www.ultras-zrinjski.net .:: ON LINE ::.
Posted 08 March 2008 - 09:22 AM
Maneken ja ću nosit još onu svoju žutu lakoste majicu i šta ćeš haha
Nego aj popij pola litra loze i napisi post ja mislim da će biti hit
A stranica je perverzija
A stranica je perverzija
Posted 08 March 2008 - 12:54 PM
Gary Speed, on 08.03.2008 - 09:22, said:
Maneken ja ću nosit još onu svoju žutu lakoste majicu i šta ćeš haha
A stranica je perverzija

A stranica je perverzija
garry imas ti i onu ljubicastu(gay)lacoste
pozdrav novom emeriku iz ZG
Ultra Kuhar... kuham Crack
Posted 08 March 2008 - 04:45 PM
delayla, on 07.03.2008 - 00:47, said:
Nova PAGE
P.S. Gledao sam danas neke naše slike i zaključio sam par stvari,a to su da se kanite tih narančastih,drečavo zelenih,žutih,šarenih majica, zatim jakni sa životinjskim glavama po sebi (pantere,tigrovi,lavovi...) i počnite nosit tamne jednobojne stvari (ne moraju to biti Stone island,LACOSTE il neke druge stvari) ili neke stvari koje imate,a koje nisam nabrojao u ovoj skupini smrti. Neke slike izgledaju kao da je 25% nas dobiveno kaljenjem nekih makedonskih navijača iz 6. lige i robijaša(NAKARADE),a 25% ljudi izgleda ko da su neki prodavači na auto pijaci negdje blizu Foče,a ovo ostalo 50% izgleda normalno.Jbmu malo radi vizuelnog efekta.
Ako sam neke uvrijedio SORRY,al poslušajte savjet nekoga ko zna
Ha ya !
Ovo sam moro zadat sad jer je ljepsa početna pa se malo i vi potrudite bit ljepsi ,ha ya
s poštovanjem vaš
FASHION COMMANDO GURU
P.S. Gledao sam danas neke naše slike i zaključio sam par stvari,a to su da se kanite tih narančastih,drečavo zelenih,žutih,šarenih majica, zatim jakni sa životinjskim glavama po sebi (pantere,tigrovi,lavovi...) i počnite nosit tamne jednobojne stvari (ne moraju to biti Stone island,LACOSTE il neke druge stvari) ili neke stvari koje imate,a koje nisam nabrojao u ovoj skupini smrti. Neke slike izgledaju kao da je 25% nas dobiveno kaljenjem nekih makedonskih navijača iz 6. lige i robijaša(NAKARADE),a 25% ljudi izgleda ko da su neki prodavači na auto pijaci negdje blizu Foče,a ovo ostalo 50% izgleda normalno.Jbmu malo radi vizuelnog efekta.
Ako sam neke uvrijedio SORRY,al poslušajte savjet nekoga ko zna
Ovo sam moro zadat sad jer je ljepsa početna pa se malo i vi potrudite bit ljepsi ,ha ya
s poštovanjem vaš
FASHION COMMANDO GURU
TO EMERIK!!!!!!!!!

Sign In
Register
Help

MultiQuote