Bolan nije problem izgubit, već je problem kad se igrači na terenu (čast pojedincima) NE TRUDE.
Nisam odavno gore utakmice gledao, ono je bilo neshvatljivo.
Pjevat i dalje treba "I KAD IZGUBE I KAD POBJEDE..." onima koji izgaraju na terenu...svi znamo tko je to jučer bio, a one umisljene primadone koji izjavljuju da su "prevazisli ovu ligu" treba posamarat i vratit na zemlju.
HŠK ZRINJSKI - NK Zvijezda 16. kolo PL - 28.02.2010. - 14:30
Posted 01 March 2010 - 05:36 PM
popay, on 01.03.2010 - 18:15, said:
i pobjede i porazi su sastavni dio igre..isto tako i pljesak i zvizduci dolaze po zaslugama...sve je to sportski...
najgore je imat isti osjecaj i nakon pobjede i nakon poraza jer te boli neka stvar za klub za koji navijas i tu si jer si odlucio bit navijac,a pojma nemas ko ti igra u klubu i srce ti ne
preskoci kad daju gol ili kad ga prime...
najgore je imat isti osjecaj i nakon pobjede i nakon poraza jer te boli neka stvar za klub za koji navijas i tu si jer si odlucio bit navijac,a pojma nemas ko ti igra u klubu i srce ti ne
preskoci kad daju gol ili kad ga prime...
potpisujem...ovo ne znaci da ne volimo zrinjski,ako im bacimo kritiku...ecp sjeti se samo kako smo ti i ja onda nasamo zadavali igracima(kraj stadiona poslje sirokog) da se trude da srcem igraju,jebavali nekima sve i jos puno toga kad je poceo bojkot...bola isto kao sto mi ostavljamo dusu i tijelo na tribini ocekujem da i oni barem daju svoj doprinos svetom imenu Zrinjski na terenu...
Ultra Kuhar... kuham Crack
Posted 01 March 2010 - 06:14 PM
PAJO, on 01.03.2010 - 17:36, said:
potpisujem...ovo ne znaci da ne volimo zrinjski,ako im bacimo kritiku...ecp sjeti se samo kako smo ti i ja onda nasamo zadavali igracima(kraj stadiona poslje sirokog) da se trude da srcem igraju,jebavali nekima sve i jos puno toga kad je poceo bojkot...bola isto kao sto mi ostavljamo dusu i tijelo na tribini ocekujem da i oni barem daju svoj doprinos svetom imenu Zrinjski na terenu...
Shvatam ja šta oš da kažeš, i sa većinom se slažem al kritiku će njima dat Jović, svakom ko se ne zalaže itd... To je njegov posao, ali kad uvidiš da utakmice prolaze i da se taj igrač i dalje šepuri onda mi na neki način skrenemo pozornost na to...
I sjećam se tog Širokog, al sjećas se ti šta je tad rekao igrač, ono šta im smeta mislim ne svima već onima kojima nije taj dan? Ono što si ti jučer tvrdio da treba zadat...
Dosta za danas odo, ndbl će me ubit kasnim na radove...
ZNAS GDJE JE EUROHERC...? EEE, PA NI BLIZU!
Posted 01 March 2010 - 06:33 PM
ma sve ok izgubili pa šta...
to sto sam ja spomeno "i kad izgube i kad pobjede" je mala opaska...
svi smo bili razocarani al svi smo im pjevali tu pjesmu bar oni koju su ostali i navijali još 10 minuta poslje tekme, a sve te ljude znam godinama i TO JE TO
ko što maka reće vadimo se na neugodnom travniku
i idemo u istočno sarajevo biti još glasniji
to sto sam ja spomeno "i kad izgube i kad pobjede" je mala opaska...
svi smo bili razocarani al svi smo im pjevali tu pjesmu bar oni koju su ostali i navijali još 10 minuta poslje tekme, a sve te ljude znam godinama i TO JE TO
ko što maka reće vadimo se na neugodnom travniku
i idemo u istočno sarajevo biti još glasniji
Posted 02 March 2010 - 01:08 PM
Klub navijača "Ultras-Zrinjski" Mostar
Ulica kralja Tomislava - Lamela 3
88000 Mostar
BiH
www.ultras-zrinjski.net
mail: info@ultras-zrinjski.net
Ulica kralja Tomislava - Lamela 3
88000 Mostar
BiH
www.ultras-zrinjski.net
mail: info@ultras-zrinjski.net
Posted 02 March 2010 - 02:29 PM
Ultrasi za pet, kritike zapadu
Ako nešto pozitivno treba naći u nedjeljnoj utakmici, onda su to sigurno Ultrasi, vjerni navijači koji su svih devedeset minuta (i više) bodrili momčad za koju su došli navijati. Isto je bio slučaj i u Banjoj Luci protiv Borca (0:3), i u Zenici protiv Čelika (1:4), kao i protiv Širokog Brijega (4:1) u Mostaru. Tako se ponašaju pravi navijači, a to se, pak, ne može reći za pojedince sa zapadne tribine kojima je, s obzirom na “podršku” koju su davali igračima, možda mjesto u sektoru za gostujuće navijače.
http://www.dnevni-li...n...rt&Itemid=9
Ako nešto pozitivno treba naći u nedjeljnoj utakmici, onda su to sigurno Ultrasi, vjerni navijači koji su svih devedeset minuta (i više) bodrili momčad za koju su došli navijati. Isto je bio slučaj i u Banjoj Luci protiv Borca (0:3), i u Zenici protiv Čelika (1:4), kao i protiv Širokog Brijega (4:1) u Mostaru. Tako se ponašaju pravi navijači, a to se, pak, ne može reći za pojedince sa zapadne tribine kojima je, s obzirom na “podršku” koju su davali igračima, možda mjesto u sektoru za gostujuće navijače.
http://www.dnevni-li...n...rt&Itemid=9
Posted 02 March 2010 - 03:38 PM
IMA SNAGU ZLATNOG ŽITA IMA OČI BOJE MORA
Inače, poanta casual stila(tamo di je nastao) je da policija i obični građani ne prepoznaju navijače tako što oblače te casual pizdarije, ali ne i kod nas...kod naših "casualaca" vidiš sa par kilometara da je navijač...da staviš veliku naljepnicu "navijač" na majicu mislim da bi manje bio primjetan nego ovako...

Sign In
Register
Help
This topic is locked

MultiQuote