Nogometni savez republike Irske potvrdio je termin prijateljske utakmice protiv "kockastih", pa će tako naša najbolja reprezentacija gostovati 16. studenoga
u Dublinu. Isto tako, Nogometni savez Bosne i Hercegovine potvrdio je gostovanje svoje "U 21" reprezentacije, što znači da će izabranici Slavena Bilića
17. sudenoga (još se ne zna točno gdje) u prijateljskom ogledu dočekati vršnjake iz susjedne države.
Page 1 of 1
Republika Irska-Hrvatska 16. studenoga u Dublinu prijateljska utakmica
Posted 16 November 2004 - 11:02 AM
odigrao sam dvicu pa šta god bude!
u prijateljskim se nikad ne zna
možda je nula naj realnija, ali nemogu je odigrat nikako.
cico će nešto eksperimentisat pa ćemo vidjet kako će to izgledat.
prijenos počinje večeras na htv 2 u 20.00 sati
gost u studiju ćiro, a prenos iz dublina drago ćosić i štimac.
samo kako im je hrtl uzela prenose gostujućih kvalifikaciskih utakmica, i htv se malo trznula i izlazi iz one monotonije.
godinama isti prenosi i gosti komentatori morići, pa sad ćiro i štimac ih vade.
samo nastave li svaki put sa njima dvojicom dosadit će i oni.
ali su u stvari još pet milijuna svjetlosnih godina ispred fuj tv
u prijateljskim se nikad ne zna
možda je nula naj realnija, ali nemogu je odigrat nikako.
cico će nešto eksperimentisat pa ćemo vidjet kako će to izgledat.
prijenos počinje večeras na htv 2 u 20.00 sati
gost u studiju ćiro, a prenos iz dublina drago ćosić i štimac.
samo kako im je hrtl uzela prenose gostujućih kvalifikaciskih utakmica, i htv se malo trznula i izlazi iz one monotonije.
godinama isti prenosi i gosti komentatori morići, pa sad ćiro i štimac ih vade.
samo nastave li svaki put sa njima dvojicom dosadit će i oni.
ali su u stvari još pet milijuna svjetlosnih godina ispred fuj tv
WE ARE THE CATHOLIC CLUB
Posted 16 November 2004 - 06:48 PM
ma nabijem ja cicu i njegove kriterije na neku stvar. prvo tomas, sad stipe bez ikakvog razloga. stipi hns kupio kartu za nedjelju, aovaj idiot ga kaznio jer nije dosao u subotu. a covjek pusi u klubu jer je igrao prijateljske za repku. nisu normalni majke mi ni cicio ni vlatko
ZRINJSKI4EVER
Posted 16 November 2004 - 07:22 PM
Ero-Mostar, on 16.11.2004 - 18:48, said:
ma nabijem ja cicu i njegove kriterije na neku stvar. prvo tomas, sad stipe bez ikakvog razloga. stipi hns kupio kartu za nedjelju, aovaj idiot ga kaznio jer nije dosao u subotu. a covjek pusi u klubu jer je igrao prijateljske za repku. nisu normalni majke mi ni cicio ni vlatko
tako je,a pogledaj tursko prvenstvo,jedan od najboljih tomas,a stipe je stvar za sebe,jedan jedini.Niđe veze...
You can fool some people some times,
but you can't fool all the people all the time...
but you can't fool all the people all the time...
Posted 16 November 2004 - 10:38 PM
Drugo poluvrijeme nešto bolje ali ipak nismo uspjeli izjednačiti. Zaslužena pobjeda Iraca.
Po meni je najveći problem što Cico nije puno promjenio stil igre u odnosu na onaj Barićev. Vidjelo se po ulasku Da Silve i Leke koliko to bolje funkcionira.
A ko da gledam on neće odustati od svog...
Po meni je najveći problem što Cico nije puno promjenio stil igre u odnosu na onaj Barićev. Vidjelo se po ulasku Da Silve i Leke koliko to bolje funkcionira.
A ko da gledam on neće odustati od svog...
Page 1 of 1

Sign In
Register
Help

MultiQuote