NK Čelik - HŠK ZRINJSKI 14.kolo PL - 19.11.2005 - 13:00
Posted 15 November 2005 - 12:18 PM
=U=ltras Mostar, on 15.11.2005 - 11:22, said:
Biće gusto ni bod ne bi bio loš,al ne smijemo sada posustat,moramo uzet tu 3 boda mada će biti teško jer je Čelik u zadnjih 6 utakmica samo 1 bod osvoio...
šta nas briga za čelik
ma hajmo mi ovo dobit
WE ARE THE CATHOLIC CLUB
Posted 16 November 2005 - 10:40 PM
Tko će ići neka ponese pare na bus,a ja ili će netko drugi sutra reći gdje i kada će se polaziti...i dajte razglasite među rajom da se ide,da odemo gore u što većem broju,ipak je zadnje gostovanje u polusezoni i zadnje od ova 3 jača,ajmo malo pokrenite se
Posted 17 November 2005 - 03:39 AM
ako se misli ići busom, jedan dio love se mora odnijeti u petak ujutro čovjeku
zato ko misli ići nek sutra da pare
malo o samoj tekmi
za zrinjski info taramba dao interviju i najavljuje da se ide po bodove
jako optimistično ostaje nam da vidimo
zato ko misli ići nek sutra da pare
malo o samoj tekmi
za zrinjski info taramba dao interviju i najavljuje da se ide po bodove
jako optimistično ostaje nam da vidimo
WE ARE THE CATHOLIC CLUB
Posted 17 November 2005 - 07:59 PM
E ovako ljudi....okupljanje i polazak su planirani u 8 sati na Rondou !
Plakati su poljepljeni večeras,pa ćete moći i na plakatima vidjeti istu informaciju.
Pare ponesite sa sobom,10km minimalno,a ako netko ima i 15 nije na odmet
I još bih dodao da pokušate razglasiti međusobno da se ide i da dođe što više ljudi,tko god dođe neće ostati !

Plakati su poljepljeni večeras,pa ćete moći i na plakatima vidjeti istu informaciju.
Pare ponesite sa sobom,10km minimalno,a ako netko ima i 15 nije na odmet
I još bih dodao da pokušate razglasiti međusobno da se ide i da dođe što više ljudi,tko god dođe neće ostati !
Posted 17 November 2005 - 08:16 PM
ČELIK - ZRINJSKI
Zenica, 19. 11. 2005. 13:00
Gl.sudija: Mevludin Efendić (Sarajevo)
A1: Mujo Tutun (Sarajevo)
A2: Ibrahim Hasanbegović (Sarajevo)
Delegat: IV: Elmir Alečković (Sarajevo)
Sudac je sumnjive prošlosti, krvnik po zadatku, odrađuje prljavi posao kako mu narede iz NSBiH. Prošle godine je bio suspendiran rad suđenja u prvom dijelu prvenstva 2004/2005. Ove godine je policija spriječila Jelića, direktora FK Modriča, da se obračuna s Efendićem nakon suđenja u utakmici Kupa BiH kad je Orašje slavilo s 5:0.
""Policija je spriječila incident! Tačno, htio sam se fizički obračunati sa kriminalnim sudijom Efendićem, jer mi je 'pukao film'. Previše je kriminalaca u našem fudbalu, a jedan od glavnih je Efendić. Dakle, neću poricati, policija me spriječila da se obračunam s kriminalcem Efendićem. On ni u prolazu više nije poželjan u Modriči", potvrdio je Jelić juče za "Nezavisne novine"."
E sad, tko ove sezone kontrolira Mevludina, đava će ti znat.
Zenica, 19. 11. 2005. 13:00
Gl.sudija: Mevludin Efendić (Sarajevo)
A1: Mujo Tutun (Sarajevo)
A2: Ibrahim Hasanbegović (Sarajevo)
Delegat: IV: Elmir Alečković (Sarajevo)
Sudac je sumnjive prošlosti, krvnik po zadatku, odrađuje prljavi posao kako mu narede iz NSBiH. Prošle godine je bio suspendiran rad suđenja u prvom dijelu prvenstva 2004/2005. Ove godine je policija spriječila Jelića, direktora FK Modriča, da se obračuna s Efendićem nakon suđenja u utakmici Kupa BiH kad je Orašje slavilo s 5:0.
""Policija je spriječila incident! Tačno, htio sam se fizički obračunati sa kriminalnim sudijom Efendićem, jer mi je 'pukao film'. Previše je kriminalaca u našem fudbalu, a jedan od glavnih je Efendić. Dakle, neću poricati, policija me spriječila da se obračunam s kriminalcem Efendićem. On ni u prolazu više nije poželjan u Modriči", potvrdio je Jelić juče za "Nezavisne novine"."
E sad, tko ove sezone kontrolira Mevludina, đava će ti znat.

Sign In
Register
Help
This topic is locked
MultiQuote