ULTRAS-ZRINJSKI: NK Široki - HŠK ZRINJSKI - ULTRAS-ZRINJSKI

Jump to content

• (13 Pages)
  • +
  • « First
  • 11
  • 12
  • 13
  • You cannot start a new topic
  • This topic is locked

NK Široki - HŠK ZRINJSKI 17.kolo PL - 05.03.2006 - 13:30

#121 User is offline   eagles 

• Simpatizer
  • PipPip
  • Group: Članovi

Posted 06 March 2006 - 12:48 PM

sb pride, on 06.03.2006 - 01:48, said:

PRIHVATILI STE+SMAJIĆA,MULINU,BULENDA PRAVI BRATSKI TIM+A MI SMO I DALJE JEDINI PONOSNI OSTALI

PETAR ZRINSKI U GROBU SE OKREĆE (donji dio nisu dobro razvili) na žalost treću su momci zaboravili u K.N.

Kod nekih ljudi i dalje je jako primjetan kompleks iako ga oni okreću na drugu stranu ;) i smješne priče oko generala i platnih spiskova i ostaloga, gluposti ali eto ako vam je tako lakše neka, i ovo oko nepostojanju i oko organizaciji i "šupljoj" oko toga. Znamo i ja i vi sve ( ima li vas više od 30? :rolleyes: ),a za ostale me i nije briga

Danas se podbacilo brojčano, ali evo i Lorenzo je rekao da smo iznenađujuće glasni, a ostalo standardno, za ovu scenu i previše

Vi brojka odlična, izvedba u prvom dijelu dobra u drugom lošije, ne znam radi čega. Po meni ste mogli puno bolje. Do nekog drugog puta B)

sta ti pričaš za drugo pol!!!čovječe vi ste nestali sa one tribine :D (vas 50 1pol) i vratili se oko 50min(vas20) :P !!A drugo pol sto se tiče Ultrasa je bilo po mom mišljenju bolje nego prvo!!
Nista nego dignuti glavu i okrenuti se ka Budućnosti i nova 3 boda!!
............

imamo megalomanske apetite i predatorske ambicije
0

#122 User is offline   Gary Speed 

• west_mo
  • PipPip
  • Group: Ekipa

Posted 06 March 2006 - 02:12 PM

1. Slavija -srijeda

2. Žepče -srijeda

3. Leotar -srijeda

4. Orašje -subota

5. Sloboda -subota

6. Modriča -subota

Hm...nezgodna ova naredna 3 gostovanja :angry:
Posted Image
-WE ARE THE CATHOLIC CLUB-
Pansion LOLA Medjugorje
0

#123 User is offline   cappy 

• Simpatizer
  • PipPip

Posted 06 March 2006 - 04:55 PM

Meni su i subote nezgodne :huh:
C H S
0

#124 User is offline   every go 

• Ultras
  • PipPip
  • Group: Admin

Posted 06 March 2006 - 06:28 PM

za one koji nisu čitali na sportnetu:

,a posebno valja istaknuti navijače Zrinjskog, koji su iz Mostara unatoč kiši i lošem vremenu došli
u velikom broju. Time su dokazali da su jedni od najboljih i najorganizanijih navijačkih skupina u BIH, te pokazali BiH javnosti kako se navija za svoj
klub bez ikakvog incidenta što je u ovoj državi katkad i nemoguće
WE ARE THE CATHOLIC CLUB
0

#125 User is offline   Zombie 

• Navijač
  • PipPip
  • Group: Ekipa

Posted 07 March 2006 - 12:03 PM

Prenosim sa Zrinjski.info.
Post napisao Ultras centar2

SAMI PROTIV SVIH ALI UVIJEK ODANI I VJERNI .Proslo je dva dana od utakmice u Širokom brijegu ali ostaje žal da svim onim sto smo propustili a nikada nismo bili ovako složniji nikada nije bilo više publike i nikada veća invazija najboljih navijača u bih .Moram reći da su igrači zakazali trebalo je ostaviti srce na terenu kada su nako imali podršku kao da se igra u Mostaru.Ali uvijek ponavljam da se nije lako boriti protvi mafije u ovom jadnom nogometu u bih.To se pokazalo u Širokom tendeciozno suđenje velikoga lopova Siniše Zrnića iz Zenice.Taj nas čovjek krade od Trebinja kada smo trebali pobjediti u polufinalu kupa ali nam je poništio čist gol .Kasnije nije smio doći u Mostar ali je ipak došao zadnje kolo kada smo slavili titulu protiv slavije ušunjo se pognute glave zna da je kriv ali mu nije niko ništa nismo mi divljaci.Taj Zrnić je toliki poltron da je kao nekakav lažni hrvat opstajao u zenici kada znamo da svi hrvati protjerani iz toga grada a on je ostao znači da je bio čovjek koji je sve spreman da mu bude dobro .U širokom je sudio jako loše jer je puštao grubu igru domaćih i jedva čekao da dosudi koji faul oko 16 metara i da neko od njihovih pogodi gol sto je i bilo i njemu je laknulo ali da nije to bilo svirao bi penal u 80 minuti jer je takav scenario trebao biti. Sedam dana prije utakmice naše u širokom čitava je republika srpska igraa keca na širokoga jer se znalo da ce sve uciniti da nas dobiju i to je zrnić uradio jer je prije faula bila dva očigledna faula za nas .Pitam se dokle više ovako zasto vam smeta jak Zrinjski zasto gospodo iz saveza zašto Mijo Jeliću .Sjedio sam iznad bake i rekao sam mu baka ustani rec imu nešto vidiš sta radi ali i baka je to nemočan kada svaki sudac ima svoga menanđera u savezu i čovjeka koji ga stoji .Na sportskom pregledu obično ništa nula obaj smiješni Peljto on je zaluto na emisiju pa ljudi moji u hrvatskoj ligi 6 kamera snima utakmicu a kod nas jedva jedna a u Milanovoj Modrići nekada ni jedna bruka i sramota.Kaže smiješni PELJTO nismo dobili prilog u faulima pa sta je onda radio taj sto snima a tek kada sam vidio gol modriče opsjad tri metra a pomočni sudac pokazaje gol nisam spavao čitavu noć tuga i jedva je peljto rekao da je sudac kriv jer ga je Topalbečirević na to najterao jedva je prolomio to preko usta.Kada smo doživili krađu u Modriči zvao sam bih tv i pitao gdje je kaseta iz Modriče da vidi svijet sto radi ta banda kaze urednik nemamo to je snimala tv republike srpske.Najveća poniženja sam doživo u Posušju i Širokom brijegu kada sam ustao u Širokom sa stolice ljut na zrničevo suđenje dere se jedan sjedi cigane to je podmuklo hakanje .Ja se ponosim sto sam mostarski cigan sto sam ovdje čitav život kako i svi mi.Pa gospodo sa široga kada tako mrzite nas cigane nemojte dolaziti u ovaj grad i u njemu oduzimate posao našim momcima ovdje dolazite u bolnicu fakultet tada vam ne smetaju cigani .Pa još nam govre da smo turci pa vi ste prvi uletili u nogometni savez zajednom s Jusufom Pušinom vi ste prvi trgovali s njima dok smo se mi pošteno bili u ovom gradu i njemu cemo ostati do smrti.A njihovi navijači šaka jada bijeda pa ljudi da mi imao onako mal stadion bilo bi svaku utakmicu 10000 ljudi .Škripali su dokazali da selo ostaje selo jer da mi imamo onako para ko oni bili bi prvaci europe i da imao sudije igrali bi ligu prvaka ali mi igramo i ovako bez njih.Onda na kraju dolazi šlag na kraju mediji tuga još veča od svega ovoga gore navedenoga dođem kuči gledam snimku opet i slušam komentara skrivenoga škutora koji puže kada igra široki na tv a mostar mu je sve dao On veliča njih ABRAMOVIČA ostale kao da su oni samo na terenu ali uredniče nisi mogao sakriti navijanje nabolji navijača na svijetu velikih ULTRASA naježio sam se kada sam čuo onaku podršku po kiši to nisi mogao sakriti .Mislim da je krajnje vrijeme da ustanemo protiv ovih medija koji ma je draze liga mjesnih zajednica nego klub iz njihova grada klub s osvojenom poštenom titulom znojem i igrom a ne kriminalom nogometnim.Ultrasi su pokazali kako se voli svoj klub i pored svih uvreda pokazali da imamo kulturu koja se ne može nikakvih parama kupiti još jednom KAPA DO PODA SVAKA ČAST ULTRASI .Kaže mi momak došao u ponedeljak ujutro u banku zagrebačku sve namsijano sve škutori kako neče biti nasmijani kada im je Zrnič donio pobjedu vrijeme je više da se dignemo svi jer ovako više ne može mi svakoga u mostaru ugostimo a oni nas ponižavaju pitam se dokle tako više.I uvijek mi trebamo nešt davati njima ko je više taj mijo jelič dali smo vam kup šuge jedne ko ste više vi trebamo im više reči jednom ne pa šta bude na bude ovako više ne može .Spremi je gore i tenkove na nas pa jeliču mi smo europa u odnosu na vas ma koliko god vi para imali parama se ne može sve kupiti .Ali doćete vi opet na kozju ligu a mostar ce uvijek biti centar svijeta izvor velikih nogometaša i pravih ljudi .SVE PROLAZI SVE SE MIJENJA IDU DANI LETE GODINE SAMO ZRINSJKI UVIJEK OSTAJE PONOS MOJE HERCEGOVINE.
...i djedovi naši svoju krv su lili, čuvajući granicu na Drini...
0

#126 User is offline   eagles 

• Simpatizer
  • PipPip

Posted 07 March 2006 - 12:12 PM

Treba pomalo zaboraviti tekmu sa Sirokim i okrenuti se onoj protiv Budućnosti!!
............

imamo megalomanske apetite i predatorske ambicije
0

• (13 Pages)
  • +
  • « First
  • 11
  • 12
  • 13
  • You cannot start a new topic
  • This topic is locked

1 User(s) are reading this topic