ULTRAS-ZRINJSKI: Krešimir Kordić pojačanje za Zrinjski - ULTRAS-ZRINJSKI

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Krešimir Kordić pojačanje za Zrinjski

#1 User is offline   every go 

• Ultras
  • PipPip
  • Group: Admin

Posted 08 October 2004 - 11:27 PM

Franjo Džidić, trener Nogometnog kluba Zrinjski, u nastavku prvenstva na raspolaganju će imati još jednog napadača, Krešimira Kordića. Ovaj 24-godišnji
mostarski napadač vraća se u svoj matični klub...

... za koji je nastupao u sezoni 2000./01. i u jesenskom dijelu sezone 2001./02. (postigao šesnaest pogodaka). Nakon toga je otišao u Hrvatski dragovoljac
gdje se zadržao pola sezone, a u iduće dvije sezone je igrao u Zadru. I ovu je sezonu započeo u HNL-u, za Zadar je u šest utakmica postigao tri pogotka,
a onda je iznenada odlučio napustiti Stanove:

- Zadar je završena priča. Već jedno vrijeme treniram sa Zrinjskim u kojem ću i nastaviti karijeru. Jedva čekam da se završi papirologija i da steknem pravo
nastupa. U Zadru mi je bilo lijepo, ali ipak je puno bolji osjećaj igrati u svom gradu i pred svojom publikom”, izjavio je Kordić.

Pogotovo sada kada se Zrinjski bori za naslov prvaka?

- Ove sezone sam bio na nekoliko utakmica u Mostaru. Atmosfera je bila odlična, što je i razumljivo kada se Zrinjski bori za vrh ljestvice. Kada sam odlazio
prije dvije i pol godine, Zrinjski je bio klub iz sredine ljestvice, a sada je potpuno drukčije. Zrinjski je sada klub koji svi respektiraju.

Može li Zrinjski osvojiti naslov prvaka?

- Imamo odličnu momčad, to je sigurno. Budući da posljednje dvije godine nisam igrao u Premier ligi, ne znam koliko su kvalitetni ostali kandidati za vrh,
ali postavili smo taj cilj i pokušat ćemo ga ispuniti. Nadam se da ću i ja svojim pogocima pripomoći Zrinjskom da na kraju bude prvi.
WE ARE THE CATHOLIC CLUB
0

#2 User is offline   ULTRASST 

• Simpatizer
  • PipPip
  • Group: Ekipa

Posted 18 October 2004 - 01:42 PM

Ma jebo krešu...da su terku vratili i nekako...koji će nam on kurac!!!!
10 BOŽIJIH ZAGONA!!!
0

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users