini; ima isti broj bodova kao Turska i Norveška, s kojima će se boriti za odlazak na kontinentalnu smotru, dok je Grčka već odmakla:

"Igramo sa protivnikom koji ima zapažene rezultate u iznimno teškoj kvalifikacijskoj skupini za EURO 2008 (pobjede nad Turskom i Norveškom) , a naročito na njihovom vrućem terenu u Sarajevu. Tom susretu posebnu draž daje to što smo susjedi, a za reprezentaciju BiH igra nekoliko igrača hrvatske nacionalnosti koji su se prije odabira te reprezenatacije nadali pozivu Hrvatske, pa će sigurno imati motiv više"

Slaven Bilić
0

#6 User is offline   GoniMaliGoni 

• Ultras
  • PipPip

Posted 09 August 2007 - 05:26 PM

bvxOBFq7GPg
0

#7 User is offline   GoniMaliGoni 

• Ultras
  • PipPip

Posted 10 August 2007 - 10:23 AM

Reprezentativci Hrvatske dolaze čarter letom dan prije utakmice (22sata), a vraćaju se odmah po završetku susreta.

Kažimo da će za prijateljski susret s kockastim biti štampano 28.000 ulaznica, po cijenama 10, 15 i 20 KM.

Za gostujuće navijače iz Hrvatske obezbijeđeno je 500 ulaznica, a generalni sekretar N/FSBiH Munib Ušanović napomenuo je da svi ostali navijači gostujuće reprezentacije koji budu dolazili na utakmicu to učine organizovano uz prijavu policiji.
0

#8 User is offline   semper_fidelis 

• Ultras
  • PipPip
  • Group: Banned

Posted 11 August 2007 - 11:56 AM

čuj 500 ulaznica samo?? :blink:

koliki je kapacitet onog juga?
0

#9 User is offline   ultras 4ever 

• Navijač
  • PipPip
  • Group: Članovi

Posted 11 August 2007 - 01:17 PM

Cega bola 500?? :lol: :rolleyes:
...jedna vjera jedan narod ...
0

#10 User is offline   GoniMaliGoni 

• Ultras
  • PipPip

Posted 11 August 2007 - 02:51 PM

View Postsemper_fidelis, on 11.08.2007 - 12:56, said:

čuj 500 ulaznica samo?? :blink:

koliki je kapacitet onog juga?

Ma šuplje valjaju, bit će dovoljno karata za sve.

Kao što veli Ušanović :

"napomenuo je da svi ostali navijači gostujuće reprezentacije koji budu dolazili na utakmicu to učine organizovano uz prijavu policiji."
0

• (3 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users