Ali brate mili što dosadiše sa ovom nekom euforijom, te organiziranim gostovanjima, busevima i ostalim pričama...
HKK ZRINJSKI - sezona 2007/2008 hajde zrinjski zabi koš
#14 gost_Tajnik-paco_*
Posted 26 November 2007 - 03:43 PM
marxon, on 18.11.2007 - 18:47, said:
Sve je to fino, krasno. Navijalo se baš dobro, palilo se i neke pirotehnike, sve je to OK.
Ali brate mili što dosadiše sa ovom nekom euforijom, te organiziranim gostovanjima, busevima i ostalim pričama...
ovo si dobro rekao svaka cast odma se digla neka euforija ama i ko ih jebe(mislim gostovanja)
#17 gost_Tajnik-paco_*
Posted 01 December 2007 - 03:41 AM
HŠKZ, on 29.11.2007 - 17:32, said:
Navikli ko na stajanju, jasta se nego spustit

ali ja sam zato da mladi budu u prvim redovima pa nek zuga ko hoce sto smo to opasniji ako smo u prvim redovima treba biti prvi u fight-u malcima je to cast treba ih od malena privikavat da ce oni jednog dana biti mi
a mi stariji se nadamo da necemo postati ko ica i ostala starija ekipa (nek se prepoznaju )
Posted 02 December 2007 - 10:27 AM
Puno teže nego se očekivalo košarkaši Zrinjskog sinoć su upisali četvrtu ovosezonsku prvenstvenu pobjedu. Sa 75:66 svladana je posljednjeplasirana momčad Hercegovca, koja je pružila više nego solidan otpor. Utakmica je prelomljena u korist domaćih tek u samoj završnici. Zrinjski je predvodio iskusni Mršić s 18 postignutih koševa.
Susret je obilježio desetminutni prekid koncem prve četvrtine, brojni domaći navijači, koji su se nakon dugo vremena u velikom broju 'vratili' na košarkaške utakmice, napravili su "bakljadu" te je zbog velike količine dima u neuvjetnoj dvorani prijetio i trajni prekid utakmice.
.JPG)

kQkoHhAveOY
Susret je obilježio desetminutni prekid koncem prve četvrtine, brojni domaći navijači, koji su se nakon dugo vremena u velikom broju 'vratili' na košarkaške utakmice, napravili su "bakljadu" te je zbog velike količine dima u neuvjetnoj dvorani prijetio i trajni prekid utakmice.

kQkoHhAveOY

Sign In
Register
Help
This topic is locked
MultiQuote