Kriza na Grbavici se nastavlja, nakon ispadanja iz Kupa uslijedila je i podjela bodova s Radnikom, te spomenimo i slijepcu očitu pr(e/o)daju bodova u gradskom derbiju.
Željo je ove sezone od 13 odigranih gostujućih dobio 2 utakmice, 4 neriješeno odigrao i 7 izgubio, dok je s druge strane Zrinjski dobio 12 utakmica na svom terenu i samo 1 odigrao neriješeno.
Stoga, mislim da je vrlo vjerovatno, čak što više SIGURA da ćemo pošteno mlatnut Želju pod B.Brijegom i poslat ih kući bez i jednog boda.
HŠK ZRINJSKI - NK Željezničar 27. kolo PL - 22.04.2006 - 19:00
Posted 15 April 2006 - 06:01 PM
Ja se samo nadam da će uprava izaći raji u susret tako što utakmicu stavi u večernji termin. Recimo 19:00h bi bilo dobro, ali iskreno ne vjerujem...
Što se tiče same utakmice moramo biti oprezni i uz čvrstu i otvorenu igru dolazimo do 3 boda.
SVI NA STAJANJE!
Što se tiče same utakmice moramo biti oprezni i uz čvrstu i otvorenu igru dolazimo do 3 boda.
SVI NA STAJANJE!
#8 gost_Mrtvara_*
Posted 18 April 2006 - 06:11 PM
Ma hajmo mi ovo dobit,pa nek sve ide u pi.. m.. bit će gusto po gradu,jer se spremaju susjedi koji isto gone sa njima,otiđite malo do kluba,kupite nove privjeske,novčanike i tako to,drama su,Manijaci će doć u malom broju predpostavljam,jebi ga,gusto im je,na stajanju ne glumite navijače,već navijajte svih 90minuta da pokažemo ko smo i šta smo,opet govorim ne nosit nakaradne šalove i transparente jer će biti udaljeni sa tribine,tako činite i vi onima koji to radili,već svi u dresovima i novim duksevima i lagano na tribinu!

Sign In
Register
Help
This topic is locked

MultiQuote