Mislim da ne trebamo toliko vrijeđati Velež.Postoji više razloga za to:
Kao prvo:taj klub je mostarski klub.
Kao drugo:cijeli mostar je navijao za Velež prije bolne godine za Mostar(i bolnu godinue za cijelu Hercegovinu,Hrvatsku i Bosnu)tj 1992.
Kao treće:to znači da je zasigurno neko od naših roditelja navijao za Velež.
Kao četvrto:Pravo su multinacionalan klub bili i ostali i nikad se nisu ponosili niti bilo kojim narodom,niti bilo kojom državom(osim zajedniče Jugoslavije) nego su se ponosili Mostarom i Hercegovinom.
Kao peto:Nisu prije 1992. bili samo ponos Mostara nego i cijele Jugoslavije i Europe. itd itd
Misli taj klub je meni čudo,ja jesam navijač Zrinjskog i dio sam KN Ultras,ali bilo bi opet lijepo nemrzit,nego volit.Što bi falilo da ponovo svi navijamo za Velež i da taj klub nastavi tamo gdje je stao.Da se vrati u Ligu prvaka i da rasturamo kao Barca,Juve,Bayern,Real,Milan i drugi.Činjenica je da su samo dva put bili prvaci Jugo kupa,ali su igrali najljepši nogomet u Jugoslaviji.Meni je tata pričao razne priče o njihovom slavljenju ljubavi među mostarcima i slavljenju Veležovih dobrih partija.Mislim mi ni ne trebamo možda navijati za Velež,al zasigurno ne trebamo razvijati mržnju.Nije ni zdravo.Ipak Mostar je Mostar i ništa više i ništa manje...