ULTRAS-ZRINJSKI: Malonogometni turnir navijačkih skupina?? - ULTRAS-ZRINJSKI

Jump to content

• (4 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • This topic is locked

Malonogometni turnir navijačkih skupina?? u organizaciji Fukara

#1 User is offline   semper_fidelis 

• Ultras
  • PipPip
  • Group: Banned

Posted 19 January 2005 - 02:11 PM

Kako neslužbeno saznajemo krajem veljače ove godine u organizaciji Kluba navijača "Fukare" Tuzla, održati će se malonogometni turnir šest najboljih navijačkih skupina Bosne i Hercegovine. To je napokon prilika...

...i samim navijačkim skupinama da se ovaj put pokažu i na malonogometnom terenu.

Na ovaj turnir koji bi trebao postati tradicionalan osim domaćih Fukara pozvane su skupine: Ultras (Mostar), Horde Zla (Sarajevo), Manijaci(Sarajevo), Robijaši (Zenica), te Vultures (Banja Luka).

(Bljesak)

???
0

#2 User is offline   WHITE-BOYS 

• Navijač
  • PipPip
  • Group: Članovi

Posted 19 January 2005 - 04:43 PM

bljesak ???

valjda zrinjski.info / ultras-zrinjski.net
Posted Image
0

#3 User is offline   semper_fidelis 

• Ultras
  • PipPip
  • Group: Banned

Posted 19 January 2005 - 06:32 PM

WHITE-BOYS, on 19.01.2005 - 16:43, said:

bljesak ???

valjda zrinjski.info / ultras-zrinjski.net

ja sam prvo pročito na bljesku i odmah prenio ovdje na forum.

Bljesak uzvraća udarac za sve "krađe" :lol:
0

#4 gost_emil_*

• Group: Guests

Posted 19 January 2005 - 06:48 PM

Posted Image

BH-Fan Cup 2005 - Tuzla!

Udruženje navijača ”Fukare” iz Tuzle pokrenulo je inicijativu o održavanju malonogometnog turnira ”prijateljstva” između navijačkih grupa premijerligaških ekipa.

kompletna vijest na www.fukare.org > vijesti

.
.
Sta su vasa misljenja o ovoj ideji, i dali ste zeljni/spremni doci?
0

#5 User is offline   GoniMaliGoni 

• Ultras
  • PipPip
  • Group: Admin

Posted 19 January 2005 - 07:12 PM

Čuj, već duže vrijeme postoji MNK Ultras koji se natjecao prošle godine na dosta jakim malonogometnim turnirima po Hercegovini, i koji je postigao dobre uspjehe, s obzirom na uložene pare, kratke pripreme te potpuni amaterizam igrača.

Znači, KN Ultras Mostar ima svoj malonogometni klub, koji ima ogranizaciju, trenera i popratne điđe-miđe. Može se uvijek i pojačat s nekim pojačanjima za taj turnir, stoga samo naše sudjelovanje ne bi bilo problem, no najvažnije je pitanje ipak koliko vi fukare ozbiljno idete u organizaciju takvog projekta "navijačkog turnira".

Vjerovatno mudriji i stariji od mene su upućeniji u ovu temu, te smišljaju il već znaju naš konkretan odgovor, no govoreći u svoje ime mislim da je ideja posve OK. Živi bili pa vidili na šta će to ispast, al eto po meni je OK.

Al đe u Tuzlu, jadna li vam majka :D
0

#6 User is offline   ultras 4ever 

• Navijač
  • PipPip

Posted 19 January 2005 - 07:14 PM

Mislim da ce da gori .....ali mi je sumljivo..... da nije zamka :D

Oce da se rijese nas i lesinara :D
...jedna vjera jedan narod ...
0

#7 User is offline   every go 

• Ultras
  • PipPip

Posted 19 January 2005 - 08:09 PM

nareddnih dana se očekuje i službeni poziv od strane fukara, danas smo pozvani usmeno.
mi kao klub navijača smo pristali na učestvovanje

odlična ideja fukara i mišljenja sam dda bi se ovo trebalo napravit, jer dosta više negativne priče o navijačima.
mi ćemo učestvovati ako bude turnira, sad je sve na našem treneru :)
WE ARE THE CATHOLIC CLUB
0

#8 User is offline   warlord 

• Ultras
  • PipPip

Posted 19 January 2005 - 09:03 PM

emil, on 19.01.2005 - 17:48, said:

Posted Image

BH-Fan Cup 2005 - Tuzla!

Udruženje navijača ”Fukare” iz Tuzle pokrenulo je inicijativu o održavanju malonogometnog turnira ”prijateljstva” između navijačkih grupa premijerligaških ekipa.

kompletna vijest na www.fukare.org > vijesti

.
.
Sta su vasa misljenja o ovoj ideji, i dali ste zeljni/spremni doci?

HAHA plemenita zamisao... :D , samo malo neizvodljiva ... čuj sad dođite da se "družimo", a porazbijaj te autobuse...ovo-ono... :ph34r:

Posted Image
Gonimo svuđe...
0

#9 User is offline   WHITE-BOYS 

• Navijač
  • PipPip

Posted 19 January 2005 - 10:54 PM

Dio papirologije u vezi ovog turnira vec smo dobili i mogu samo reci da to gore moramo osvojiti :). Po svemu se vidi da je ovo dosta ozbiljno shvaceno sto je za sve pohvale.
Posted Image
0

#10 gost_emil_*

• Group: Guests

Posted 19 January 2005 - 11:07 PM

Ovaj projekat iako za neke zvuci "neizvodljivo" i prosto cudno mi iz UN "Fukare" kao inicijator ovoga vise nego ozbiljno shvatamo ovo, inace nebi isli u javnost i nebi kontaktirali odredjene ljude u bh-navijackom svijetu...

zeleno svjetlo smo dobili cak i od gosp. usanovica tj. ns bih...

turnir ce se odrzat sa i bez onih koji se pozovu, samo sto je naravno veca draz da se odazovu prve grupe bh-tifo scene. u slucaju da to nebude turnir ce se popuniti sa par lokalnih timova...

sto se tice odabira mjesta, jbga posto mi (fukare) organizujemo sve ovo odabrali smo tuzlu kao prvog domacina, a ideja je da se iz godine u godinu uvjek mijenja domacin, napr. sledece god. u mostaru, pa b.luka, rajvosa itd...

Drago mi je sto smo od "odgovornih" iz ultrasa dobili pozitivan feedback i jos jednom vas uvjeravam da ovo nije nikakva zajebancija niti zamka... nego ima samo svrhu druzenje i uzpostavljanje boljih veza/saradnje kako bi izbjegli razlicita sranja na nasim stadionima...

detaljne informacije nezelim da ostavljam u javnosti, ali oni koji su vec dobili "kovertu" imaju i broj mobilnog pa se mogu jos jednom raspitati oko svega ovog. Inace ovaj projekat pripremamo gotov 12 mjeseci... i nadamo se da cemo uspjeti, ali nam zato treba sva moguca podrska i disciplina ucesnika turnira

*do citanja...

navijacki pozdrav iz TUZLE
0

• (4 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Last »
  • You cannot start a new topic
  • This topic is locked

1 User(s) are reading this topic