GOOOOOOOOOOOOOOOOL 2:0 COSTA
Zrinjski - Žepče 5. kolo Premier lige 12. Rujan
Posted 13 September 2004 - 10:37 AM
PtbCro, on 13.09.2004 - 00:06, said:
navijanje može i bolje. Nešto je bilo slabije nego protiv budućnosti
Navijanje odavno nije losije bilo,na stajanju dosta ljudi,al većina se razbjezala po trubini tako da je samo 50-tak ljudi konstantno navijalo,a ostatak nista,samo bljedi pogledi prema onima sto navijaju ccc
Stajanje do sljedeće utakmice treba hitno pregraditi...
ajd uzivajte
Posted 13 September 2004 - 01:54 PM
Ma Zajko Zeba je strava igrač koliko je samo čovjek poteza sinoć pokazo u onako maloj minutaži koju je dobio...
Onakav igrač mora da ima mjesta u prvom timu ,ako ga i nema treba mu izmislit mjesto u Zrinjskom!
Navijanje puno lošije u odnosu na Budućnost i Sarajevo, bit će puno bolje, što se tiče brojnosti na stajanju vrlo dobro...
Onakav igrač mora da ima mjesta u prvom timu ,ako ga i nema treba mu izmislit mjesto u Zrinjskom!
Navijanje puno lošije u odnosu na Budućnost i Sarajevo, bit će puno bolje, što se tiče brojnosti na stajanju vrlo dobro...
Posted 13 September 2004 - 09:46 PM
Po meni, Zrinjski je odigrao s 50% snage i dobili smo 3-0. Jako je bitno da nismo primili gol jer sve sam ubjedjeniji da nam obrana postaje uigrana, cak i Milas koji je bio jako nervozan u prvim tekmama jucer nije grijesio. Mitrovic bez posla, Vidic je par puta u pravom trenutku sijekao napade Zepca. Mislim da bi trebali vecinu napada da izvodimo s desne strane jer je Ricardo probojan, a odusevio me je Zeba, koji je s par driblinga uspjevao da izbaci protivnicku obranu.
Posjeta je dobra. Navijanje nije moglo bit bolje, jer je gost neatraktivan i svi smo uracunali 3 boda.
Posjeta je dobra. Navijanje nije moglo bit bolje, jer je gost neatraktivan i svi smo uracunali 3 boda.

Sign In
Register
Help

MultiQuote