HNK Orašje - HŠK ZRINJSKI 26. kolo PL - 15.04.2006 - 15:30
Posted 12 April 2006 - 02:45 PM
ORAŠJE - ZRINJSKI
Orašje, 15. 04. 2006. 15:30
Gl.sudija: Miro Hrkač (Široki Brijeg)
Pom.sudija 1: Jovan Kajtez (Modriča)
Pom.sudija 2: Danko Ćavar (Široki Brijeg)
IV. sudija: Lazo Aleksić (Brčko)
Delegat: Muharem Kurić (Donji Vakuf)
Orašje, 15. 04. 2006. 15:30
Gl.sudija: Miro Hrkač (Široki Brijeg)
Pom.sudija 1: Jovan Kajtez (Modriča)
Pom.sudija 2: Danko Ćavar (Široki Brijeg)
IV. sudija: Lazo Aleksić (Brčko)
Delegat: Muharem Kurić (Donji Vakuf)
#7 gost_Mrtvara_*
Posted 14 April 2006 - 03:14 PM
Gledam malo Torcu kako marišu indijance na tribini,gotovo na svakoj tekmi,na svakom gostovanju,tako bi i mi trebali,znači prvi put upozorenje za one koji su nakaradni i koji blate grupu,koji nose tuđe šalove,glupe zastave,koji upropaštavaju rad grupe,a drugi put ih izbacivat sa tribine,bolje da nas je što manje a da smo što bolji,ne trebaju nam taki na tribini,idu li možda oni na gostovanja,gdje su otišli,ma sve ih izbacit!
#8 gost_Mrtvara_*
Posted 14 April 2006 - 03:21 PM
Kad sam već počeo moram još dodat neki stvari,ne zanima me ko je šta,glavno je ko hoće da bude unutar grupe,da živi za grupu svoju da neda da bude raskola u njoj,da ne bude svađa košto je u nas,moramo na domaćim utakmicama stvorit neki kop,neku jezgru mlađih i starijih članova,moramo se malo više dogovarat za gostovanja,neće ništa samo doć,što više poradit na grupi!
Posted 14 April 2006 - 04:34 PM
Mrtvara, on 14.04.2006 - 15:14, said:
Gledam malo Torcu kako marišu indijance na tribini,gotovo na svakoj tekmi,na svakom gostovanju,tako bi i mi trebali,znači prvi put upozorenje za one koji su nakaradni i koji blate grupu,koji nose tuđe šalove,glupe zastave,koji upropaštavaju rad grupe,a drugi put ih izbacivat sa tribine,bolje da nas je što manje a da smo što bolji,ne trebaju nam taki na tribini,idu li možda oni na gostovanja,gdje su otišli,ma sve ih izbacit! 
2 marke su 2 marke
...jedna vjera jedan narod ...

Sign In
Register
Help
This topic is locked
MultiQuote