Stepenica po stepenica,prvo kobogda u Luksemburg....
Dudelange-ZRINJSKI Luxembourg 13.07.2005.
Posted 24 June 2005 - 04:19 PM
Tri tisuce kilometara tamo vamo.
Avion, kamion, bus, kombi....
Ide se, ide
Avion, kamion, bus, kombi....
Ide se, ide
Attached File(s)
-
image.gif (20.13K)
Number of downloads: 119
Crna lista: Almir Alijagić, Midhad Arnautović, Emir Alečković, Mika Damjanović, Iljo Dominiković, Žepče, Orašje...
WE ARE THE CATHOLIC CLUB
WE ARE THE CATHOLIC CLUB
Posted 24 June 2005 - 05:37 PM
kako nas sreca oce ne bi me iznenadilo, da ako prodjemo u trece pretkolo, da nas zapane Rosenborg koji ce biti nositelj. Pa ovo je povijesna sansa. Treba naci pare svim silama. Zamislite prodjemo u trece pretkolo a tamo Rosenborg koji je u raspradu, igra sa juniorima jer krece sa stvaranjem ekipe iz pocetka a tek je u sredini njihove tablice. Sad mozda ispada da pretjerujem ali da mi je netko rekao prije izvlacenja da cemo ovako dobro proci u zdrijebu ne bih vjerovao ni sekunde.
Zamislite euforije u gradu poslije prve tekme sa Rapidom, u kojoj cemo pobijedit ako Bog da, pa pred drugu tekmu izvuku nam Rosenborga. Kako je pocelo sve je moguce.
ZRINJSKI U GRUPAMA LIGE PRVAKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zamislite euforije u gradu poslije prve tekme sa Rapidom, u kojoj cemo pobijedit ako Bog da, pa pred drugu tekmu izvuku nam Rosenborga. Kako je pocelo sve je moguce.
Posted 24 June 2005 - 05:43 PM
templar, on 24.06.2005 - 18:37, said:
kako nas sreca oce ne bi me iznenadilo, da ako prodjemo u trece pretkolo, da nas zapane Rosenborg koji ce biti nositelj. Pa ovo je povijesna sansa. Treba naci pare svim silama. Zamislite prodjemo u trece pretkolo a tamo Rosenborg koji je u raspradu, igra sa juniorima jer krece sa stvaranjem ekipe iz pocetka a tek je u sredini njihove tablice. Sad mozda ispada da pretjerujem ali da mi je netko rekao prije izvlacenja da cemo ovako dobro proci u zdrijebu ne bih vjerovao ni sekunde.
STOP EUFORIJI!
STEPENICA PO STEPENICU
Posted 24 June 2005 - 06:37 PM
Nego, evo proradila navijačka stranica Dudelenga.
Ladies and gentlemens I present you FANATICS 04 DIDELENG
http://de.geocities....f04d/Start.html
Halo, vid ovo

Ovo su neki rasisti, zna'l UEFA za ovo??
Ladies and gentlemens I present you FANATICS 04 DIDELENG
http://de.geocities....f04d/Start.html
Halo, vid ovo

Ovo su neki rasisti, zna'l UEFA za ovo??

Sign In
Register
Help

MultiQuote