ULTRAS-ZRINJSKI: Ultras / BHF - ULTRAS-ZRINJSKI

Jump to content

• (2 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Ultras / BHF Sta se je zbilo???

#1 User is offline   Visocanin 

• Simpatizer
  • PipPip
  • Group: Članovi

Posted 17 July 2005 - 09:37 PM

Evo bas nesto surfam po Netu pa nalazim neke tekstove u vezi sa utakmicom u Luxemburg-u. Cito sam i vase navijacko izvjesce sa te utakmice i isto ste spomenuli da su tu bili BHF i tako nesto slicno. Vidio sam na stranicama od BHF i nekim jos slicnim razne izjave. Moze li neko reci ko je tamo bio sta se je konkretno zbilo. Neki pisu da su BHFcima oduzete zastave i skinuti dresovi, drugi pisu da je to sve glupost i da nije tacno, onda neki pisu da su to svakak bili neki "obicni" BHF navijaci itd.
Koliko je bilo BHF navijaca na utakmici u Lux-u?
Da li je bilo nekih sukoba?
Jesu li i oni navijali za Zrinjski ( Ja se barem nadam da jesu )?
Da li su oni pozeljni sa vase strane da podrzavaju Zrinjski kada se takmici po Evropi?
Bas sam onda cito jos neke poruku o haman nekoj osveti u Becu kada ( ako Bog da ) Zrinjski bude igro protiv Rapida. Jedan je bas napiso da ce ici gledati utakmicu i da ce navijati za Zrinjski i da ga blio racku sta o tome misle drugi!

Ja sam se sam uvjerio ko su BHF u Belgiji. To je jednostvano grupa kao i Vatreni koji navijaju za Hrvatsku. Svako dijete je imalo neke majice sto na njima pise BHF i sta ja sve znam...
Spominju se u tim gore navedenim tekstovima i Belay Boys koje sam isto imo priliku da vidim u Brüsselu. Pretezno svi govore "ekavicu" i veoma su agresivni i primitivni!
Haj volio bi kada bi neko mogo napisat sta je stvano bilo u Lux-u.
Kao sto svi znate, ja sam cesti posjetilac vaseg foruma, volim sto je Zrinjski prvak, volim sto pobjedjuje i po Evropi i osjecam sam kao dio HSK Zrinjskog. Iako sam musliman ne smeta me to sto je HSK jer u tom klubu igraju svi oni koji su dobri nogometasi bez obzira na vjeru. Ponosam sam kada vidim da se skandira Smajicu, Joldicu i ostalima jer to je dokaz da su svi oni dobro dosli u tom klubu ne samo kod suigraca nego i kod navijaca sto je veoma vazno.

Eto to je to, imate pozdrav, i ja cu biti uz vas makar ispred malog ekrana u srijedu.
P.S. Nema karticu za BHTVsat ali valjda nece kodirati signal, ipak je produkcija direkt iz BiH. :D
Zemljo tisucljetna...
Jedna si jedina
Bosna i Hercegovina
0

#2 User is offline   Zombie 

• Navijač
  • PipPip
  • Group: Ekipa

Posted 17 July 2005 - 10:34 PM

To su govna isfrustrirana kojima smeta što mi imamo HRVATSKI predznak :D, što kačimo Hrvatske zastave i što navijamo za Hrvatsku reprezenatciju :D vidim nešto ko prijete oni, šta li već :lol: a joj majko moja jadnika :lol:

Imamo muda, idemo svuda ;) :D
...i djedovi naši svoju krv su lili, čuvajući granicu na Drini...
0

#3 User is offline   warlord 

• Ultras
  • PipPip
  • Group: Admin

Posted 17 July 2005 - 10:50 PM

Ma šta će bit'...od ničega se stvori svakakva priča...U Dudelangeu na stadionu je bilo masa ljudi sa obilježjima (majice, šalovi, dresovi...) BH reprezntacije, bilo je i zastava s ljiljanima, čak je jedan gledalac bio u majici RED STAR BELEGRAD... :lol:
Ni'ko nije obrać'o pozornost na takve, jedan je došao u dresu BH repreznatcije u naš kop i skinuo je dres uz kulturno obrazloženje i zamolbu...'Ko će navijati "ZA", a tko "PROTIV" to me ne zanima puno, samo trebaju se poštovati neka pravila tribine, ne dolazati u svakavim oblilježjima itd...

Evo pogled'o sam i ja forum BHF, može se vidjeti samo huškanje od jedne strane zna se koje...
Bože moj, Beč neće biti izlet kao u LUX, spremni smo i mi na situaciju, pa šta bude...kako kome... B)
Gonimo svuđe...
0

#4 User is offline   ultras 4ever 

• Navijač
  • PipPip

Posted 18 July 2005 - 02:13 PM

Ma kakav nered kakvi ti fanatici , ko ih jebe nek navijaju za sta hoce nek se kanu nas i zrinjskog

Nit me zanima bosna nit navijam protiv nje ,svak svoje i zbogom
...jedna vjera jedan narod ...
0

#5 User is offline   ultras 4ever 

• Navijač
  • PipPip

Posted 18 July 2005 - 04:42 PM

http://www.becka-raj...der=asc&start=0

:lol: :lol:
...jedna vjera jedan narod ...
0

#6 User is offline   warlord 

• Ultras
  • PipPip

Posted 18 July 2005 - 04:57 PM

A ove izjave: :o

Edo

Clan od: 09 Jul 2005
Komentari: 5
Mjesto: Bec-Bijeljina

"...ma u pravu ste vi za to da ste sa Zrinjski sato sto igraju sa bih ali ipak ja nebi da oni idu dalje da igraju protiv rapida i to sam sbog navijaca od Zrinjski sato sto su oni kad su bili u sarajevu htjeli da zapale dzamiju

Posted ImagePosted ImagePosted Image
Gonimo svuđe...
0

#7 User is offline   warlord 

• Ultras
  • PipPip

Posted 18 July 2005 - 05:03 PM

A Belaj Boys.i imaju neki drugi problema
Posted Image

JA POBUDALI ZA PIČKOM !!!
Gonimo svuđe...
0

#8 User is offline   Boka 

• Navijač
  • PipPip
  • Group: Ekipa

Posted 18 July 2005 - 05:11 PM

warlord, on 18.07.2005 - 17:57, said:

A ove izjave: :o

Edo

Clan od: 09 Jul 2005
Komentari: 5
Mjesto: Bec-Bijeljina

"...ma u pravu ste vi za to da ste sa Zrinjski sato sto igraju sa bih ali ipak ja nebi da oni idu dalje da igraju protiv rapida i to sam sbog navijaca od Zrinjski sato sto su oni kad su bili u sarajevu htjeli da zapale dzamiju

Posted ImagePosted ImagePosted Image

Ovo je post stoleća :lol: :lol: :lol: :lol:
Kakvi smo mi navijači ne možemo helikopter ukrast?

We are the catolic club.
0

#9 User is offline   sime 

• Novak
  • Pip

Posted 25 July 2005 - 01:56 PM

Jesu ovo dve mongoloidne trebe ili ti Belaj Boys :D
file:///C:/Documents%20and%20Settings/tanja/Desktop/Adin-Bimbo.jpg

E ovoga se vec treba paziti aaaaaaaaaaaa Balije kavi ste vi smradovi

file:///C:/Documents%20and%20Settings/tanja/Desktop/jasko.jpg
0

#10 gost_brckodc79_*

• Group: Guests

Posted 06 August 2005 - 08:39 PM

Ovako, clan sam BHFanaticosa i javljam se na ovu temo jel mi fakt ide na neku stvar to prljanje imena BHF-a. BHFanaticos se sastoji od svih gradjana BiH kojima je reprezentacija BiH, u srcu i ti isti clanovi navijaju za razlicite klubove, prema tome da je neko isao u ime BHF-a u Lux da bi se svadjao ili kacio sa naviajcima nekog Bosansko-Hercegovackog tima (u ovom slucaju Zrinjskog)je samo suplja i zato nemoj te se bezveze preseravati i furati.

Isto tako malo se bolje informisite o radu BHF-a prije nego sto pisete gluposti po forumu. BHFanaticos je iskljucivo Bosansko-Hercegovacka navijacka skupina koja podrzava reprezentacije Bosne i Hercegovine i svim Bosansko-Herecegovacim klubovima zei uspjeh u Evropi, a svaki clan BHF-a navija za klub koji je njemu/njoj najdrazi i naravno ne voli onaj klub koji ne voli, demokratija. Ako vas zanima posjetite stranicu www.bhfanaticos.com a, ako ne, fino ovaj topic pod kljuc i nemoj te se vise provaljivati i nasjedati na provokacije koje kakvih ekstrema.

NIKO NIKO SAMO BiH
0

• (2 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users