ULTRAS-ZRINJSKI: Ultras / BHF - ULTRAS-ZRINJSKI

Jump to content

• (2 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Ultras / BHF Sta se je zbilo???

#11 User is offline   Ero-Mostar 

• Navijač
  • PipPip
  • Group: Članovi

Posted 06 August 2005 - 09:50 PM

decko zajebi internet, mi smo bili u dudelange-u kao i ovi tvoji
ZRINJSKI4EVER
0

#12 gost_brckodc79_*

• Group: Guests

Posted 06 August 2005 - 11:49 PM

Ero-Mostar, on 06.08.2005 - 22:50, said:

decko zajebi internet, mi smo bili u dudelange-u kao i ovi tvoji

Moji su jedino oni koji idu samnom na tekme reprezentacije BiH, a to sto su kupili nase rekvizite to nema nikakve veze sa BHF-om i radom organizacije BHF, pa to mozes i ti kupiti ali da li se osjecas navijacem BiH to je do tebe, zar ne?
Mogu i ja kupiti rekvizite Zrinjskog ali necu nikada navijati za Zrinjski, to je velika razlika posjedovati nesto, neki rekvizit i iskreno biti pripadnik necega neke organizacije, a mislim da si dovoljno pametan da shavtis sustinu.
P.S ODJELO NE CINI COVJEKA

U ostalom ako te vec zanima BHF ali u pravom smislu, ne djeca i nafurani djedovi koji dodju na tekmu kad im se igra u avliji, mozemo raspravljati i diskutovati o tome te, o radu te organizacije preko privatnih poruka da ne zamarmo ostale koji nisu zainteresovani. A nemoj donosti zakljucke na osnovu par momak koji nemaju veze sa fudbalom/nogometom nego im je to jednostavno mjesto gdje iskaljuju neki svoj hir.
Toliko ;)
0

#13 User is offline   Ero-Mostar 

• Navijač
  • PipPip

Posted 07 August 2005 - 06:21 PM

pa zasavu od 50 metara nije bas jeftino kupiti i nosati sa sobom osim ako ti nije stalo, a njima je bilo stalo da je stave na ogradu
ZRINJSKI4EVER
0

#14 gost_brckodc79_*

• Group: Guests

Posted 07 August 2005 - 07:22 PM

Ero-Mostar, on 07.08.2005 - 19:21, said:

pa zasavu od 50 metara nije bas jeftino kupiti i nosati sa sobom osim ako ti nije stalo, a njima je bilo stalo da je stave na ogradu

O kakvoj ba ti zastavi pricas, ja ti bolan govorim da u Luxembourgu nemamo niti jednog clana sa placenom clanrinom u BHF-u, a kakvu su zastavu dolnjeli, to ja veze nemam, ta zastava o kojoj ti pricas je vjerovatno skrojena od ljudi koji zive u Luxu?.
Pratim BiH reprezentacije po haman svim tekmama u zadnjih 5 godina i nisam nikada upoznao niti jednog BHF-anaticosa i Luxemburga. Osim kad smo igrali u Luxu bilo nesto nasih gradjana koji su se naselili tokom rata u BiH i sa njim smo imali nekih malih nejasnoca nista ozbiljno, prema tome ako poznajes razliku izmedju navijaca i "wanna be" navijaca sam ces skontati.
Na kraju krajeva zastava koju mi imamo je u Sarajevu (ostala nakon tekme protiv agresora kod jednog od nasih clanova), i vala niko je nebi prtio 2000 kilometara radi nekog treceg kola kvalifikacija za ligu prvaka.

Pozdrav
0

#15 User is offline   SALALA 

• Navijač
  • PipPip

Posted 13 August 2005 - 07:10 PM

Pošto ovde nikog ne zanima ni ta tvoja organizacija, ni ti, ni repka za koju navijaš lijepo ti želim dobar vjetar u jedra i lijepo odjezdi odavde put skandinavije ili šta ja znam zemlje koja vas je udomila i napravila od vas fanatike... ;)
PONOSNA MOJA JE ZEMLJA HERCEGOVINA

hercegovina.info
0

#16 User is offline   every go 

• Ultras
  • PipPip
  • Group: Admin

Posted 13 August 2005 - 10:56 PM

neće čova da skonta ali to je samo njegov problem
WE ARE THE CATHOLIC CLUB
0

• (2 Pages)