ULTRAS-ZRINJSKI: Nesposobnost,bezvoljnost ili nešto treće? - ULTRAS-ZRINJSKI

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Nesposobnost,bezvoljnost ili nešto treće? -fan shop-

#1 User is offline   Gary Speed 

• west_mo
  • PipPip
  • Group: Ekipa

Posted 16 February 2006 - 04:44 PM

Kada će naša uprava početi ostvarivati ideju o fan shopu koja je već dosta vremena u opticaju,ali od toga još uvijek ništa?

Dok svi klubovi koji nešto znače u ovoj državi imaju svoje shopove,pa čak neki i on-line shopove sa bezbroj artikala mi kao prvaci države još uvijek nemamo!
Mislim da je vrijeme da razmisle o "odjebu" LEGEA-i i potraže nekoga ko' bi to napokon izgurao do kraja...

I pored svega što se mi kao navijači i udruga trudimo da obezbjedimo ljudima barem neke artikle,šalovi,majice itd. opet to nije ni izbliza dovoljno,jer ako uzmemo za primjer da na proslavi prvaka nije bilo kupiti šala Zrinjskog mislim da je to jadno...

A kad pogledate sljedeće shopove od Čelika i Sarajeva sve će vam biti jasno...jer ja sam stvarno zavidan kada vidim ovako nešto,a jedan Zrinjski kao prvak ne može otvoriti nešto slično,za početak sa osnovnim artiklima :ph34r:

http://www.nkcelik.co.ba/eshop/

http://www.fksinfo.com/shop/index.php

A pored svega ovoga i problema sa navijačkim rekvizitima i oko shopa...mislim da je vrijeme da se također pozabave i službenom internetskom stranicom našeg kluba,koje još uvijek nema!

Ako netko zna bolje kakva je situacija oko ove službene stranice kluba neka opiše...

Eto tako...
Posted Image
-WE ARE THE CATHOLIC CLUB-
Pansion LOLA Medjugorje
0

#2 User is offline   GoniMaliGoni 

• Ultras
  • PipPip
  • Group: Admin

Posted 16 February 2006 - 07:47 PM

Tuga brate...niti fan shopa, a niti službene stranice (ne spominjimo onu nakaradu na zrinjski.com)....

Al shvati da to je i za očekivat kad u upravi imamo pojedince koji nisu u stanju da valja progovoriti dvije smislene pred tv kamerama (a sve neki glasnogovornici-direktori), a kamoli da se pozabave oko predstavljanja na internetu, ili bar oko tog jebenog shopa što je k'o u suradnji s Legeom trebao biti u funkciji odavno.

Navijači se "lako" snađu oko rekvizita a i oko predstavljanja u mas-medijima, no što je s simpatizerima i ostalima zainteresiranima za naš klub?
0

#3 User is offline   semper_fidelis 

• Ultras
  • PipPip
  • Group: Banned

Posted 16 February 2006 - 08:31 PM

Kako će otvorit "Legea" fan shop kad uopće ne nose legeu :D :D

Zaboravljate da im nisu dostavili one dresove s lentom pa su se kolko ja znam vratili onom AA (Nai, kako li se čita) :lol:

A što se stranica tiče, stara priča.
0

#4 User is offline   Phoenix 

• Novak
  • Pip
  • Group: Članovi

Posted 02 March 2006 - 06:28 AM

sto se tice fan kluba - fan shopa eto ga napokon se otvara, a sto se tice sluzbene stranice... po mom misljenju bi pametnije bilo da plate momke koji rade zrinjski.info tj da im omoguće sredstva za hosting domene i sve sto je potrebno pa da se onaj portal usavrsi nego jovo na novo gdje ce netko dignut lovu i ujede li vuk magare...
0

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users