Lešinari FK Borac Banja Luka
Fukare FK Sloboda Tuzla
Robijaši NK Čelik
Sokolovi FK Slvaija
Gerila NK Travnik
Poskoci NK Posušje
Škripari NK Široki Brijeg
Horde Zla FK Sarajevo
Manijaci FK Željezničar
Epidemija FK Modriča
Hljumani FK Budućnost
Gostovanje Lešinara u Tuzli, mala frka s policijom i domaćim navijačima. Fukare u kakvom - takvom stanju pokazuju da su "aktivni". Robijaši standardno pun Jug, zastave, navijanje...po meni iznenađenje ujedno i osvježenje u navijačkom smislu pojavljivanje Sokolova navijača Slavije na Bilinom Polju. Također i iznenađujuće dobro izdanje Gerile na svom stadionu protiv Zrinjskog. Dobra posjećenost na stadionu u Posušju, čini mi se baljada Poskoka. Ovaj put mal broj Škripara na susjedskom derbiju, vjerovatno zbog blagdana. Na Koševo solidan kop Hordi Zla na sjeveru u ipak jednom od derbija, Manijaci također u većem broju na gostovanju u Modriči. Dok domaćih navijača Epidemije nije ni bilo !? Povratnike u Premier ligu Budućnost, bodrila je njihova skupina Hljumani. Ne znam jel' bilo gostujućih navaijača popularnih Red Warriorsa ?!
Za ovo kolo može se reći da je skoro 11 grupa bilo aktivno što je jedan + za ovu navijačku scenu.

Škripari
-----------------

Robijaši
----------------

Sokolovi
---------------

Manijaci
--------------

Lešinari
------------

Fukare
-----------
Horde Zla
Sljedeće treće kolo, također će biti jako zanimljivo jer se igra nekoliko derbija, po meni "njazanimljivije" bih trebalo biti u Lukavici gdje se po prvi put u službenim utakmicama sastaju klubovi iz Sarajeva i S. Sarajeva

Sign In
Register
Help

MultiQuote