a najgore je sto to rade balavci,pubertetlije i onda kvare ugled cijele navijacke skupine i stvaraju se ruzni i negativni odnosi medju navijackim skupinama.
Gostujući navijači pod BB ! Sezona 2004/05
Posted 26 September 2004 - 02:16 PM
mrcina, on 26.09.2004 - 13:49, said:
posto je prosle sezone kad je zeljo gostovao kod zrinjskog grupa manijaka koja je dosla u mostar kamenovana od strane ultrasa zelio bi da znam ko je bio onaj momak koji je dosao na poluvremenu medju manijake i izvinjavao nam se zbog toga govoreci da su to djeca,balavci.svaka mu cast na tome.ne bi da nam se zbog takvih balavaca desavaju lose stvari i jednim i drugima,jer to bi se samo prenosilo na grbaviccu i na BB.ne znam sto uvijek kad dolazimo mi ili horde tu su uvjek na svakom cosku balavci naoruzani letvaama,kamenjima i uvijek budemo kamenovani.to vam nikako ne valja,morate kontat da i vi morate(mozda morate) doci i na grbavicu i na kosevo ali eto ja vjerujem da nas nisu kamenovali i ne kamenuju pravi navijaci zrinjskog nego da su to opet neki balavci i pubertetlije ali tebali biste uradit nesto po tom pitanju.
pozdrav i imate bujrum u sarajevo,na grbavicu,pravi navijaci zrinjskog!
pozdrav i imate bujrum u sarajevo,na grbavicu,pravi navijaci zrinjskog!
dobro zboriš alli zaboravljaš da ni manijaci a ni hz nedolaze sami pod bb, pa vjerovatno zbog toga neko bude izritiran.
inače si ovo dobro nappisao i slažem se s tobom.
nije pametno praviti sranja jer to samo odnemaže svakoj skupini i ništa dobro joj nemože donjet.
WE ARE THE CATHOLIC CLUB
Posted 10 January 2005 - 12:46 AM
I šta kažete na ove grupe što su gostovale u ovoj polusezoni pod BB ?
- HZ nisu ušle na stadion...
- Škripari su se potrudili izveli "koreografiju" - kakvu-takvu sa zastavama na dva koplja, bakljada...brojnost 60-70 ljudi...
- Lešinari se pojavili, 20tak ljudi...
- Robijaši također...(iako nisam bio na toj utakmici, pa ne mogu nešto opširnije ocijeniti/opisati njihovo gostovanje u Kupu) - u prvenstvu nisu došli...
...i to je to (koliko se meni čini
, jesam li nekoga zaboravio ?)! 3 grupe, zajedno 100tinjak ljudi, nije ni jedna grupa direktno (ni pokušana !) napadnuta na stadionu ! Hordi je bilo 200tinjak, po meni ponovo slabo regirano s naše strane u uličnim obračunima, izvukli se bez većih posljedica
...itd...
- HZ nisu ušle na stadion...
- Škripari su se potrudili izveli "koreografiju" - kakvu-takvu sa zastavama na dva koplja, bakljada...brojnost 60-70 ljudi...
- Lešinari se pojavili, 20tak ljudi...
- Robijaši također...(iako nisam bio na toj utakmici, pa ne mogu nešto opširnije ocijeniti/opisati njihovo gostovanje u Kupu) - u prvenstvu nisu došli...
...i to je to (koliko se meni čini
Gonimo svuđe...

Sign In
Register
Help
MultiQuote