Dakle FRA-BIH 1-1
Page 1 of 1
Francuska-Bosna i Hercegovina 1:1
Posted 20 August 2004 - 07:43 PM
Dobrodošao je svako ko ne provocira i ko kulturno piše.
Što se tiče rezultata on jeste dobar i Baka je to posložio da valja.
Ali ne treba biti baš previše euforičan ipak je ovo prijateljski meč.
Rezultat je kažem sasvim dobar ali ipak treba pričekati malo jače i zvanične utakmice da bi se dao neki konačan i opširniji sud.
Što se tiče rezultata on jeste dobar i Baka je to posložio da valja.
Ali ne treba biti baš previše euforičan ipak je ovo prijateljski meč.
Rezultat je kažem sasvim dobar ali ipak treba pričekati malo jače i zvanične utakmice da bi se dao neki konačan i opširniji sud.
Posted 20 August 2004 - 11:53 PM
od svega pamtim komentare iz drugog djela dvojca bez kormilara.
stvarno za pamčenje.
'meša je maestralno komentarisao cjelu utakmicu'.
'samo da još jednom pozdravim cjelu bosnu'
a što se tiče rezultata,budemo vidjeli potvrdu u kvalifikacijama ili možda vidimo nešto drugo.
eto vas tamo.
stvarno za pamčenje.
'meša je maestralno komentarisao cjelu utakmicu'.
'samo da još jednom pozdravim cjelu bosnu'
a što se tiče rezultata,budemo vidjeli potvrdu u kvalifikacijama ili možda vidimo nešto drugo.
eto vas tamo.
WE ARE THE CATHOLIC CLUB
Posted 21 August 2004 - 12:24 AM
Komentara za provale ima vazda.Svaki prijenos liči na top listu nadrealista
A i ono spominjanje Bosne bez Hercegovine odvlači sve simpatije prijatelja nogometa iz Hercegovine prema reprezentaciji BIH.
Ne znam kako Baka ne ustane protiv toga i ne pobuni se.
Nije valjda zaboravio gdje je se rodio.To je sramotno od strane Bošnjačkih medija i ako im ne trebamo nek nas puste da ide svak svojim putem.
A i ono spominjanje Bosne bez Hercegovine odvlači sve simpatije prijatelja nogometa iz Hercegovine prema reprezentaciji BIH.
Ne znam kako Baka ne ustane protiv toga i ne pobuni se.
Nije valjda zaboravio gdje je se rodio.To je sramotno od strane Bošnjačkih medija i ako im ne trebamo nek nas puste da ide svak svojim putem.
#9 gost_Anel_*
Posted 22 August 2004 - 06:20 PM
Utakmica za gledati je bila dosadna, ali smo mi ostvarili jako dobar rezultat koji nam daje nadu da nesto mozemo uraditi u kvalifikacijama za SP.
Francuzi su igrali zestoko, nema se tu sta pricati. Novi mladi igraci su se pokusavali na sve moguce nacine dokazati da zasluzuju dres reprezentacije i mislili su nas nabiti 5-6:0. Baka je dobro postavio taktiku, samo je malo lutao sa Barbarezom ali ....
Imamo jako dobar sastav, a drago mi je sto se Keno vratio.
Francuzi su igrali zestoko, nema se tu sta pricati. Novi mladi igraci su se pokusavali na sve moguce nacine dokazati da zasluzuju dres reprezentacije i mislili su nas nabiti 5-6:0. Baka je dobro postavio taktiku, samo je malo lutao sa Barbarezom ali ....
Imamo jako dobar sastav, a drago mi je sto se Keno vratio.
Page 1 of 1

Sign In
Register
Help
MultiQuote