NK Široki - HŠK ZRINJSKI 17.kolo PL - 05.03.2006 - 13:30
Posted 27 February 2006 - 11:52 AM
Mrtvara, on 26.02.2006 - 18:41, said:
VIDIT ĆEMO VAS KAD SE IŠLO U SRPSKO SARAJEVO,PRIČATE SAMO O ŠIROKOM I POSUŠJU,KAD TREBA U BOSNU NIGDJE TIFOSA,ISPRAZNILI BATERIJE,KAKO STE SMIJEŠNI,NORMALNO JE DA ĆE NAS U ŠIROKI OTIĆ 300,400,500,ALI TREBAMO RAZMIŠLJAT DA NAS TOLIKO I ODE U ŽEPČE ILI SARAJEVO ILI ZENICU,VIDI SE KOLIKO VOLITE KLUB,ČAST NEKIMA!
svaka cast
Ultra Kuhar... kuham Crack
Posted 27 February 2006 - 08:35 PM
Moj je prijedlog da se SVIMA koji budu na gostujućoj tribini na Pecari, na ulazu dodatno uzme 1 il 2 KM od strane predstavnika KN-a, za buseve u S.Sarajevo i za prostorije KN-a.
Koji će nam k... likvidloungovci-šminkeri po tribini koji samo idu u Posušje-Široki da se najebu nekom imaginarnom liku škutorske majke? Ovako bar neke koristi od njih...
Koji će nam k... likvidloungovci-šminkeri po tribini koji samo idu u Posušje-Široki da se najebu nekom imaginarnom liku škutorske majke? Ovako bar neke koristi od njih...
Posted 27 February 2006 - 09:14 PM
Ma kakve bola marke, ne treba nama to
Samo da napomenem malo, ima dosta tamo na škripara forumu ovih naših tifoza koji svakojake gluposti pišu, imate ovaj forum i onaj na Zrinjski info i pišite,ili bar nešto korisno radite, a nemojte samo srati
Bit će šta bude, ne dižite bezeze tenzije, jer one nisu potrebne
Samo da napomenem malo, ima dosta tamo na škripara forumu ovih naših tifoza koji svakojake gluposti pišu, imate ovaj forum i onaj na Zrinjski info i pišite,ili bar nešto korisno radite, a nemojte samo srati
Bit će šta bude, ne dižite bezeze tenzije, jer one nisu potrebne
...i djedovi naši svoju krv su lili, čuvajući granicu na Drini...
Posted 27 February 2006 - 09:21 PM
Harlem_Street, on 27.02.2006 - 21:08, said:
A marku to unaprijed nesto za autobus kome?
Meni fala Bogu ne treba, al uvijek ima ljudi koji žele biti s Zrinjskim na svakoj gostujućoj utakmici, no to im financije (iliti nedostatak njih) ne dopuštaju.
Umjesto da se svaki put krpimo za put i bus, nek ovaj put oni čija guzica samo vidi Široki il Posušje financiraju s tom markom-dvije "džabera" put u S.Sarajevo.
Kakvu logiku ti tu vidiš? Nema tu logike, to je samo lijenost i zapaljenost derbijem.
Koliko su nam važni bodovi sa Pecare, toliko su nam važni i iz S.Sarajeva i svih gostujućih terena. Samo je stvar u tome da vidimo koliko ih gore ide "jebavat škutorsku majku", a koliko navijat za Zrinjski.
Posted 27 February 2006 - 09:27 PM
GMG, on 27.02.2006 - 21:21, said:
Harlem_Street, on 27.02.2006 - 21:08, said:
A marku to unaprijed nesto za autobus kome?
Meni fala Bogu ne treba, al uvijek ima ljudi koji žele biti s Zrinjskim na svakoj gostujućoj utakmici, no to im financije (iliti nedostatak njih) ne dopuštaju.
Umjesto da se svaki put krpimo za put i bus, nek ovaj put oni čija guzica samo vidi Široki il Posušje financiraju s tom markom-dvije "džabera" put u S.Sarajevo.
Kakvu logiku ti tu vidiš? Nema tu logike, to je samo lijenost i zapaljenost derbijem.
Koliko su nam važni bodovi sa Pecare, toliko su nam važni i iz S.Sarajeva i svih gostujućih terena. Samo je stvar u tome koliko ih gore ide "jebavat škutorsku majku", a koliko navijat za Zrinjski.
Ja mislim da nama takve pare ne trebaju, tko će ići na gostovanja doći će uplatit za bus ili nešto slično u klub navijača i to je to
Tko će bola davat pare za pojednice koji idu na gostovanja samo da se ispare iz ovog grada, u kojem nemaju nikakvu drugu zanimaciju, nego hamalit i drogirat se
...i djedovi naši svoju krv su lili, čuvajući granicu na Drini...
Posted 27 February 2006 - 09:32 PM
Pusti to skutorsku majku znas i sam sto pa pola ih je zapadno hercegovackog porijekla a to za tu marku moze da ne navodim koji ima nas dosta koji nemamo ni do sirokog a ne negdje dalje neka dadne tko hoce nemoras odmah plesku dat ce ako imaju. Ako bude autobus jean ili dva organizirano kad uzimali pare odmah kazes onim malcima za to i nek dadne ako moze podrzavam za to. Marineo nije istina to zadnje sto si napisao nije brate pa eto ako nes daj onda recimo za bolji rad KN za jupol ovo ono ako ti je tesko za drogu dat.
UM '94
Posted 27 February 2006 - 09:32 PM
marineo, on 27.02.2006 - 21:27, said:
Tko će bola davat pare za pojednice koji idu na gostovanja samo da se ispare iz ovog grada, u kojem nemaju nikakvu drugu zanimaciju, nego hamalit i drogirat se 
Ja brate, eto prvi ti... viđam te svake druge subote kako bauljaš negdje po Bosni...ne znaš jes poš'o il doš'o....
Ma znam ja da nama ne trebaju takve pare, već tražim neki način da se trgne forum, da se preispitaju i stvari o tim "invazijama" i cirkusima koji uslijede pri tom uslijed pojačanog priljeva svakojakih likova.
Dosta mi je :

Sign In
Register
Help
This topic is locked
MultiQuote