ULTRAS-ZRINJSKI: Janica Kostelic - ULTRAS-ZRINJSKI

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Janica Kostelic Uspjeh u ukupnom poretku

Poll: Kakav ce biti Janicin uspjeh u ukupnom poretku??? (6 member(s) have cast votes)

Kakav ce biti Janicin uspjeh u ukupnom poretku???

You cannot see the results of the poll until you have voted. Please login and cast your vote to see the results of this poll.
Vote Guests cannot vote Edit icon Edit this poll

#1 gost_Josip_1993_*

• Group: Guests

Posted 02 March 2005 - 08:25 PM

Ma ja mislim da ce bit' 1.
0

#2 gost_Josip_1993_*

Posted 13 March 2005 - 09:58 PM

Ipak je nasa snijezna kraljica druga...Za samo 3 boda iza Anje Pearson! No ipak treba cestitati Janici za sve ostale uspjehe u sezoni 04/05!!!
0

#3 gost_Josip_1993_*

Posted 14 March 2005 - 07:10 PM

Tko je gledao tu utrku???Ne mogu vjerovat' da je bilo tako blizu...Ja crk'o dok sam gled'o!No, ponavljam, treba Janici cetitat'!!!
0

#4 gost_Josip_1993_*

Posted 14 March 2005 - 07:25 PM

Paerson: Divim se Janici
nedjelja, 13.3.2005 19:20

ŠVEDSKA skijašica Anja Paerson, koja je danas osvojila Svjetski kup sa samo tri boda prednosti ispred naše Janice Kostelić, kazala je kako se divi trostrukoj olimpijskoj i svjetskoj prvakinji.

Paerson je u razgovoru za Associated Press kazala kako je završnica Svjetskog kupa bila točno onakva kakva bi trebala biti.

"Janica i ja smo zajedno stajale u cilju i nismo znali koja će pobijediti. To je skijanje u svom najboljem svjetlu, onakvo kakvo bi trebali biti." - kazala je Paerson.

Budući da na završnici Svjetskog kupa samo 15 najboljih osvaja bodove, Paerson je ostala bez bodova u posljednjoj utrci, a Janica je osvojila 32 boda. No, za ukupnu pobjedu trebalo joj je 36 bodova, a to bi joj donijelo sedmo mjesto, koje joj je izmaklo za devet stotinki.

U ukupnom poretku Paerson je osvojila 1359, a Janica Kostelić 1356 bodova. Šveđanki je to drugi naslov ukupne pobjednice. Slavila je i prošle sezone, kada Janica nije nastupala zbog problema sa štitnjačom.

"Možda nismo najbolje prijateljice, ali se međusobno cijenimo kao skijašice. Divim joj se, obje smo velike skijašice." - dodala je Paerson.

"Moj problem je bio taj što sam ušla u završnicu s premalo bodova. Zadovoljna sam drugim mjestom jer prošle godine uopće nisam skijala, nisam nimalo razočarana i sretna sam zbog Anje." - kazala je Janica nakon utrke, pa dodala: "Ovo je bila odlična sezona za mene, ne mogu se žaliti."

(preuzeto s index.hr)
0

#5 gost_Josip_1993_*

Posted 14 March 2005 - 07:34 PM

[SIZE=14]Paerson: Janica i ja smo podjednako zaslužile pobjedu [SIZE=14]

ŠVEDSKA skijašica Anja Paerson, koja je u nedjelju osvojila veliki Kristalni globus sa samo tri boda više od naše Janice Kostelić, ustvrdila je u razgovoru za BBC News da su ona i Janica podjednako zaslužile pobjedu.

Podsjećamo, Anja je loše odvozila drugu vožnju veleslalom u Lenzerheideu, te je u konačnici zauzela 17. mjesto. Janica je zauzela osmu poziciju, a sedmo mjesto, za koje joj je nedostajalo samo devet stotinki sekunde, donijelo bi joj veliki Kristalni globus jer bi na kraju imala bod više od Anje.

Paerson je u razgovoru za BBC News nakon infarktne završnice Svjetskog kupa priznala kako je napetost u zadnjih nekoliko utrka uzela svoj danak.

"Borile smo se cijelu sezonu, a sve je odlučeno u posljednjoj utrci, to je potpuno ludo." - kazala je Anja, pa dodala kako je bila izuzetno nervozna.

"Danas sam bila jako nervozna i nisam mogla skijati onako kako sam željela. Ali najgore je od svega je bilo kad sam na kraju uz Janicu čekala da vidim koja će biti pobjednica." - kazala je Paerson, pa dodala: "Na kraju se moglo dogoditi bilo što, a mislim da smo obje jednako zaslužile pobjedu."

"Bila bih ponosna da sam na kraju završila druga, iza Janice." - zaključila je osvajačica Svjetskog kupa.
0

#6 gost_Josip_1993_*

Posted 14 March 2005 - 07:35 PM

(Preuzeto s Index.hr)
0

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users