ULTRAS-ZRINJSKI: Gostujući navijači pod BB ! - ULTRAS-ZRINJSKI

Jump to content

• (4 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Gostujući navijači pod BB ! Sezona 2004/05

#1 User is offline   warlord 

• Ultras
  • PipPip
  • Group: Admin

Posted 21 August 2004 - 12:03 PM

Mogli bi malo u ovoj sezoni recenzirati gostujuće navijače koji dolaze/dođu pod Bijeli Brijeg. Evo tek u 3 kolu, kako se najavljuje (?!) mogli bi vidjeti i po prvi put navijače Budućnosti iz Banovića - Hljumane.
Samo "neobično" ime Hljumani, koliko je meni poznato dolazi od nekog lokalnog izraza - kad se čovjek sredi pa Hljuma :blink: , sad ne znam u kojem smislu se "sredio" - kljuca ili divlja...

Posted Image

Gled'o sam ih jedno u živo, u Čitluku kad su se borili za naslov prvaka BiH. Došlo ih je oko 150-200, uglavnom anti-ultra ekipa što se vidi i po transparentima, a i samo navijanje (pjesme, skandiranje...) su im katastrofa - nekoliko pjesama im je bilo uglavnom nacio. tematike. :ph34r: U Banovićima nikad nisam bio, tako da ih na njihovom terenu ne mogu "ocijeniti" ! Imaju par ubilježenih gostovanja po BH stadionima dok su nastupali u Premier ligi, a prošle godine gostovali su i u Bihaću kad im se klub borio za ulazak u ligu !

Ostaje nedjelja da ih eventualno vidimo jesu li šta napredovali/stagnirali/nazadovali...
Gonimo svuđe...
0

#2 User is offline   semper_fidelis 

• Ultras
  • PipPip
  • Group: Banned

Posted 21 August 2004 - 12:37 PM

Sjećam se da su imali 2 transparenta, na jednom je pisalo Hljumani a na drugom Ljumani tako da ispočetka nisam znao kako se zapravo zovu :lol: :lol:
0

#3 gost_Lady in black_*

• Group: Guests

Posted 21 August 2004 - 01:16 PM

Vjerovatno im se neda govoriti ono "h" :lol: ali i u prvom i u drugom slučaju jaako čudno :huh: :lol:
0

#4 User is offline   Ero-Mostar 

• Navijač
  • PipPip
  • Group: Članovi

Posted 21 August 2004 - 06:58 PM

ja znam da su mi na autu odvalili prednju tablicu u Banovicima.
ZRINJSKI4EVER
0

#5 User is offline   ultras 4ever 

• Navijač
  • PipPip

Posted 22 August 2004 - 10:32 AM

Nema citam dolaze u dva busa sto posto :lol:
...jedna vjera jedan narod ...
0

#6 gost_Anel_*

• Group: Guests

Posted 22 August 2004 - 10:53 PM

Nemaju pojma od navijanja...
Bilo ih je u BIhacu oko 100. Samo skandiraju ZELENI ZELENI i nista vise.. :unsure: :)
0

#7 User is offline   Ero-Mostar 

• Navijač
  • PipPip

Posted 22 August 2004 - 11:02 PM

ja ih danas ne vidjeh
ZRINJSKI4EVER
0

#8 User is offline   POSKOK-POSUŠJE 

• Novak
  • Pip

Posted 24 August 2004 - 12:50 PM

Ne znam je li ovo za ovu sezonu ali POSKOCI su lani na Bijelim brijegu primljeni kao na rijetko malo stadiona u državi, i danas će u Posušju to svatko potvrdit i tako će biti vraćeno, osim u Mostaru nedavno smo fino dočekani u Ugljeviku
Igraj Posušje Poskoci TE VOLE!!!

POSKOCI POSUŠJE forum
0

#9 User is offline   every go 

• Ultras
  • PipPip

Posted 24 August 2004 - 02:24 PM

ma treba zadržat te odnose da nam nogometne utakmice budu praznici nogometa kao što je u mostaru u zadnje vrijeme.
mi smo u pposušju što se tiče navijača korektno dočekani iako je nas bilo mnogo više, samo se nadam da glupa pppolicija neće pravit sranja kao prošli put.
ništa ljudi mi dolazimo uzeti sva tri boda a vi to nemojte shvatiti tragiččno, ipak smo mi super jaki ove godine.

pozdrav!!!
WE ARE THE CATHOLIC CLUB
0

#10 User is offline   warlord 

• Ultras
  • PipPip

Posted 24 August 2004 - 05:15 PM

POSKOK-POSUŠJE, on 24.08.2004 - 15:50, said:

Ne znam je li ovo za ovu sezonu ali POSKOCI su lani na Bijelim brijegu primljeni kao na rijetko malo stadiona u državi, i danas će u Posušju to svatko potvrdit i tako će biti vraćeno, osim u Mostaru nedavno smo fino dočekani u Ugljeviku

Poskoci su gostovali par puta pod BB, većinom poluorganizirano u ligi H-B. A prošle godine su došli kao "ultra-grupa", njih 50tak sa nekoliko barjaka i jednim "udarnim transparentom" (plavom - bijelim = POSKOCI POSUŠJE)
Posted Image
Bili su smješteni na jugu gornje tribine, a na početku utakmice su zapalili i nekoliko baklji. Kako je Posušje u toj utakmici pobijedilo 2:0, solidno su i navijali, a s druge strane nisu imali nikoga jer je bio bojkot ULTRASa i ono žešće sranje s Upravom kluba :ph34r: .
Gonimo svuđe...
0

• (4 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users