Zrinjski - Partizan Stadion pod BB 08.10.2004. godine?!
Posted 22 September 2004 - 12:07 PM
Vijest o kojoj se već dugo priča u kuloarima, izgleda da će ovih dana dobiti konačnu potvrdu ! Dakle, 08.10.2004. godine pod Bijelim Brijegom gostuje beogradski Partizan !!!
Inforamcija nije još 100 % potvrđena, ali izvori bliski klubu sa velikom sigurnošću tvrde da će se 08.10.2004. godine s početkom u 20. sati na stadionu pod Bijelim Brijegom odigrati prijateljski susret između Zrinjskog i Partizana !
Inforamcija nije još 100 % potvrđena, ali izvori bliski klubu sa velikom sigurnošću tvrde da će se 08.10.2004. godine s početkom u 20. sati na stadionu pod Bijelim Brijegom odigrati prijateljski susret između Zrinjskog i Partizana !
Gonimo svuđe...
#3 gost_Method_*
Posted 23 September 2004 - 04:39 AM
iako sam vise za velez nego za zrinjski(da cudo sam od covijeka...volim obadvoje...nemojte mrzit nisam nikakav budala) istucite ih tako jako da ce trebat u kolicima do beograda...
zapalite dvi-tri četničke zastave i ako moze dva tri navijaca...
hej htijeo bi znat...jeste li pomislili doc 9og u Zenicu da navijate protivČetnika?
hej htijeo bi znat...jeste li pomislili doc 9og u Zenicu da navijate protivČetnika?
Posted 23 September 2004 - 09:30 AM
Ma necemo ih tuci , ali ce biti ludnica sigurno 15 tisuca ljudi ako ne i vise!
Za zenicu bi mi i dosli ali jebi ga nemozes do karte doci
tako da cemo vas gledat preko tv kako navijate !
A jebi ga uz robijase , manijake i pitare trenutno smo najjaca navijacka skupina tako da bi se trebali zaputit jednom i forcat
Za zenicu bi mi i dosli ali jebi ga nemozes do karte doci
A jebi ga uz robijase , manijake i pitare trenutno smo najjaca navijacka skupina tako da bi se trebali zaputit jednom i forcat
...jedna vjera jedan narod ...
Posted 23 September 2004 - 05:43 PM
Pošto vi na svakoj utakmici navijate gazi ustaše, a istovremeno nas nazivate isto ne vjerujem da neko ima namjeru navijat za vas.
Iako što kaže Ultras nije tema ipak nas nit zanimate vi nit vaša reprezentacija, jer je samo vaša.
A Partizan treba dočekati prijateljski.
Iako što kaže Ultras nije tema ipak nas nit zanimate vi nit vaša reprezentacija, jer je samo vaša.
A Partizan treba dočekati prijateljski.
Posted 23 September 2004 - 05:55 PM
Method, on 23.09.2004 - 07:39, said:
iako sam vise za velez nego za zrinjski(da cudo sam od covijeka...volim obadvoje...nemojte mrzit nisam nikakav budala) istucite ih tako jako da ce trebat u kolicima do beograda...
Dobro, zima će brzo, trebat' će "ložača" k'o što si ti
Gonimo svuđe...
#9 gost_Method_*
Posted 23 September 2004 - 07:42 PM
warlord, on 23.09.2004 - 18:55, said:
Method, on 23.09.2004 - 07:39, said:
Dobro, zima će brzo, trebat' će "ložača" k'o što si ti
nisam ti ja zidov...nisam siguran da cu dobro podnosit vatru
Posted 23 September 2004 - 11:31 PM
http://www.juznifron...opic.php?t=1466
P.S. Naravno, nemoj te sad "navaliti" na <taj> forum da bi nešto ispravljali, svađali se prepirali...
P.S. Naravno, nemoj te sad "navaliti" na <taj> forum da bi nešto ispravljali, svađali se prepirali...
Gonimo svuđe...

Sign In
Register
Help

MultiQuote