ULTRAS-ZRINJSKI: Croatia Toronto prvak Kanade - ULTRAS-ZRINJSKI

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Croatia Toronto prvak Kanade

#1 User is offline   semper_fidelis 

• Ultras
  • PipPip
  • Group: Banned

Posted 19 October 2004 - 11:54 AM

Nogometasi Croatije iz Toronta osvojili su naslov prvaka kanadske profesionalne lige za 2004. godinu. Prvenstvo je igrano u dvije skupine, Istocnoj i Zapadnoj, po sest klubova. Nakon sto su svojili drugo mjesto...

... u Zapadnoj profesionalnoj ligi, Croatia je u Play - offu odigrala cetiri utakmice u kojima je ostvarila cetiri pobjede.

Redom su pali Border Stars (Windsdor) 5:0, Brampton Hitmen (Toronto) 3:1, Hamilton Thunder (Toronto) 2:0, a u superfinalu r rezultatom 4:0 Croatia Toronto savladala je momcad Vaughan Shooters (Toronto).

Tako je nakon vise od 20 posnih godina klub koji vode, financiraju i vole tisuce kanadskih Hrvata ostvarila veliki rezultat. Croatia je svoj najveci dosadasnji uspjeh ostvarila 1976. godine, kad je osvojila naslov profesionalnog prvaka Sjeverne Amerike. Tada su za Croatiju igrali Eusebio, pokojni Ivan Lukacevic, Ivica Grnja, Filip Blaskovic, a vodio ih je trener Domagoj Kapetanovic.

- Ovaj rezultat daje nadu da ce se jos vise i profesionalnije raditi, posebice je to injekcija za najmladje uzraste. Ovaj uspjeh ostvarili su George Azcurra, Vinko Kozina, Marko Milicevic, Antonio Zupan, Mario Kulis, Halburto Harris, Zvjezdan Kresic, Hugo Alstitut, Edin Kalic, Leo Laurito, Leo Marasovic, Deni Draganic, Rudi Spajic, Ante Pavlovic, Joseph Lewe, Ivica Sola, Petar Bedenikovic i Jason Shannon - kaze trener i igrac Velimir Crljen.

Na prvo mjesto zasluznih treba staviti predsjednika kluba Marija Skaru.

- Vec u cetvrtom mandatu vodim Croatiju. Ovo je nagrada za sve nas koji smo vjerovali da ce Croatia jednog dana ponovno na put slave. Ovo je najbolji moguci poklon klubu koji 2006. godine slavi 50 godina osnutka - kazao je predsjednik kluba Marijo Skaro.
0

#2 User is offline   every go 

• Ultras
  • PipPip
  • Group: Admin

Posted 19 October 2004 - 03:00 PM

mislim da tvoj potpis može najbolje opisati osjećaje navijaća tog hrvatskog kluba u dalekoj kanadi poslje ovog uspjeha.
čestitam im od srca i nadam se da ćemo i mi njihovim putem ove godine.
WE ARE THE CATHOLIC CLUB
0

#3 User is offline   semper_fidelis 

• Ultras
  • PipPip

Posted 19 October 2004 - 06:06 PM

ultras balinovac, on 19.10.2004 - 16:00, said:

mislim da tvoj potpis može najbolje opisati osjećaje navijaća tog hrvatskog kluba u dalekoj kanadi poslje ovog uspjeha.
čestitam im od srca i nadam se da ćemo i mi njihovim putem ove godine.

Svakako :)
0

#4 User is offline   Billy 

• Simpatizer
  • PipPip
  • Group: Članovi

Posted 21 October 2004 - 08:31 PM

neka neka,znači nećemo biti jedini Hrvati u dijaspori ove godine.
svaka im čast,ali ono što ćemo mi uratit,auuuuuuuu...
You can fool some people some times,
but you can't fool all the people all the time...
0

#5 User is offline   semper_fidelis 

• Ultras
  • PipPip

Posted 21 October 2004 - 10:45 PM

Billy, on 21.10.2004 - 21:31, said:

neka neka,znači nećemo biti jedini Hrvati u dijaspori ove godine.

Hrvati u BiH nisu dijaspora
0

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users