Osim u slučaju da trener ipak popusti željama navijača i da VAHA ipak zaigra.
MNK Ultras znamo i mi lopte
Posted 10 June 2005 - 10:10 PM
Prošli smo!!!
Ekipa Antiruza se nije pojavila tako da je rezultat službeno završio M.N.K Ultras - Antiruzi 3-0, znači s time smo prošli u drugo kolo...
Kako se Antiruzi nisu pojavili ultrasi su odigrali utakmicu imeđu sebe bilo je puno trke i golova i na kraju su igrači u plavim markerima pobijedili bijele...
Ekipa Antiruza se nije pojavila tako da je rezultat službeno završio M.N.K Ultras - Antiruzi 3-0, znači s time smo prošli u drugo kolo...
Kako se Antiruzi nisu pojavili ultrasi su odigrali utakmicu imeđu sebe bilo je puno trke i golova i na kraju su igrači u plavim markerima pobijedili bijele...
Posted 11 June 2005 - 09:27 AM
Posted 11 June 2005 - 01:59 PM
LOYAL, on 10.06.2005 - 23:10, said:
Prošli smo!!!
Jao Vahe hablećine ja ga pitam sinoć kako je bilo,kaže on dobili 3:0,kakva je utamica bila kaže on dobra razvalili ih mili dao jedan go
Kakvi smo mi navijači ne možemo helikopter ukrast?
We are the catolic club.
We are the catolic club.
Posted 11 June 2005 - 03:00 PM
mostar, on 11.06.2005 - 15:30, said:
kazu da mostarske kise idu na nas samo ne znam koje kolo treba ic navijat da gori oni se igraju u malonogometnoj ligi pika im igra a redovno gube od nasih sampiona karake
Pusti ti šta kažu, mi u drugom kolu igramo sa Draškijevim kafićem, ne igramo protiv mostarskih kiša!!!

Sign In
Register
Help

MultiQuote