ULTRAS-ZRINJSKI: Tipkovnicom u glavu - ULTRAS-ZRINJSKI

Jump to content

• (3 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Tipkovnicom u glavu rom-trom bum tras ULTRAS

#1 User is offline   warlord 

• Ultras
  • PipPip
  • Group: Admin

Posted 08 February 2005 - 01:37 AM

Forumaši, forumaši...tko ima "najjači/najbrži procesor" :D , najveći hard disk...najbrži internet...Posted Imagekablovski, SAT-NET, ADSL, dial-up...operativni sustavi WIN, LINUX...ne stidite se, predstavite svoje kante ! :rolleyes:
Priznali ili ne Internet, kompjuteri, audio/video oprema, multimedia u svim oblicima ovo-ono, pa i već davno, davno standarni "uređaji" mobilni telefoni ili ti ga mobiteli...u velike su postali i svakodnevnica navijačkog puka/plemena...Posted Image
Nekad je za mene plafon bio Pentium II na 366 MHz, 6 GB Hard, CD ROM 36/52X, 64/128 MB RAMa, neka jadna matična ploča grafika 8/16 MB i taj demonski modem...Motorolla cccc problema sa njim , interni na 56 kb/s, buljio u 15'' ekrana...pa pošta prvi provider , dial-up...Neki skener ASTRA ili MUSTEK ne sjećam se više ... gdje je prewiev slike trajao "samo" 6 minuta, a čitav scan duplo više vremena pa onda obrada slike, ovo-ono...pa geocities upload...Virtualni doticaj sa "drugom stranom", pionirstvo ultra pokreta na web.u, prve web navijačke prezentacije... galerije slika hostirane po free web serverima, interakcija forumi,...kad se sjetim legendarnog bravneta...itd...itd...A sada "munje" koje rade na tisućama megaherza, internet većinom on-line, brzne kakve-takve, PC Home, laptop :lol: , digitalci,DVDovi,eRWeovi,kamere, USB flash...:ph34r:
Gonimo svuđe...
0

#2 User is offline   semper_fidelis 

• Ultras
  • PipPip
  • Group: Banned

Posted 08 February 2005 - 02:26 AM

Nekad je za mene plafon bio Pentium II na 366 MHz, 6 GB Hard, CD ROM 36/52X, 64/128

Za neke je to i sad plafon, i više od toga :lol:

Koliko godina ima od pojave prvih stranica na geocitiesu? 4-5 god? :unsure:
0

#3 User is offline   every go 

• Ultras
  • PipPip

Posted 08 February 2005 - 03:05 AM

šta ću bola predstavit
ima nas što samo znamo upalit i ugasit a kad nešto zapne, zovi električara
WE ARE THE CATHOLIC CLUB
0

#4 User is offline   warlord 

• Ultras
  • PipPip

Posted 08 February 2005 - 03:18 AM

ultra fan, on 08.02.2005 - 02:05, said:

šta ću bola predstavit
ima nas što samo znamo upalit i ugasit a kad nešto zapne, zovi električara

Nemoj samo električara :ph34r:
Gonimo svuđe...
0

#5 User is offline   every go 

• Ultras
  • PipPip

Posted 08 February 2005 - 03:35 AM

neka šuti
bolje išta nego ništa
WE ARE THE CATHOLIC CLUB
0

#6 User is offline   GoniMaliGoni 

• Ultras
  • PipPip

Posted 08 February 2005 - 09:37 AM

Već sam par godina na Duronu od 800 Mhz, 256 RAM-a, 45 giga disk, cd/rw, te jedina novost u zadnje vrijeme, fx5200 graficka (ono da mogu sajbat kantera i CoDa).

Šta će mi više? Na poslu imam zvijer, sve zahtjevnije što trebam odraditi (grafička priprema, obrada videa), odradim na poslu. Pun mi je kurac računala, kad dođem doma, mrzim više one priče "tko ima veći disk, il procesor".

Kad jednog lipog dana budem imao para, il s nekim budem prebija račune, uzet ću laptop, tako da sam mobilan, i da mogu filmove gdje god hoću gledat.

Al jebo ti sve to, svu tu novu tehniku, kad meni oči i danas zaiskre kad se sjetim commodorca 64tvorke, kako sam znao po cijele dane i noći razbijat joysticke, uživat u onim prvim igrama.
0

#7 User is offline   vatikan 

• Plemić
  • PipPip
  • Group: Članovi

Posted 08 February 2005 - 09:42 AM

Ultras Zilavka, on 08.02.2005 - 09:37, said:

Al jebo ti sve to, svu tu novu tehniku, kad meni oči i danas zaiskre kad se sjetim commodorca 64tvorke, kako sam znao po cijele dane i noći razbijat joysticke, uživat u onim prvim igrama.

sarafcigera i stelovanja glave :-(

šmrc.. šmrc....
Crna lista: Almir Alijagić, Midhad Arnautović, Emir Alečković, Mika Damjanović, Iljo Dominiković, Žepče, Orašje...

WE ARE THE CATHOLIC CLUB
0

#8 User is offline   warlord 

• Ultras
  • PipPip

Posted 22 March 2005 - 05:56 PM

Došlo je vrijeme da isprobamo i taj famozni ADSL :D
Gonimo svuđe...
0

#9 User is offline   Ero-Mostar 

• Navijač
  • PipPip
  • Group: Članovi

Posted 22 March 2005 - 07:22 PM

leti brate leti
ne trepnes a skine 10 mb
ZRINJSKI4EVER
0

#10 User is offline   warlord 

• Ultras
  • PipPip

Posted 23 September 2005 - 08:58 PM

Već više od godinu dana stranice Zrinjski info mogu se pogledati i na zaslonu mobilnih aparata. Doduše sve do jučer takvu mogućnost su imali samo korisnici MOBIS-a i BH Telekoma, a od jučer u promotivni rad pušten je GPRS i na trećem BH. mobilnom operatoru ERONETU. Za pregledavanje naših stranica prilagođenih za mobitel, potrebno je (osim što uključite ovu uslugu, koja je trenutno besplatna i podesite svoj mobilni aparat)...

...imati noviju tipu mobilnog aparata. Na stranicama Zrinjski info (za mobilne aparate) možete da pročitate uvijek svježe vijesti, vezane za Zrinjski i Ultras-e i to one posljednje postavljene. Starije vijesti nećete biti u mogućnosti pročitati, jer arhivu vijesti dobro bogatu imate na stranicama koje možete vidjeti na vašim računarima. Adresu naše stranice prilagođene za mobitel možete pronaći na http://www.zrinjski.info/w/. Više informacija oko podešavanja ove usluge možete pronaći na stranicama http://www.eronet.ba.

ZRINJSKI INFO

E'o "nove tehnlogije" :D...radi...
Gonimo svuđe...
0

• (3 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic