BH Tifo - iz "kola u kolo" Koreo.,bakaljade, neredi...
Posted 28 September 2004 - 09:41 PM
Jarane ne raspravljam se ja ovdje ko je veci mangup ko ce otjerat upravu i igrace ja kazem da smo mi 100 puta brojni i vjerni.A to sto vi hocete da napunite kosevo jednom u 10 godina kad vam dode jebeni besiktas i sa zeljom to mene boli briga,dok mi napunimo vecinu bilinog na obocnim tekmama.U tolikom broju se nepojavljujemo na gostovanjima jer nam uprava nemoze organizovat buseve,ipak se pojavimo u dovoljnom broju jer dolazimo sa autima i kombijima.
Posted 29 September 2004 - 10:19 AM
čuj prošetajte sarajevom ko mi Mostarom!?
žao mi je takvih navijača koji dođu naprave devar po gradu dadnu i prime batine i odu kući nit su navijali nit utakmicu pogledali!!!
postoji ime za take ljude,a to definitivno nisu navijači!
Mi volimo Zrinjskom i zanima nas samo forcanje za našeg jedinog voljenog i nadjačavanje suparničkih navijača.To što u Sarajevu ima tako puno Hordaša koji liječe svoje komplekse kroz tifo scenu je jednostavno jadno...
žao mi je takvih navijača koji dođu naprave devar po gradu dadnu i prime batine i odu kući nit su navijali nit utakmicu pogledali!!!
postoji ime za take ljude,a to definitivno nisu navijači!
Mi volimo Zrinjskom i zanima nas samo forcanje za našeg jedinog voljenog i nadjačavanje suparničkih navijača.To što u Sarajevu ima tako puno Hordaša koji liječe svoje komplekse kroz tifo scenu je jednostavno jadno...
You can fool some people some times,
but you can't fool all the people all the time...
but you can't fool all the people all the time...
#46 gost_Humax_*
Posted 30 September 2004 - 09:19 PM
Pirai su najopasniji na internetu, pobise sve navijacke skupine, dijele lekcije, prosipaju mudrosti a prosjek im na sjeveru 53,4 navijaca...
Skripari imaju najbogatiji kluba ali i najmanje navijaca u drzavi ali ih to ne sprijecava da imaju vise baklji nego njih... Manijaci posjedali na stolice na grbavici i kad ih ima preko 2000 pjesme i napoli se cuju... Robijasi svake utakmice popune stadion a klub im ko qurac 3 zaredom poraza... Ultari su su tu dok ima i rezultata na gostovanjima van hercegovine ih nema vec desenijama... Ukratko bh tifo scena je smjesna koliko god se svi trudili ali citajuci po forumima reklo bi se nema nam ravnih...
#50 gost_Humax_*
Posted 01 October 2004 - 05:44 PM
To decenijama je bilo u smislu da sami skontate koliko ste stara grupa ali eto ako treba sve cu vam objasnit
Koje je vase najvece gostovanje, ja bi voli biti informisan? Rezultati su ti da nakon prosle sezone kad ste umalo ispali prosjekvam je bio 10 x manji ako nisam u pravu onda se izvinjavam...

Sign In
Register
Help
MultiQuote