ULTRAS-ZRINJSKI: Luka MODRIC - ULTRAS-ZRINJSKI

Jump to content

• (2 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Luka MODRIC

#11 User is offline   every go 

• Ultras
  • PipPip
  • Group: Admin

Posted 02 August 2004 - 12:30 AM

na trgu bana jelačića
WE ARE THE CATHOLIC CLUB
0

#12 User is offline   every go 

• Ultras
  • PipPip
  • Group: Admin

Posted 29 October 2004 - 04:23 PM

Prije nego što je vaš novinar počeo postavljati pitanja, Modrić je bio u ulozi novinara i zanimao se kako igra Zrinjski , klub u kojem je Modrić igrao
prošle sezone. Luku je zanimalo hoće li Zrinjski osvojiti naslov prvaka i kakva je atmosfera na utakmicama. ''Čujem se često s bivšim suigračima, Džidićem
i Landekom.

Znam da se Zrinjski bori za naslov prvaka i volio bih da na kraju ostvari cilj koji si je postavio, jer znam koliko bi to značilo navijačima tog kluba.
Znam da su i u četvrtfinalu Kupa, tako da imaju priliku osvojiti i duplu krunu. Ovim putem navijačima poručujem da sam uz njih te da se i ja radujem svakoj
pobjedi Zrinjskog'', izjavio je Modrić.
WE ARE THE CATHOLIC CLUB
0

#13 gost_vladimir_*

• Group: Guests

Posted 30 October 2004 - 09:21 AM

Mislim da bi mogli ponekad skantirati Lukino ime i nebi ga bilo loše i pozvati da dođe na zadnju utakmicu kad budemo slavili naslov
0

#14 User is offline   semper_fidelis 

• Ultras
  • PipPip
  • Group: Banned

Posted 28 December 2004 - 12:52 AM

http://www.vecernji-...179059/index.do

Ode Kranjčar, eto ga i u dinamu
0

#15 gost_Josip_1993_*

Posted 02 March 2005 - 10:38 PM

vladimir, on 30.10.2004 - 09:21, said:

Mislim da bi mogli ponekad skantirati Lukino ime i nebi ga bilo loše i pozvati da dođe na zadnju utakmicu kad budemo slavili naslov

Luka je legenda i slazem se da bi ga trebalo pozvat' na zadnju utakmicu kad budemo, NADAM SE, slavili naslov...Ili na finale kupa ako "doguramo" do finala!To ce prije!!! :D :D :D
0

#16 gost_Josip_1993_*

Post icon  Posted 16 April 2005 - 10:43 AM

Josip_1993, on 02.03.2005 - 23:38, said:

vladimir, on 30.10.2004 - 09:21, said:

Luka je legenda i slazem se da bi ga trebalo pozvat' na zadnju utakmicu kad budemo, NADAM SE, slavili naslov...Ili na finale kupa ako "doguramo" do finala!To ce prije!!! :D :D :D

MALI ispravak! Nikad necemo doc do finala kupa ako budemo prodavali utakmice kao onu protiv Š.B.-a! :angry: :( :angry: :( :angry: :( :angry: :(
0

• (2 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users