Ako bude prijavljeno 20tak i više ekipa, pobjedničku momčad častim ja svu noć
Klub navijača - INFO obavijesti, party, koncert, sastanak...
Posted 03 August 2006 - 12:11 PM
Danas je održan sastanak predstavnika MUP-a HNŽ-a i Ultras-a
Između ostalog predstavnici MUP-a su istaknuli da za narednu utakmicu koju Zrinjski igra već u nedjelju protiv Radnika u 20:30 sati U FUNKCIJI NEĆE BITI ISTOČNA TRIBINA– STAJANJE, tako da će oni najžešći navijači Zrinjskog ponovno morati svoju podršku igračima Zrinjskog davati sa zapadne tribine.
Kao razlog navedena je izgradnja prometnice u blizini istočne tribine, a za sve ostale domaće utakmice nakon Radnika stajanje će biti otvoreno za Ultras-e.
Iz kluba navijača smo saznali da svi oni koji imaju izvađene članske za ovu sezonu (tribina istok – stajanje) mogu besplatno ući na zapadnu tribinu, jer stajanje neće biti u funkciji narednu utakmicu Zrinjski – Radnik u nedjelju u 20:30 sati.
više informacija o održanom sastanku na www.zrinjski.info
Između ostalog predstavnici MUP-a su istaknuli da za narednu utakmicu koju Zrinjski igra već u nedjelju protiv Radnika u 20:30 sati U FUNKCIJI NEĆE BITI ISTOČNA TRIBINA– STAJANJE, tako da će oni najžešći navijači Zrinjskog ponovno morati svoju podršku igračima Zrinjskog davati sa zapadne tribine.
Kao razlog navedena je izgradnja prometnice u blizini istočne tribine, a za sve ostale domaće utakmice nakon Radnika stajanje će biti otvoreno za Ultras-e.
Iz kluba navijača smo saznali da svi oni koji imaju izvađene članske za ovu sezonu (tribina istok – stajanje) mogu besplatno ući na zapadnu tribinu, jer stajanje neće biti u funkciji narednu utakmicu Zrinjski – Radnik u nedjelju u 20:30 sati.
više informacija o održanom sastanku na www.zrinjski.info
Posted 11 January 2007 - 04:00 PM
Važan sastanak u prostorijama kluba navijača u Centru 2 !
Održat će se u SRIJEDU 17.01.2007. s početkom u 20:00 !
Raspravljat će se o pripremama za nastavak sezone !
Kako smo prvi dio sezone odradili odlično, već je vrijeme da se pođu planirati i raditi nove stvari, tako da održimo kontinuitet dobrih izvedbi i u nastavku !
SVI STE POZVANI !
...SVE PROLAZI SVE SE MIJENJA IDU DANI IDU GODINE SAMO ZRINJSKI OSTAJE PONOS MOJE HERCEGOVINE...
Kako smo prvi dio sezone odradili odlično, već je vrijeme da se pođu planirati i raditi nove stvari, tako da održimo kontinuitet dobrih izvedbi i u nastavku !
SVI STE POZVANI !
...SVE PROLAZI SVE SE MIJENJA IDU DANI IDU GODINE SAMO ZRINJSKI OSTAJE PONOS MOJE HERCEGOVINE...
Klub navijača "Ultras-Zrinjski" Mostar
Ulica kralja Tomislava - Lamela 3
88000 Mostar
BiH
www.ultras-zrinjski.net
mail: info@ultras-zrinjski.net
Ulica kralja Tomislava - Lamela 3
88000 Mostar
BiH
www.ultras-zrinjski.net
mail: info@ultras-zrinjski.net
Posted 11 January 2007 - 08:10 PM
KLUB NAVIJAČA, on 11.01.2007 - 15:00, said:
Važan sastanak u prostorijama kluba navijača u Centru 2 !
SVI STE POZVANI !
SVI STE POZVANI !
Oce li bit prijenos preko interneta za one koji nece bit?
ZNAS GDJE JE EUROHERC...? EEE, PA NI BLIZU!

Sign In
Register
Help

MultiQuote