ULTRAS-ZRINJSKI: Dolje Bljesak - ULTRAS-ZRINJSKI

Jump to content

• (2 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Dolje Bljesak

#1 User is offline   Zombie 

• Navijač
  • PipPip
  • Group: Ekipa

Posted 12 June 2005 - 11:04 AM

Eno na onoj temi o Rudaru i podveležju nemogu posta, napisat a da mi ha neizbrišu <_<
Stvarno to nekontam, jučer su me isto brisali, a ništa ružno nisam napisao B)
BOJKOT BLJESKA :D

Jebo ih Red i Army <_<
...i djedovi naši svoju krv su lili, čuvajući granicu na Drini...
0

#2 User is offline   ultras 4ever 

• Navijač
  • PipPip
  • Group: Članovi

Posted 12 June 2005 - 11:29 AM

Malo zacudjujuce ponasanje ako ne napises sve najbolje o green army i livadicima brise se komentar ili dobiva ban .....

Golemo :huh:
...jedna vjera jedan narod ...
0

#3 User is offline   stozer 

• Plemić
  • PipPip

Posted 12 June 2005 - 12:36 PM

Kako teško podnose poraze, ja konto da su se već navikli redovito gubiti u zadnjim kolima kad evo izgleda nisu, al naviknuti će se...

pa raja dođite na forum, hercegovina info :D
0

#4 User is offline   every go 

• Ultras
  • PipPip
  • Group: Admin

Posted 12 June 2005 - 02:46 PM

fušerski portal i oni koji ga moderiraju i meni je brisano
bola piši ovde ili na hercegovina.info
pusti junostalgičare
otvori temu i piši
WE ARE THE CATHOLIC CLUB
0

#5 gost_Josip_1993_*

• Group: Guests

Posted 12 June 2005 - 09:32 PM

Da, sve su brisali iz nekih blesavih razloga... <_<
Najbolje je ovdje i na hercegovina.info !
0

#6 User is offline   SALALA 

• Navijač
  • PipPip

Posted 12 June 2005 - 09:43 PM

Nemam namjeru nikoga promovirati ni napadati, ali ja sam to odavno napustio...
Nazivali su nas tamo ustašama, fašistima, škutorima i niko ti nije ni pomislio pobrisati...Eto ih tamo...
PONOSNA MOJA JE ZEMLJA HERCEGOVINA

hercegovina.info
0

#7 User is offline   WHITE-BOYS 

• Navijač
  • PipPip

Posted 14 June 2005 - 11:05 AM

BOJKOT :D
Posted Image
0

#8 User is offline   WHITE-BOYS 

• Navijač
  • PipPip

Posted 14 June 2005 - 12:21 PM

Taman gledam neka tema o necem desetom, a dole komentari Vhelez i sl. Kontam nešto pa valjda bi sa bljeska to trebali izbrisati kad nije apsolutno vezano za temu. Ali jok - to i dalje stoji.Svašta!!!
Posted Image
0

#9 gost_Josip_1993_*

Posted 20 June 2005 - 07:55 PM

Evo izgleda mene banirali na dva mjeseca, a nisam nista ruzno pisao (mislim psovao i sl.) a cak se i ne sjecam da sam ista previse uvjerljivo pisao o livadicima. :angry: Jesam prije malo pisao da mi je drago sto su ispali i sl., ali ne vjerujem da je zbog toga. Ostalo nisam nista pisao sto bi ih moglo uvrijediti, niti sam skupljao postove. Ali bas me briga! Ako njih nije briga za mene, sto bi mene bilo briga za njih! Evo sta mi pise kada posjetim forum:
Your account has been temporarily suspended. This suspension is due to end on 09.08.2005 - 18:37.

Dakle, vjerojatno sam izbacen jos od jucer. Ma bas me briga, dok mi opet "odblokiraju" account cu ih pitati zasto to. A nisu mi napisali ni objasnjenje, tocnije izgovor, zasto su me suspendirali. :angry: I ako mi daju glupo objasnjenje, tocnije izgovor, ili pak nista ne kazu u signature cu upisati nesto lose o livadicima, pa nek me opet suspendiraju ili baniraju, sta me briga... :angry: :angry: :angry:
0

#10 gost_Josip_1993_*

Posted 29 June 2005 - 11:21 AM

Evo danas sam malo otisao na bljeskov forum kao gost i slucajno nabasao na temu o mome baniranju koju je (cini mi se) pokrenuo West, a koja je sada, dakako, zatvorena. Hvala svima koji su me na neki nacin branili. Vidio sam ona pravila i ponovno ih procitao i nasao sam samo jednu sitnicu zbog koje su me mogli upozoriti (ali banirati na 2 mjeseca??? ) a to je da nepisem kratke poruke. Ali mislim... Zar ako nekoga nesto upitam i taj mi odgovori nesmijem reci "Hvala" ili "Hvala na odgovoru"? To nerazumijem, ali eto. I mozda jos jedna stvar koju su neki spominjali, a to je da sam premlad, a tamo ima svakakvih tema (u koje nisam zalazio ali eto). Ali nerazumijem, ako je to razlog, zasto su me banirali na 2 mjeseca? K'o da cu tada biti puno stariji? Eto da su me banirali do 12. rodjendana mogli bi naci nekakvo opravdanje, ali ovako nevidim nista sto objasnjava taj postupak. Ako su me vec banirali zbog toga mogli su me banirati do moje neznam-ni-ja-koje godine (mozda 18-e cak :lol: :lol: :lol: ;) ).

Nadam se da ovaj tekst nitko nece prenijeti na bljeskov forum pa da se onda oko toga raspravlja, i da radi toga riskiraju da budu banirani. Ne zelim da se "dize prasina" oko toga.
0

• (2 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users