ULTRAS-ZRINJSKI: "Dan DRŽAVNOSTI BiH 01.03.2000":) - ULTRAS-ZRINJSKI

Jump to content

• (2 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

"Dan DRŽAVNOSTI BiH 01.03.2000":) Sjećanje na...

#11 gost_chelsea_*

• Group: Guests

Posted 01 March 2005 - 01:15 PM

WHITE-BOYS, on 28.02.2005 - 20:20, said:

Josip_1993, on 28.02.2005 - 19:53, said:

Kako je zavsila ta utakmica Veleza i Zrinjskog?
Meni taj datum - 01.03 - znaci samo to da nemamo nastave, mi ucenici :lol:  :lol:  :lol:

2:2 utakmica igrana na Koševu.
Mi poveli 2:0. Razvalili komšije u svakom pogledu. I u drugom poluvremenu za klasu smo bili bolji ali zbog nekih višh razloga morali smo primiti dva gola da bi komšije izjednačile i da bi rezultat bio kao i utakmica prijateljski!!! :D

Nisi u pravu WB... Prvp poluvrijeme je zavrsilo 2:2. Ali da smo za klasu bili bolji - jesmo. Jos su oni onog Muratovica doveli kao pojacanje !!!
0

#12 gost_stari_most_*

• Group: Guests

Posted 20 March 2005 - 01:44 AM

Mislim da ne trebamo toliko vrijeđati Velež.Postoji više razloga za to:
Kao prvo:taj klub je mostarski klub.
Kao drugo:cijeli mostar je navijao za Velež prije bolne godine za Mostar(i bolnu godinue za cijelu Hercegovinu,Hrvatsku i Bosnu)tj 1992.
Kao treće:to znači da je zasigurno neko od naših roditelja navijao za Velež.
Kao četvrto:Pravo su multinacionalan klub bili i ostali i nikad se nisu ponosili niti bilo kojim narodom,niti bilo kojom državom(osim zajedniče Jugoslavije) nego su se ponosili Mostarom i Hercegovinom.
Kao peto:Nisu prije 1992. bili samo ponos Mostara nego i cijele Jugoslavije i Europe. itd itd
Misli taj klub je meni čudo,ja jesam navijač Zrinjskog i dio sam KN Ultras,ali bilo bi opet lijepo nemrzit,nego volit.Što bi falilo da ponovo svi navijamo za Velež i da taj klub nastavi tamo gdje je stao.Da se vrati u Ligu prvaka i da rasturamo kao Barca,Juve,Bayern,Real,Milan i drugi.Činjenica je da su samo dva put bili prvaci Jugo kupa,ali su igrali najljepši nogomet u Jugoslaviji.Meni je tata pričao razne priče o njihovom slavljenju ljubavi među mostarcima i slavljenju Veležovih dobrih partija.Mislim mi ni ne trebamo možda navijati za Velež,al zasigurno ne trebamo razvijati mržnju.Nije ni zdravo.Ipak Mostar je Mostar i ništa više i ništa manje... :)
0

#13 User is offline   marino 

• Plemić
  • PipPip
  • Group: Članovi

Posted 20 March 2005 - 11:43 AM

stari_most, on 20.03.2005 - 02:44, said:

Misli taj klub je meni čudo,ja jesam navijač Zrinjskog i dio sam KN Ultras,ali bilo bi opet lijepo nemrzit,nego volit.Što bi falilo da ponovo svi navijamo za Velež i da taj klub nastavi tamo gdje je stao....

Proziran si "članu KN Ultras" :blink: Čuvaj se bana ;)
U BOJ!
0

#14 User is offline   every go 

• Ultras
  • PipPip
  • Group: Admin

Posted 20 March 2005 - 02:04 PM

oooooo momčino
jel to proradila ljubomora
WE ARE THE CATHOLIC CLUB
0

#15 User is offline   warlord 

• Ultras
  • PipPip
  • Group: Admin

Posted 01 March 2007 - 02:30 PM

"Danas je dan..." :D

Prođe 7 godina od ove utakmice na Koševu, prvog derbija poslije rata...

Posted Image

"SVE PROLAZI SVE SE MIJENJA, IDU DANI IDU GODINE - SAMO ZRINJSKI OSTAJE PONOS MOJE HERCEGOVINE !"
Gonimo svuđe...
0

#16 User is offline   Executive City Patrol 

• tribina stajanje
  • PipPip
  • Group: Ekipa

Posted 01 March 2007 - 03:42 PM

AAA kosuljice laganice...
ZNAS GDJE JE EUROHERC...? EEE, PA NI BLIZU!
0

#17 User is offline   Ero-Mostar 

• Navijač
  • PipPip

Posted 01 March 2007 - 06:18 PM

za stari most:

današnji velež nema ništa sa prijeratnim veležom osim imena. i nije iz mostara nego iz vrapčića
ZRINJSKI4EVER
0

#18 User is offline   B.W.B 

• Simpatizer
  • PipPip

Posted 02 March 2007 - 07:34 PM

i stari_most, i ti ultras a tvrdis da je velez i sad multinacionalan klub :ph34r:
mi smo varioci,a jeko ti ?
0

#19 User is offline   ULTRASST 

• Simpatizer
  • PipPip
  • Group: Ekipa

Posted 05 November 2007 - 06:22 AM

View PostMaliZlaja, on 05.11.2007 - 04:32, said:

ljudi razumijte jednu stvar stari_most je upravu sto je napisao netreba razvijati mrznju na nacionalnoj osnovi ako ste radi toga sa ultrasima ako radi toga dolazite na tekme sto se mene tice ovako gledano iskosa vi stvarate novu mrznju koja nema veze sa mentalitetom navijaca i pripadnika vase grupe ultras mostar 94 .neg vi ste tu svi radi fight/a radi svoje ekipe um94 skojom ce te i u dobru i zlu stajati rame uz rame ato naci osnova kvari izgled i mentaltet grupe to sta je bilo ostavite iza vas neg vi sutra u fight/u opravdajte voljeni klub svoju ekipu UM94 i ime svoog grada.

još si ti mali....
10 BOŽIJIH ZAGONA!!!
0

• (2 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users