Page 1 of 1
Austrija-Hrvatska 2.3.2005.
Posted 02 March 2005 - 01:35 AM
Josip_1993, on 01.03.2005 - 21:57, said:
Oce li itko ic?Ajde malo i prognozirajte...Moja prognoza 1:2 za nas, strijelac za nas Klasnic oba puta
a za njih neznam sad 'ko...Uglavnom vjerujem u pobjedu Hrvatske
.A vi?
samo da znaš neće ti igrat klasnić zbog ozljede
Kakvi smo mi navijači ne možemo helikopter ukrast?
We are the catolic club.
We are the catolic club.
Posted 02 March 2005 - 11:47 AM
Otkazana utakmica Austrija - Hrvatska
PRIPREMNA nogometna utakmica između reprezentacija Austrije i Hrvatske koja se večeras trebala igrati u Beču otkazana je zbog nepovoljnih meteoroloških uvjeta, javila je austrijska novinska agencija APA.
U Beču je danas već tijekom dana izuzetno hladno, a kako se navečer u 20.30 sati, kada se trebala odigrati utakmica, očekuje temperatura od -20 stupnjeva Celzijusovih, vodstva reprezentacija, zajedno sa sucem Nizozemcem Ruudom Bossenom, su nakon inspekcije travnjaka stadiona Ernst Happel, odlučila otkazati dvoboj.
PRIPREMNA nogometna utakmica između reprezentacija Austrije i Hrvatske koja se večeras trebala igrati u Beču otkazana je zbog nepovoljnih meteoroloških uvjeta, javila je austrijska novinska agencija APA.
U Beču je danas već tijekom dana izuzetno hladno, a kako se navečer u 20.30 sati, kada se trebala odigrati utakmica, očekuje temperatura od -20 stupnjeva Celzijusovih, vodstva reprezentacija, zajedno sa sucem Nizozemcem Ruudom Bossenom, su nakon inspekcije travnjaka stadiona Ernst Happel, odlučila otkazati dvoboj.
ajd uzivajte
#7 gost_Josip_1993_*
Posted 02 March 2005 - 06:43 PM
BOKABOKA, on 02.03.2005 - 01:35, said:
Josip_1993, on 01.03.2005 - 21:57, said:
Oce li itko ic?Ajde malo i prognozirajte...Moja prognoza 1:2 za nas, strijelac za nas Klasnic oba puta
a za njih neznam sad 'ko...Uglavnom vjerujem u pobjedu Hrvatske
.A vi?
samo da znaš neće ti igrat klasnić zbog ozljede
Ajd bar ce sada Klasnic imat vremena da ozdravi
Zna li se kad ce se uopce igrat'?
Posted 04 March 2005 - 11:25 PM
Izlet do Beča i nazad
Nažalost utakmica odgođena navodno zbog zaleđenog terena i hladnoće, i pojedine "zvijezde" nisu htjele nastupiti
! Na dan utakmice bili smo na stadionu i uvjerio sam se da postoje svi normalni uvjeti za igru (a također lupujući u Beču po noći, nije bilo ništa extremno strašno
) da se ne igra utakmica...Čak su austrijanci predlagali da se utakmica odigra u četvrtak u 14. sati , ali jebiga ni taj prijedlog nije prošao kod vatrenih i izbornika...
Barem sam zbavio kartu
! ['fala ultras 4ever ]
P.S.Bili smo u posjeti i bečkoj (privremenoj
) podružnici ULTRASa
Nažalost utakmica odgođena navodno zbog zaleđenog terena i hladnoće, i pojedine "zvijezde" nisu htjele nastupiti
Barem sam zbavio kartu
Attached File(s)
-
tiket.jpg (95.94K)
Number of downloads: 50
Gonimo svuđe...
Posted 05 March 2005 - 12:46 PM
warlord, on 04.03.2005 - 23:25, said:
Izlet do Beča i nazad
! Na dan utakmice bili smo na stadionu i uvjerio sam se da postoje svi normalni uvjeti za igru (a također lupujući u Beču po noći, nije bilo ništa extremno strašno
) da se ne igra utakmica...Čak su austrijanci predlagali da se utakmica odigra u četvrtak u 14. sati , ali jebiga ni taj prijedlog nije prošao kod vatrenih i izbornika...
Barem sam zbavio kartu
! ['fala ultras 4ever ]
) podružnici ULTRASa 
Barem sam zbavio kartu
I drugi put kralju
...jedna vjera jedan narod ...
Page 1 of 1

Sign In
Register
Help
MultiQuote