ULTRAS-ZRINJSKI: Jurčević podnio ostavku - ULTRAS-ZRINJSKI

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Jurčević podnio ostavku ...jadni čoek...:)

#1 User is offline   semper_fidelis 

• Ultras
  • PipPip
  • Group: Banned

Posted 16 August 2004 - 03:21 PM

TEŠKO je komentirati Jurčevićevu ostavku jer nas je iznenadila. On je sam ocijenio da momčad ne napreduje kako treba i odlučio je da je najbolje da ode", izjavio je za Index.hr glasnogovornik Dinama Ado Kožul te dodao kako rješenja zasad nemaju, a momčad će do daljnjega voditi pomoćni trener Đuro Bago.

Gospodina Kožula pitali smo i tko bi mogao postati Jurčevićev nasljednik. Rekao je kako ne bi govorio o imenima, ali kandidati su mnogi, naravno već provjereni treneri. "Tražimo provjerenog trenera koji će znati voditi ovu perspektivnu Dinamovu momčad", rekao je Kožul dodavši kako bi u Maksimiru na mjestu trenera voljeli vidjeti Ivicu Osima ili Tomislava Ivića.

"Razgovor je bio tužan i mučan, ali bez ikakve žuči, bez ikakvih rasprava, kao da smo i jedan i drugi izgubili nešto najdraže.", komentirao je Mamić odlazak Jurčevića, prenio je Radio 101.

"Nikad se više s nijednim trenerom neću inicijalizirati. S Jurčevićem je ta epizoda završila. Jer sam sa Blaževićem bio i brat i sin i kum, a s Jurčevićem prijatelj i obitelj. I zato danas teško patim." - izjavio je dopredsjednik Dinama.

Što i kako dalje? Mamić tvrdi da ne zna. "Morat ćemo brzo reagirati, ali kad vam kažem da rješenja nemam, vidi se da sam u šoku. To je dokaz da nismo spremali smjenu Jurčevića i da nas je njegov odlazak zatekao. Zato sada plačem. Znam da smo mi svi - i Barišić i ja, napravili sve uvjete, napravili smo Ferrari kakvog nema ni Schumacher, a sad sve dolazi u pitanje."

Prema pisanju Sportskih novosti najozbiljniji kandidat za novog trenera je Ilija Lončarević, no njega navodno navijači ne vole. Zato bi Lončarević, prema informacijama iz Sportskih novosti, mogao postati sportski direktor, a Josip Kuže novi trener. Uz njih još se spominju i Srećko Bogdan te Branko Ivanković.
0

#2 User is offline   every go 

• Ultras
  • PipPip
  • Group: Admin

Posted 16 August 2004 - 03:49 PM

prijatelj mi je juče pao na dinamu 5600 km
sprčim mu mater i njemu i turini i onoj sansi dinama za 3-1 pred sami kraj.
WE ARE THE CATHOLIC CLUB
0

#3 User is offline   Billy 

• Simpatizer
  • PipPip
  • Group: Članovi

Posted 17 August 2004 - 02:05 AM

a niđe veze onom mamiću.čuj nije očekivo?? :huh: Pa bola on mu reko da mu odlučuje primorje i varteks.Još je i izjavio da će Jurčević primjetit šta je najbolji potez(ostavka).
Najbolje rješenje bi im bilo Zoran Vulić,ali i to bi bila znanstvene fantastika,blago rečeno.onako,najrealnije,Branko Ivanković je trener za njih.još je "u formi" a ima i dosta iskustva i sa mladima.po meniidealan trener za njih u ovom trenutku
You can fool some people some times,
but you can't fool all the people all the time...
0

#4 User is offline   semper_fidelis 

• Ultras
  • PipPip

Posted 19 August 2004 - 07:53 PM

http://www.vecernji-.../70782/index.do

Bilo bi zanimljivo da prihvati.
0

#5 User is offline   warlord 

• Ultras
  • PipPip
  • Group: Admin

Posted 19 August 2004 - 09:56 PM

PTBCro, on 19.08.2004 - 22:53, said:

http://www.vecernji-.../70782/index.do

Bilo bi zanimljivo da prihvati.

ejh :ph34r:
Gonimo svuđe...
0

#6 User is offline   semper_fidelis 

• Ultras
  • PipPip

Posted 16 October 2004 - 07:15 PM

I 'grande capo' podnio ostavku... Vjerovatno je to situacija ko i kod Štimca ali eto, nek je i njemu savjest proradila :lol: :unsure:
0

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users