Koliko je bilo BHF navijaca na utakmici u Lux-u?
Da li je bilo nekih sukoba?
Jesu li i oni navijali za Zrinjski ( Ja se barem nadam da jesu )?
Da li su oni pozeljni sa vase strane da podrzavaju Zrinjski kada se takmici po Evropi?
Bas sam onda cito jos neke poruku o haman nekoj osveti u Becu kada ( ako Bog da ) Zrinjski bude igro protiv Rapida. Jedan je bas napiso da ce ici gledati utakmicu i da ce navijati za Zrinjski i da ga blio racku sta o tome misle drugi!
Ja sam se sam uvjerio ko su BHF u Belgiji. To je jednostvano grupa kao i Vatreni koji navijaju za Hrvatsku. Svako dijete je imalo neke majice sto na njima pise BHF i sta ja sve znam...
Spominju se u tim gore navedenim tekstovima i Belay Boys koje sam isto imo priliku da vidim u Brüsselu. Pretezno svi govore "ekavicu" i veoma su agresivni i primitivni!
Haj volio bi kada bi neko mogo napisat sta je stvano bilo u Lux-u.
Kao sto svi znate, ja sam cesti posjetilac vaseg foruma, volim sto je Zrinjski prvak, volim sto pobjedjuje i po Evropi i osjecam sam kao dio HSK Zrinjskog. Iako sam musliman ne smeta me to sto je HSK jer u tom klubu igraju svi oni koji su dobri nogometasi bez obzira na vjeru. Ponosam sam kada vidim da se skandira Smajicu, Joldicu i ostalima jer to je dokaz da su svi oni dobro dosli u tom klubu ne samo kod suigraca nego i kod navijaca sto je veoma vazno.
Eto to je to, imate pozdrav, i ja cu biti uz vas makar ispred malog ekrana u srijedu.
P.S. Nema karticu za BHTVsat ali valjda nece kodirati signal, ipak je produkcija direkt iz BiH.

Sign In
Register
Help

MultiQuote