sb pride, on 06.03.2006 - 01:48, said:
PRIHVATILI STE+SMAJIĆA,MULINU,BULENDA PRAVI BRATSKI TIM+A MI SMO I DALJE JEDINI PONOSNI OSTALI
PETAR ZRINSKI U GROBU SE OKREĆE (donji dio nisu dobro razvili) na žalost treću su momci zaboravili u K.N.
Kod nekih ljudi i dalje je jako primjetan kompleks iako ga oni okreću na drugu stranu
i smješne priče oko generala i platnih spiskova i ostaloga, gluposti ali eto ako vam je tako lakše neka, i ovo oko nepostojanju i oko organizaciji i "šupljoj" oko toga. Znamo i ja i vi sve ( ima li vas više od 30?
),a za ostale me i nije briga
Danas se podbacilo brojčano, ali evo i Lorenzo je rekao da smo iznenađujuće glasni, a ostalo standardno, za ovu scenu i previše
Vi brojka odlična, izvedba u prvom dijelu dobra u drugom lošije, ne znam radi čega. Po meni ste mogli puno bolje. Do nekog drugog puta
PETAR ZRINSKI U GROBU SE OKREĆE (donji dio nisu dobro razvili) na žalost treću su momci zaboravili u K.N.
Kod nekih ljudi i dalje je jako primjetan kompleks iako ga oni okreću na drugu stranu
Danas se podbacilo brojčano, ali evo i Lorenzo je rekao da smo iznenađujuće glasni, a ostalo standardno, za ovu scenu i previše
Vi brojka odlična, izvedba u prvom dijelu dobra u drugom lošije, ne znam radi čega. Po meni ste mogli puno bolje. Do nekog drugog puta
sta ti pričaš za drugo pol!!!čovječe vi ste nestali sa one tribine
Nista nego dignuti glavu i okrenuti se ka Budućnosti i nova 3 boda!!

Sign In
Register
Help
This topic is locked

MultiQuote