Sto se mene tice Pitare, pricas gluposti, ali ti u jednom
moram odati priznanje; Ovako rano ustati i logovati se
na Ultras-Zrinjski svakako zasluzuje cestitku. Ko rano rani -
dvije srece grabi. Samo tako nastavi.
Željezničar - Zrinjski 8. kolo Premier lige 3. Studeni
Posted 04 October 2004 - 01:19 PM
Ja jamo moram reći, hvala upravi što ste nam kupili karte za ulazak na grbavicu.
Bio sam u Sarajevu poljubio kapiju i vratio se u Mostar.
zar nije dosta što se raja refala za bus po 10km, nego još moramo i karte plaćati istom cjenom i još toliko za piće, znaći sve minimalno 30km.
Ako ništa u busu je bilo drama ludo.
Još jednom hvala upravi što su nam kupili karte.
Bio sam u Sarajevu poljubio kapiju i vratio se u Mostar.
zar nije dosta što se raja refala za bus po 10km, nego još moramo i karte plaćati istom cjenom i još toliko za piće, znaći sve minimalno 30km.
Ako ništa u busu je bilo drama ludo.
Još jednom hvala upravi što su nam kupili karte.
šta radim od sebe
Posted 04 October 2004 - 01:56 PM
pitar, on 04.10.2004 - 08:03, said:
sta je zrinjevci??? ne godi bas na vlastitoj kozi kad se osjeti malo nasilja na gostovanju??? Hajmo bit realni pa pitat kakav ste docek mogli ocekivati nakon posljednjih par sranja u Mostaru sa sarajevskim klubovima?? Da vas mozda cvijecem gadjaju?? Dolazili ste u Sarajevo proteklih godina uglavnom brojka od 5-10 i niko vas pogledo nije a kao uzvrat u Mostaru belaj za belajom. Danas je sigurno i zeljovcima malo puko film od vas pa je bilo malih sranja oko ulaza...Sudeci po ovome na Grbavici vi niste ni 5% toga dozivili ko mi pod BB i bezveze frku stvarate te nesto prijetite, lafo mi se ujedinili protiv vas. Sama cinjenica da ste dolazili u Sarajevo bez problema pokazuje kolko nam je stalo do vas a nase gostovanje u Zenici pokazuje kako smo "ujedinjeni". Pitam se samo sta bi bilo da ste vi izvisili kao pitari u prvom kolu, pa garant bi istupili iz lige. Lako je bilo podjebavat sto mi nismo usli na stadion nakon skoro 2h natezanja a pola vasih danas jedva docekalo zakljucanu kapiju pa da vrne nazad. Zato budite malo pazljiviji kad neki od vas kenjaju o drugima jer najlakse je u komforu vlastitog stadiona i grada, jer ste bezbroj puta pokazali da ste zajebani samo tu, a sudeci po tome da vam se tzv "rizicna" gostovanja mogu prebrojati na prstima jedne ruke (ne racunam citluk, posusje siroki) imate vremena nauciti... Sve u svemu, kako ste mogli odlicno ste prosli...i usput pozdrav za par momaka sto su usli i pokazali se...
Kao prvo ja sam vise nego ugodno iznenadjen docekom manijaka, ocekivo sam daleko daleko žešći doček manijaka, a i ekipa koja je bila isla u sarajevo je bila spremna na sve. Upadamo 20 min pred pocetak utakmice u najvecu guzvu pred manijake i to pred njihov ulaz (to ti je isto sad da upadnemo pred pocetak tekme pred sjever poljuda ili maksimira s busom) kolone i kolone manijaka su prolazile pored nas bez ikakvih ekcesa i kome se vi trudite vise s tim prijetnjama preko neta kao da ste vi neki hooligani kad i sami znate da ste niko i nista! Prosipate se po ko zna koji put preko neta a da o stvarnosti i negovorim.
I kao drugo nije uopce istina da smo jedva docekali da odemo, ne znam odkud ti to
I ne znam sta se ti uopce javljas nismo igrali protiv sarajeva nego protiv Selje!
Posted 04 October 2004 - 03:39 PM
pitar, on 04.10.2004 - 08:03, said:
sta je zrinjevci??? ne godi bas na vlastitoj kozi kad se osjeti malo nasilja na gostovanju??? Hajmo bit realni pa pitat kakav ste docek mogli ocekivati nakon posljednjih par sranja u Mostaru sa sarajevskim klubovima?? Da vas mozda cvijecem gadjaju??
Prvo mi smo Ultrasi...i o čemu ti pričaš...
o normalnom dolasku na stadion navijača Zrinskog koji nisu ušli na stadion zbog nečega...i o vašem trganju smrtovnica, napadanju normalnih ljudi, prizivanju alaha i lupanju auta...O vama ne treba ni trošiti riječi...

Sign In
Register
Help
MultiQuote