- Zamisli kretenizma od hordi jučer....sjede momci iz armade u kafiću, prilaze im "moćni" pitari s pjesmom "mi smo pitari..." (jao jao...najavljuješ se protivniku "eto nas"), armada se naravno laća flaša i stolica... dvaput ih odbija, bez ikakvog fizičkog kontakta što je vidljivo i na video snimkama te se zabarikadirala u prostor kafića do dolaska policije... i sad to moćna B* internet propaganda smatra to svojim orgazmičkim vrhuncem napada na hrv.navijače.
- Vidim pišu gluposti na srp.tribini oko napada na dva busa Kohorte.. Koliko znam, dan-dva prije utakmice Kohorta je otkazala bus zbog nedovoljno prijava, da idu kako koji kombijem-autom.
- Naši dragi rasni atletičari

Ipak mislim da nisu bili toliko brzi, prije da su polegli u visoku travu.
- A tek da spomenem bhfanaticos.com :
Iz izvora bliskih BHF-u, do sukoba je doslo kada je bus sa navijacima NK RIjeka, popularna "Armada", stao kod dzamije Ferhadije i kada su poceli da pjevaju "Ustani bane Jelacicu.." Tada je grupa navijaca jednog Sarajevskog ligasa uletila medju njih i povaljala ih sa ponizavajucim rezultatom za susjede iz Hrvatske. 15-ak ih je zavrsilo na Kosevu ali ne na stadionu nego u urgentnom centru Kosevo. Okrsaj je trajao 10 minuta. Armada zdra'o! (T)ko je slijedeci?
I nakon ovog ih smatrati ozbiljnom naavijačkom skupinom, a ne grupom šminkerskih skandinavskih pobjeglica.
Inače na istočnoj tribini je u prvom poluvremenu bio okačen trans BHF-a (šta je s bojkotom??) odmah ispod glavnine domorodaca, kasnije maknut? BH Š'ejtani, BH legionari, BH ovi-oni..svega i svačeg jučer.
BBB forum :
Koji je ovaj internet zlo.
Jučer iz prve ruke ljudi zovu i kažu da su ih pomeli pred stadionom, a danas ovi jadnici spominju samo tu šoru s Armadom u gradu... Te iste HZ koje su prošle godine isto razbijene na Željo-Dinamo...
Ali jebiga kad nitko nije snimio