Vidić izbacen iz busa!
Posted 15 October 2004 - 12:53 PM
Poslje poraza u zenici, da stvar bude gora jedan od najboljih pojedinaca u Zrinjskom po polazku nazad u Mostar nije ušao u bus jer mu nije dozvoljeno da udje tako da se vratio kuci i kako saznajemo iz NASE nije prisustvovao danasnjem treningu tako da smo izgubili mnogo bez ovoga igraca.
Cestitam ljudima ocijena 0 ili ništica koji se prave da vole ovaj klub a duša im pizdrarije.Svatko pogrijesi i ima nacina kako se to na korektan nacim moze ispraviti ( a nisam siguran da je on kriv ) kvota 1.05 da nije ima ih nekoliko ispred na koje bih tipovao.
Znaci tuga se nastavlja i ako se nesto hitno ne promijeni na isti ce nacin zavrsiti ce i Rajovic kad promasi penal ili Mitrovic kad prilmi gol kroz noge Hi. tako da sam razocaran. Molim Vase cijenjene komentare!
Pozdrav! Vuk samotnjak
Cestitam ljudima ocijena 0 ili ništica koji se prave da vole ovaj klub a duša im pizdrarije.Svatko pogrijesi i ima nacina kako se to na korektan nacim moze ispraviti ( a nisam siguran da je on kriv ) kvota 1.05 da nije ima ih nekoliko ispred na koje bih tipovao.
Znaci tuga se nastavlja i ako se nesto hitno ne promijeni na isti ce nacin zavrsiti ce i Rajovic kad promasi penal ili Mitrovic kad prilmi gol kroz noge Hi. tako da sam razocaran. Molim Vase cijenjene komentare!
Pozdrav! Vuk samotnjak
#3 gost_bavarac_*
Posted 15 October 2004 - 01:09 PM
možeš samo zamislit kakva je atmosfera pred važnu utakmicu s Borcem. Kako treneri mogu motivirati igrače i pogledati im u oči kada su dozvolili ovu bruku, pa ovo se nije dešavalo niti u kaubojskoj ligi. Vidić je do sada bio jedan od boljih igrača ali izgleda da mora netko biti Pedro.Mamić je malo dijete za ovo što se događa u Zrinjskom
Posted 15 October 2004 - 01:57 PM
pa šta očekujete od jednog mandže koji je sad u klubu za obljetnicu i onda nikad više, a on je predcjednik uo i on izgleda sve odluččuje pa i odnos prema navijačima je njegovo i galićevo maslo.
a i sam je rekao da ga nogomet baš nezanima i da je zadnji put bio na utakmici prije 15 godina.
dok su takvi u klubu mene od njih ništa neće začudit.
jedno je sigura u nedjelju će se orit
'VIDA JE IDOL MOJ...'
dok na funkciju direktora nedođe bata puljić ništa od nekog napredka u odnosu uprava i navijači.
ili bar neko ko on.
a i sam je rekao da ga nogomet baš nezanima i da je zadnji put bio na utakmici prije 15 godina.
dok su takvi u klubu mene od njih ništa neće začudit.
jedno je sigura u nedjelju će se orit
'VIDA JE IDOL MOJ...'
dok na funkciju direktora nedođe bata puljić ništa od nekog napredka u odnosu uprava i navijači.
ili bar neko ko on.
WE ARE THE CATHOLIC CLUB

Sign In
Register
Help

MultiQuote