FK Sloboda - HŠK ZRINJSKI 28. kolo PL - 29.04.2006 - 16:00
Posted 25 April 2006 - 09:48 AM
prenosim s zrinjski.info :
Naredna utakmica je sa Slobodom. Po meni dosta važna, ako želimo u Intertoto Kup. Slobodi još postoji mogućnost za niži rang - doduše dosta manja nego ranije. Sloboda ima 33 boda, dok 15. Čelik ima 29 bodova, znači samo 4 boda razlike!!! Mislim da će Sloboda gristi kao luda!!!
Naredna utakmica je sa Slobodom. Po meni dosta važna, ako želimo u Intertoto Kup. Slobodi još postoji mogućnost za niži rang - doduše dosta manja nego ranije. Sloboda ima 33 boda, dok 15. Čelik ima 29 bodova, znači samo 4 boda razlike!!! Mislim da će Sloboda gristi kao luda!!!
#2 gost_Mrtvara_*
Posted 25 April 2006 - 01:54 PM
Sve to stojim,a šta je sa nama,hoćemo li se mi pojavit u Tuzli,daj ljudi ne budite smiješni,neće valjda uvijek isti ljudi ići,samo pričate,otišli ste do širokog i to je to,zatvorite ovaj forum,sve je ovo u kurcu,džaba ja govorim jedno te isto 100% puta!
Posted 25 April 2006 - 02:46 PM
Mrtvara, on 25.04.2006 - 13:54, said:
Sve to stojim,a šta je sa nama,hoćemo li se mi pojavit u Tuzli,daj ljudi ne budite smiješni,neće valjda uvijek isti ljudi ići,samo pričate,otišli ste do širokog i to je to,zatvorite ovaj forum,sve je ovo u kurcu,džaba ja govorim jedno te isto 100% puta!
Jes' vala
Ajde pričajte hoće li biti taj bus...ja dolazim dole u petak pa bi volio znati unaprijed hoće li ili neće biti...ako neće biti busa,Mrtvara vidi tamo s ekipom ako će se ići nečim drugim obavezno i na mene računajte,idem 100%
Pozdrav
Posted 29 April 2006 - 01:44 AM
Mrtvara, on 28.04.2006 - 18:16, said:
Pa kome je do utakmice,bila zanimljiva ili ne zanimljiva,idem sa ekipom navijat za Zrinjski,kome je više stalo do same utakmice,boli me kurac za njih i upravu!

Sign In
Register
Help
This topic is locked

MultiQuote