prenosim par postova s zrinjski.info foruma :
stajanje :
jadno i bijedno da ultrasi zujaju po gradu ko muhe bez glave na dan utakmice, srce da ih boli što nisu na svom stajanju...
par stotina gledalaca na stadionu, tj. na nakvoj mrtvačkoj misi, pa stvarno do kad više ovako?
odlazi bagro iz kluba više da se ne patimo...
evo nek smo mi ultrasi u krivu, ali cijeli grad je stao uz nas da se ta bagra jednom zauvijek istjera iz svetinje...
reći ću vam jedno da moramo biti ponosni što kao pravi plemići branimo čast našeg kluba i grada i da nas stoji u tome skoro cijeli grad.
iz dana u dan sam sve ponosniji što sam ultras, jer džaba im njihova piskarala koja će sutra pisati o par tisuća ljudi na stadionu kad mi znamo da nije tako.
ovo je postala sveta borba za sveti klub i samo im možemo poručiti "idemo do kraja zajedno" a pozivam i vas nekolicinu koji idete na zapad da stanete uz nas a sve za dobrobit kluba.
ja razumijem da vuče želja na stadion ali vuče i nas, i mi volimo zrinjski ali smo sad stali konačno u gard i nema povlačenja.
neko će reći do kad? odgovor je čak i do dna, ali i tada ćemo voliti klub i biti uz njega.
nazire se sunce u ovoj tami, svi znamo da ovako nemože, tu je kraj patnji samo u to vjerujmo i doći će, ma koliko dugo trajalo.
pišem ljudi iz srca i vjerujte da tako mislim i da će tako i biti.
sanjam povratak ultrasa na stadion i sanjam da se ovo više nikad ne dešava svima nama.
osim što sanjam i vjerujem u ispravnost ovoga što radimo.
a šta to mi radimo? ne radimo ništa, samo volimo svoj zrinjski ko što kaže "šugavac" ćaća naš lijepi...
samo ću na kraju reći, hvala ti grade što nas stojiš...
semovac :
tuga i zalost!
vise emocija i ljubavi ima na utakmicama n.k. buna - n.k. ortijes.
Ne, necete me vise vidjeti na stadionu!
Izgleda da su oni u upravi toliko zadrti da se nece upitati kako je protiv zelje bilo 1000 ljudi ili protiv slobode 400 ljudi.
Izgleda da ce ostati sami na tribinama sa svojih 150 ulizica, koji im vire iz guzice.
Samo mi jedno nije jasno...
Kako ce opravdati narodu utakmicu protiv Veleza i 2000 ljudi na tribinama, od cega ce biti 1000 seljaka iz podvelezja.
iskra17 :
Kada i malo dijete vidi da u timu mora igrati pet ili šest igrača koji ni u mjesnoj zajednici nebi mjesta imali, onda nemamo se čemu čuditi. Tako je kako jest tuga jad i čemer, i oni što znaju igrati vjerovatno bojkotuju, pa ljudi misle koji kurac ću se ja trudit i igrat kad će oni svemoćni svakako to upropastit. Nek se jave i oni koji kažu nikad bolje na tabeli nismo stajali, pa što i da smo kojim slučajem dali gol i na prvo mjesto došli, ništa istinu ne može sakriti. Može se ono i iz Laktaša donijeti sva tri boda ali ovaj tim sa ovim igračima koji moraju igrati zbog tatica, menadžera i ostalih taj tim je jedna velika nula, uostalom kao i svi ostali klubovi iz ove jadne premijer lige. Kako dalje dragi bog zna, neko reče juniore ubacit, pa i tamo isti tipovi kolo vode, možda bi najbolje bilo sve klubove u ovoj ligi rasformirati, barem bi se ovi lešinari udaljili od njih. Ova situacija je zrela ne za bojkot Ultraša nego za bojkot simpatizera, neka slijedeće mučenje gleda trideset ljudi, svakako su zainteresirane stranke. Mi ostali možemo čekati i gledati, i nadati se boljem sutra. Nije problem ni sada u ovoj situaciji i sa ovim igračima osvojiti premijer ligu ali čemu to. Zbog koga i zašto bi se brukali u Evropi kao i svi ostali naši klubovi. Bahatost i nepismenost vladara klubova koji izađu u Evropu tek tada izađe na vidjelo, lako je ovde nekog ili nešto pritisnuti, na silu uzeti, još kada oficijelna vlast u istom kolu igra tu napretka nema. Ovo je Balkan i nema neke razlike u načinju vođenja kluba između recimo Zagreba Splita, i Mostara. Razlika je samo u količini novca i razvijenosti sredine, a upravljanje klubovima u gram je isto u sva tri pomenuta kluba. Sve se svodi na isto, dajte nama novce a mi ćemo vama ovce. Svi ovi vladari su svim klubovima kunu se u poštenje u rad i slične nebuloze, a svi gledaju samo kako što više situaciju zamutiti a pare nakrasti. Svi spominju zakon o sportu a ovi dežurni na vlasti sve rade kako taj zakon nikad na svijetlo dana ne iziđe. Razlog je jednostavan onaj dan kada privatnik bude vlasnik recimo Zrinjskog, taj vlasnik nikad ni u snu nebi svoje navijače nazvao bagrom i ološem, jednostavno nebi rezao granu na kojoj sjedi. Zato taj zakon u kojem bi se znali ko šta radi, ko je čega i koliko vlasnik, taj zakon na ovim prostorima još zadugo neće doći iz jednostavnog razloga što to ne odgovara sadašnjim vladarima, koji sa tuđim novcem mogu raditi što im je volja.
west-best :
ovo je sramota....za upravu
a za nas je pobjeda...koliko mi je žao toliko mi je i drago
ovo više jednostavno nemože biti slučajnost...bez nas nema bodova....
bez pritiska koji se godinama stvarao na stadionu...
igrači igraju kad mi deremo glasnice...a sad neka kruško dere glasnice
igračima slobode čestitam na izležavanju
a za fukare nemam riječi jednostavno presmjesni
igraj do kraja :
ovo večeras je bila sramota,fuujj.gadilo mi se gledati,definitivno!bez Ultrasa nema bodova,jer igrači igraju manekenski,nema one podrške sa stajanja pa da mora ginuti,e to njima fali, i da im se nalaje i zagalami sa stajanja pa če uklizavat jebo mater svoju,a ovako isto mrtvi konji.nešto maka,nikolić,ivo,žile i smajić ni upola,a rajovića neču ni spominjat!!uglavnom smo ispodprosječna ekipa sa ovakvim igračima-nemoguće?! dok se god Ultrasi ne vrate,i nula nam je kući ko kuća!
Marin Mostar :
Fino se pokazuje da su Ultrasi iako malobrojni stvarno 12. pa i 13. igrač. Žao mi je što niste/smo na stajanju jer je ovo odlična prilika za titulu jer liga nije nikada bila izjednačenija ali situaciju razumjem u potpunosti. Samo mi je žao što nismo neki normalan klub, gdje odlaze nepoželjni na zahtjev navijača (i običniih gledatelja). Samo se nadam da neće trebati 7 god. kao torcidi da istjera Grgića, da šerif ode. Ma ja bih rekao neka ga samo da se čovjek zna ponašat normalno. Za njra vrijedi ona izreka "ZASE NE ZNA, PREDASE NEDA"