Page 1 of 1
HRVATSKA - Grčka??? 13. listopada
Posted 23 September 2004 - 01:37 PM
Hrvatska-Grčka - 13.10.2004.???
Nakon što je definitivno otpala Rumunjska kao suparnik za prijateljsku utakmicu 13. listopada, za vrijeme boravka u Stockholmu, na susretu europskih izbornika,
predsjednik HNS-a, Vlatko Marković, inače predsjednik Tehničke komisije UEFA za razvoj, razgovarao je s izbornikom Grčke, Ottom Rehhagelom, te predložio
da europski prvak gostuje u ovom terminu u Hrvatskoj. Na potezu je Grčki nogometni savez, a u međuvremenu rodila se ideja i o utakmici s Bosnom i Hercegovinom.
Što se tiče samog seminara izbornika, šef hrvatske reprezentacije, Zlatko Kranjčar, zajedno s prvim susradnikom, Martinom Novoselcem, sudjeluje u zanimljivim
raspravama i analizama o Europskom prvenstvu u Portugalu, a sve će prezentirati na redovitoj konferenciji za novinare, u četvrtak, 23.09., u 10.00 sati,
u Rusanovoj 13.
koga bi više volili za našeg suparnika?
evropskog prvaka ili yu u malom, pardon bih???
Nakon što je definitivno otpala Rumunjska kao suparnik za prijateljsku utakmicu 13. listopada, za vrijeme boravka u Stockholmu, na susretu europskih izbornika,
predsjednik HNS-a, Vlatko Marković, inače predsjednik Tehničke komisije UEFA za razvoj, razgovarao je s izbornikom Grčke, Ottom Rehhagelom, te predložio
da europski prvak gostuje u ovom terminu u Hrvatskoj. Na potezu je Grčki nogometni savez, a u međuvremenu rodila se ideja i o utakmici s Bosnom i Hercegovinom.
Što se tiče samog seminara izbornika, šef hrvatske reprezentacije, Zlatko Kranjčar, zajedno s prvim susradnikom, Martinom Novoselcem, sudjeluje u zanimljivim
raspravama i analizama o Europskom prvenstvu u Portugalu, a sve će prezentirati na redovitoj konferenciji za novinare, u četvrtak, 23.09., u 10.00 sati,
u Rusanovoj 13.
koga bi više volili za našeg suparnika?
evropskog prvaka ili yu u malom, pardon bih???
WE ARE THE CATHOLIC CLUB
Posted 23 September 2004 - 05:53 PM
ZA HRVATSKU ZA LIJEPU NAŠU...
IDEMO DO KRAJA
Svejedno sa kim igramo.Zna se za koga smo...
IDEMO DO KRAJA
Svejedno sa kim igramo.Zna se za koga smo...
Posted 26 September 2004 - 03:43 PM
Bilo bi interesantno da odigraju Hrvatska i BiH ( hehehe YU u malom )!
Sto se tice jacine obadvije reprezentacije su momentalno u dobroj formi. Zelio bih najvise na svijetu da ako dodje do te utakmice, da ne bude sranja po tribinama, da ne bude zastava SDA i HDZ-a, da ne bude zastava saudijske arabije itd. Treba jednom da dodje kraj tim sranjima oko takvih utakmica. Treba da bude napeto na terenu. Uostalom mnogi igraci Hrvatske i BiH su u privatnom zivotu prijatelji, zato sta god se negativno dogadjalo na tribinama i pricalo u stampi je svakako unaprijed velika glupost.
Pitanje: Da li ce ikada Ultrasi navijati za reprezentaciju BiH?
Ipak je to drzava u kojoj mnostvo vas zivi.
Ja se iskreno nadam da ce ubrzo BiH igrati i u Mostaru, a da cete i vi tada navijati za BiH.
Pa vidite da je najveca legenda i najbolji covjek BiH reprezentacije Mostarac, a zavrsio je i karijeru u Zrinjskom, BAKA SLISKOVIC!!!
Pozdrav Ultrasima...
Sto se tice jacine obadvije reprezentacije su momentalno u dobroj formi. Zelio bih najvise na svijetu da ako dodje do te utakmice, da ne bude sranja po tribinama, da ne bude zastava SDA i HDZ-a, da ne bude zastava saudijske arabije itd. Treba jednom da dodje kraj tim sranjima oko takvih utakmica. Treba da bude napeto na terenu. Uostalom mnogi igraci Hrvatske i BiH su u privatnom zivotu prijatelji, zato sta god se negativno dogadjalo na tribinama i pricalo u stampi je svakako unaprijed velika glupost.
Pitanje: Da li ce ikada Ultrasi navijati za reprezentaciju BiH?
Ipak je to drzava u kojoj mnostvo vas zivi.
Ja se iskreno nadam da ce ubrzo BiH igrati i u Mostaru, a da cete i vi tada navijati za BiH.
Pa vidite da je najveca legenda i najbolji covjek BiH reprezentacije Mostarac, a zavrsio je i karijeru u Zrinjskom, BAKA SLISKOVIC!!!
Pozdrav Ultrasima...
Zemljo tisucljetna...
Jedna si jedina
Bosna i Hercegovina
Jedna si jedina
Bosna i Hercegovina
#6 gost_cantona_*
Posted 26 September 2004 - 05:33 PM
moj odgovor bih ti mogao pisati mjesec dana-cijela jedan studija,ali mi se neda uvijek iznova te stvari pisati samo se bezveze nasekiram.problem ti najviše leži u uređenju ove nesretne zemlje koje nema nikakve veze sa logikom.pođi prvo od toga,a da ne govorim o mnogim kršenjima prava hrvata u ovoj zemlji koji su samo na papiru jednakopravni.ma svi smo mi ovdje prokleti sva 3 naroda,a najviše ti profitiraju špijuni iz međunarodne zajednice koje mrzim više od ičega na svijetu ovome.mrzim ih,mrzim ih,mrzim ih.............
Posted 27 September 2004 - 06:28 AM
Kontam te.
Samo moram iskreno da kazem, kada sam u BiH, uvijek mogu da primjetim da se u mjestima sa vecinskim hrvatskih stanovnistvom najbolje zivi. I to daleko bolje od ostalih mjesta. Kao na primjer Vitez, Ljubuski, Orasje, Mostar...
Ovo ostalo je sve dim.
Zemljo tisucljetna...
Jedna si jedina
Bosna i Hercegovina
Jedna si jedina
Bosna i Hercegovina
#8 gost_cantona_*
Posted 27 September 2004 - 10:07 AM
to ti je do ljudi brate.u nas ćeš teško čuti od čovjeka prije svega od hercegovca da kuka kako nema posla.mi uvijek nađemo pos'o.svugdje ima posla.samo treba raditi.ja da ne idem na fakultet već bi devrio nečim sigurno.uvijek ima posla to samo neradnici pričaju.to je komunistička isprazna priča.zato imamo i para.ono u vas u bosni je katastrofa.čečenija žešća.to je sve do vas do ljudi.pustite se ko tikve niz vodu.
Page 1 of 1

Sign In
Register
Help

MultiQuote