ODLAZAK NA SP
Posted 16 January 2006 - 11:44 PM
HNS 'izvukao' dobitnike ulaznica za SP u nogometu Danas u podne je obavljen ždrijeb ulaznica za svjetsko prvenstvo u nogometu koje se igra u Njemačkoj ove godine. Prema konačnim podacima, 34.639 navijača traži čak 107.315 ulaznica. Za utakmicu Hrvatska - Brazil bilo je 28027 prijava. Ulaznice za utakmicu između Hrvatska i Japana traži 27.923 navijača, a najviše prijava HNS je dobio za posljednju utakmicu u skupini, onu protiv Australije. Za nju je stiglo 30.092 prijava. Osminu finala bi htjelo vidjeti 10.347 hrvatskih navijača, četvrtfinale 4.931, polufinale 2.970, a finale 3.025 navijača. Od sutra će svi oni koji su se prijavili putem korisničkog imena i lozinke moći provjeriti stanje svoje prijave, odnosno jesu li dobitnici. Tijekom tjedna će svi dobitnici na e-mail dobiti račun i detaljne upute. Ukoliko se račun ne plati u roku tri dana od primitka, prijava će se smatrati nevažećom i novi kupac je prvi od onih koji nisu dobili, odnosno prvi "ispod crte". Ovi kupci će biti obavješten mailom slijedeći tjedan. Prodaja ulaznica će teći na taj način sve dok se ne dobiju vlasnici svih ulaznica. Jedan dio navijača, oni koji su se za ulaznice prijavili na službenim stranicama Svjetskog prvenstva, morati će se strpiti do posljednjeg dana ovog mjeseca kada će FIFA ždrijebom odrediti dobitnike.
Jesu li koga izvukli od ultras.MO ?
Posted 01 February 2006 - 08:05 PM
Jao drame šta mi se desi.
Zove me čovjek pita što nisam uplatio za ulaznice,ja mu govorim da nisam dobio,kažeon jesi.Govorim mu ja da nisam dobio mail od njih(nisam stvarno)sa šifrom,kaže čovjek aj ukucaj šifru i broj putovnice kad upa dobio.
Kaže čovjek do sutra moraju pare leć na njihov račun ali ako uplatim u bih neće leć nego moram u Metković te brže u auto i pilana do Metkovića.
A drame
Status prijave: ZAPRIMLJENA, DOBITNA
Rbr. na izvlačenju: 115
Cjenovna kategorija: 4
Viša kategorija: DA
Djelomična ponuda: DA
utakmice BRA |JAP |AUS |1/8 |1/4 |1/2 |FIN
cjen.kat 1234|1234|1234|1234|1234|1234|1234
ulaznice ---1|---1|---1|----|----|----|----
BJEŽITE LJUDI BJEŽITE IZ GRADA
STIŽE EKIPA PIJANA
BJEŽI TE LJUDI DOK POSTOJI NADA
JER OVDE IGRA HRVATSKA
Zove me čovjek pita što nisam uplatio za ulaznice,ja mu govorim da nisam dobio,kažeon jesi.Govorim mu ja da nisam dobio mail od njih(nisam stvarno)sa šifrom,kaže čovjek aj ukucaj šifru i broj putovnice kad upa dobio.
Kaže čovjek do sutra moraju pare leć na njihov račun ali ako uplatim u bih neće leć nego moram u Metković te brže u auto i pilana do Metkovića.
A drame
Status prijave: ZAPRIMLJENA, DOBITNA
Rbr. na izvlačenju: 115
Cjenovna kategorija: 4
Viša kategorija: DA
Djelomična ponuda: DA
utakmice BRA |JAP |AUS |1/8 |1/4 |1/2 |FIN
cjen.kat 1234|1234|1234|1234|1234|1234|1234
ulaznice ---1|---1|---1|----|----|----|----
BJEŽITE LJUDI BJEŽITE IZ GRADA
STIŽE EKIPA PIJANA
BJEŽI TE LJUDI DOK POSTOJI NADA
JER OVDE IGRA HRVATSKA
Kakvi smo mi navijači ne možemo helikopter ukrast?
We are the catolic club.
We are the catolic club.
Posted 01 February 2006 - 09:25 PM
Ero-Mostar, on 01.02.2006 - 20:42, said:
mogao si jos koga prijaviti
ja bio 1205 i dobio 2 za 1/8 finala, a najblizi sam na cekanju za brasil
ja bio 1205 i dobio 2 za 1/8 finala, a najblizi sam na cekanju za brasil
marineo nije htio(hajvan) stari haker isto.šta ću im ja.
nisam se nado nimalo
Kakvi smo mi navijači ne možemo helikopter ukrast?
We are the catolic club.
We are the catolic club.

Sign In
Register
Help

MultiQuote