ULTRAS-ZRINJSKI: Niko Kovač: Bišćan nam treba za Bugarsku - ULTRAS-ZRINJSKI

Jump to content

• (2 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Niko Kovač: Bišćan nam treba za Bugarsku šta vi mislite o ovome

#1 User is offline   every go 

• Ultras
  • PipPip
  • Group: Admin

Posted 21 April 2005 - 10:55 AM

Niko Kovač: Bišćan nam treba za Bugarsku, prihvatili bismo ga i bez isprike

KAPETAN hrvatske reprezentacije, Niko Kovač, odlučio se usprotiviti Vlatku Markoviću i Zlatku Kranjčaru, koji su upravo na njega svalili odgovornost u slučaju Bišćan.

Naime, Marković i Kranjčar su nakon brojnih novinarskih upita o mogućnosti povratka izvrsnog Liverpoolovog veznjaka u reprezentaciju, kazali kako se Bišćan prvo mora ispričati, i to ni manje ni više nego kapetanu Niki Kovaču, koji uopće nije bio u reprezentaciji kad ju je Bišćan napustio.

Kovač je ulogu koju mu dodijelili Marković i Kranjčar neko vrijeme obavljao, tvrdeći u razgovoru za medije da je Bišćanova isprika obavezna, ali se potaknut fantastičnim Igorovim igrama u crvenom dresu ipak predomislio.

Jako mi se svidjela njegova igra protiv Juventusa, uvijek posebno obraćam pozornost na igrače koji igraju moju poziciju i bila bi sjajna stvar kad bi nam se Igor pridružio u reprezentaciji. - kazao je Kovač za Jutarnji list, pa dodao kako bi bilo lijepo kad bi se Igor ispričao zbog napuštanja reprezentacije.

No, Kovač je odmah dodao kako je nogomet ponekad nepravedan, te kako klupski ili reprezentativni čelnici prema svim igračima ne odnose isto, najboljim igračima često se opraštaju grijesi koji se nikad ne bi oprostili lošijim igračima.

Trener odgovara za rezultat i on mora odlučiti. Osobno bi mi bilo drago da Bišćan dođe, svima bi nam bilo lakše da kaže dečki, oprostite, ali ako ga Kranjčar pozove i bez isprike mi bismo ga rado prihvatili, jer igrač takve kvalitet nam je nužan za Sofiju. - kazao je veznjak njemačke Herthe.

Slažem se da svatko zaslužuje drugu šansu. Svi mi imamo, nitko nije bezgrešan. Igor se napokon uspio dokazati u engleskoj ligi i u Ligi prvaka, i nogometnim kvalitetama zaslužio je poziv za Bugarsku. - zaključio je kapetan hrvatskee reprezentacije.

Predsjednik HNS-a Vlatko Marković, čija je tvrdoglavost glavna (možda i jedina) prepreka Bišćanovom povratku, je po primitku informacije o najnovijim izjavama Nike Kovača samo kazao bez komentara i poklopio slušalicu.

Izbornik Zlatko Kranjčar bio je vrlo iznenađen izjavom Nike Kovača, te je kazao kako ne može ništa komentirati dok se ne čuje s kapetanom.

ja mislim da su malo presrali sa ovim oko bišćana
ako je čova dobar i ako nije napravio nikakvo sranje koje je neoprostivo zašto ga nepozovu?
igrač u onakvoj formi nam je i više nego potreban. još ako znamo da nas pobjeda u sofiji voddi na sp
WE ARE THE CATHOLIC CLUB
0

#2 User is offline   semper_fidelis 

• Ultras
  • PipPip
  • Group: Banned

Posted 21 April 2005 - 01:32 PM

Ako su razlozi njegova odlaska stvarno oni koji su se onda navodili po medijima ne bi u mene zaigro bez isprike, taman da igra ko Ronaldinho.
0

#3 gost_Josip_1993_*

• Group: Guests

Post icon  Posted 21 April 2005 - 07:26 PM

semper_fidelis, on 21.04.2005 - 14:32, said:

Ako su razlozi njegova odlaska stvarno oni koji su se onda navodili po medijima ne bi u mene zaigro bez isprike, taman da igra ko Ronaldinho.

A koji su razlozi??? Nisam bas upoznat s time iako sam i prije znao da traze nekakvu ispriku od Bišćana. :(
0

#4 User is offline   Gary Speed 

• west_mo
  • PipPip
  • Group: Ekipa

Posted 21 April 2005 - 07:31 PM

Josip_1993, on 21.04.2005 - 20:26, said:

A koji su razlozi??? Nisam bas upoznat s time iako sam i prije znao da traze nekakvu ispriku od Bišćana. :(

Noć uoči utakmice(ja mislim s Belgijom) za odlazak na euro u portugalu,Bišćan je napustio hotel kada je saznao da neće početi u prvih 11....barem ja mislim da je to razlog... <_<
I mislim da bi se trebao ispričati,to je čisto stvar njegovog karaktera i osobnosti,a čini se da nema ni jednog ni drugog,šupak je!
Posted Image
-WE ARE THE CATHOLIC CLUB-
Pansion LOLA Medjugorje
0

#5 gost_Josip_1993_*

Posted 21 April 2005 - 07:33 PM

west_mo, on 21.04.2005 - 20:31, said:

Josip_1993, on 21.04.2005 - 20:26, said:

Noć uoči utakmice(ja mislim s Belgijom) za odlazak na euro u portugalu,Bišćan je napustio hotel kada je saznao da neće početi u prvih 11....barem ja mislim da je to razlog... <_<
I mislim da bi se trebao ispričati,to je čisto stvar njegovog karaktera i osobnosti,a čini se da nema ni jednog ni drugog,šupak je!

Onda i ja mislim da se treba ispricat'!!! :ph34r:
0

#6 User is offline   HŠKZ 

• Navijač
  • PipPip

Posted 21 April 2005 - 07:36 PM

Sta ce se ispricat kad se nije do sad ispricao ne treba se nikako ni ispricavat!

Treba mu trajno zabranit ulazak u Hrvatsku! :angry:
0

#7 gost_Josip_1993_*

Posted 21 April 2005 - 07:41 PM

Stari_Hacker, on 21.04.2005 - 20:36, said:

Sta ce se ispricat kad se nije do sad ispricao ne treba se nikako ni ispricavat!

Moze se barem probat' ispricat' ja mislim da ce mu oprostiti, zele ga u reprezentaciji.
0

#8 User is offline   HŠKZ 

• Navijač
  • PipPip

Posted 21 April 2005 - 07:49 PM

Josip_1993, on 21.04.2005 - 20:41, said:

Moze se barem probat' ispricat' ja mislim da ce mu oprostiti, zele ga u reprezentaciji.

Ne treba takav igrac u repki doprinosi negativnoj atmosferi.
0

#9 gost_Josip_1993_*

Posted 21 April 2005 - 08:39 PM

Stari_Hacker, on 21.04.2005 - 20:49, said:

Josip_1993, on 21.04.2005 - 20:41, said:

Ne treba takav igrac u repki doprinosi negativnoj atmosferi.

Mozda se promijeni njegovo ponasanje i mozda svi to zaborave... Iako je, priznajem, mogucnost za takvo nesto 1 prema 1000000... :(
0

#10 gost_Niko Kranjcar_*

Posted 22 April 2005 - 12:56 PM

Izgleda da igraci misle da ne bi izazvao negativnu atmosferu:

Tako je napadačka zvijezda Werdera, Ivan Klasnić, kazao kako ne zna detalje o Bišćanovom napuštanju reprezentacije, ali smatra da se radi o izvrsnom igraču.

"Dobar je momak, dobar igrač i dobar Hrvat. Ovog proljeća igra izvanredno i jedan je od najzaslužnijih za Liverpoolov plasman u polufinale Lige prvaka. O tome hoće li biti reprezentativac odlučuju drugi. Poštujem svaki rasplet. Ako je to bitno, ne bih imao ništa protiv." - kazao je "Killer Klasnić" u razgovoru za Sportske novosti.

Slično razmišlja i prvi vratar reprezentacije, Tomo Butina, koji smatra da je Bišćanova igračka klasa neupitna.

"Igor na terenu izgleda fenomenalno. Nisam siguran da među nama, kandidatima za reprezentaciju, ima boljeg. Igor je podjednako uspješan na nekoliko pozicija." - izjavio je Butina.

Veznjak kijevskog Dinama, Jerko Leko, također smatra da je Igor Bišćan potreban hrvatskoj reprezentaciji.

"Glupo je govoriti o tome treba li Bišćan reprezentaciji. Ja sam za, no na potezu su drugi. Pitanje je tko se kome treba ispričati." - kazao je Leko.

Potaknut reakcijama reprezentativaca koji žele Bišćanov povratak, svoje je tvrdoglavo odbijanje mogućnosti Igorovog povratka bez isprike ublažio i sam izbornik Zlatko Kranjčar.
0

• (2 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users