Nogomet: Dolazi li Admir Raščić u Zrinjski?
Datum: Saturday, May 20 @ 17:26:20 CEST
Iako su pod Bijelim brijegom zakopčani do grla na pitanja vezana uz imena potencijalnih pojačanja, “ulici” ne treba puno da počne spekulirati, naročito
kada se zna na kojim je pozicijama Zrinjski najtanji. Tako je “procurilo” da je mostarski klub zainteresiran za prvog napadača Željezničara, 25-godišnjeg
Admira Raščića. Spekulacije su još više dobile na težini kada se zna da ovog napadača Slišković cijeni čemu je potvrda poziv u ...
... reprezentaciju za prijateljsku utakmicu protiv Japana, ali još više činjenica da je Raščiću istekao ugovor s klubom s Grbavice.
Iz mostarskog kluba nisu željeli službeno potvrditi da su zainteresirani za Raščića, ali potvrdu toga dobili smo od samog igrača koji je izjavio da su kontakti
već uspostavljeni.
“Prvi kontakt smo uspostavili. Rekao bih da je to bio jedan više korektan razgovor, nego klasični pregovori”, kaže Raščić koji sigurno ne ostaje na Grbavici:
“Moram priznati da mi laska već činjenica da je Zrinjski zainteresiran za mene, jer se zna tko je trener tog kluba”.
Onda, prelaziš li u Zrinjski ili ne?
- Svoj stav sam već rekao ljudima iz Zrinjskog. Na Grbavici ne ostajem sto posto jer želim promijeniti sredinu. Želim u inozemstvo, ali ako mi to propadne,
onda bi moj prvi izbor bio Zrinjski. Ne želim da se ovo pogrešno protumači i da netko pomisli da mi je Zrinjski rezervna opcija.
Jednostavno, svaki igrač koji igra Premier ligu nada se odlasku u inozemstvu pa tako i ja, ali tek ćemo vidjeti hoće li biti išta od toga. To sam rekao
i ljudima iz Zrinjskog i, jasno, oni su to razumjeli.
Imaš li konkretnih ponuda iz inozemstva?
- Najbolje je šutjeti u vezi s tim. Ljudi kojima sam potpisao punomoć uvjeravaju me da odlazim u inozemstvo sto posto, ali dobro znamo da ništa nije sto
posto dok se ne stavi potpis na ugovor. Zato sam oprezan.
Zrinjski počinje pripreme dosta rano.
- Upoznat sam s tim i svjestan sam da me neće čekati dovijeka. Ipak, vjerujem da će se vrlo brzo znati idem li u inozemstvo ili ne. Kao što sam već rekao,
ako mi propadne angažman u inozemstvu, vjerujem da bih karijeru nastavio u Zrinjskom, jer mislim da bismo se dogovorili vrlo brzo.
Vjerujemo da si upoznat i da Zrinjski za sljedeću sezonu stvara momčad za novi pohod za naslov prvaka?
Znam, i zbog toga mogu reći da bi mi bilo drago nastaviti karijeru u Zrinjskom. Nije ništa neobično što Zrinjski ima takve ambicije, jer su već rezultati
u protekloj sezoni potvrdili da ima momčad za vrh bh. nogometa. Uz dobru momčad, tu je i odličan trener, ali i dobro organiziran klub, završio je Raščić.
Mario Pandža/zrinjski.info
Pojačanja
Posted 29 May 2006 - 01:17 AM
Nakon jednog mladog igrača[Studenović] danas je naš klub pojačao jedan iskusni i hvale vrijedni napadač Ivica Karbogdan koji je donedavno igrao za Hrvatskog prvoligaša
Slaven Belupoitd
znači nije mislav,
nego šta se priča za čačića da bi nas mogao pojačat?
valjalo bi da baka probere nešto od otpisanih hajdukovaca.
ima onde ponešto što bi nama leglo, a baka ih poznaje dobro.
gorana jurića iz žepča je preporučio papić pa sad budemo vidjeli
činjenica je da se neće dovoditi svašta nego samo ono što nam treba i što vrijedi
Slaven Belupoitd
znači nije mislav,
nego šta se priča za čačića da bi nas mogao pojačat?
valjalo bi da baka probere nešto od otpisanih hajdukovaca.
ima onde ponešto što bi nama leglo, a baka ih poznaje dobro.
gorana jurića iz žepča je preporučio papić pa sad budemo vidjeli
činjenica je da se neće dovoditi svašta nego samo ono što nam treba i što vrijedi
WE ARE THE CATHOLIC CLUB
Posted 29 May 2006 - 11:02 AM
''Ne želimo žuriti i sigurno se nećemo zalijetati. Znamo da su nam potrebna tri-četiri kvalitetna pojačanja, ali baš iz razloga jer želimo dovesti provjerene
igrače ne želimo žuriti. Dosta igrača nam se nudi, ali ne želimo gomilati igrački kadar, nego kvalitetnim pojačanjima pojačati već postojeći'', još uvijek
dosta šturo odgovara predsjednik mostarskog kluba Ivan Beus.
''Rani početak priprema i činjenica da već 8. lipnja moramo prijaviti momčad za prvo kolo Intertoto kupa nam ne idu u prilog, ali ipak ne želimo pogriješiti
s pojačanjima. Odavno se zna kakve igrače tražimo (oba bočna, vezni i napadač op.a.) i takve profile igrača ćemo sigurno dovesti, ali još jednom napominjem,
nećemo žuriti'', kaže Beus.
Admir Raščić (ne)dolazi u Zrinjski
Hoće li Admir Raščić nastaviti karijeru u Zrinjskom, još se ne može reći, ali napadač Željezničara sigurno neće za mostarski klub u prvom kolu Intertoto
kupa. Poznato je da je Raščiću prva opcija inozemstvo, ali kaže da bi volio doći u Zrinjski ako ne bude ništa od odlaska vani.
''Nema ništa novo, 7. lipnja letim za inozemstvo, a ime kluba ne smijem otkriti. Ako od toga ne bude ništa, volio bih karijeru nastaviti u Mostaru. Ljudi
iz Zrinjskog to znaju i rekli su mi da su mi vrata Zrinjskog otvorena ako mi propadne inozemstvo, što naravno jako cijenim'', izjavio je Raščić koji se
odmara u rodnom Goraždu.
Kako Zrinjski za prvo kolo Intertoto kupa mora prijaviti momčad do 8. lipnja, jasno da Raščića mogu prekrižiti za utakmice protiv Marsaxlokka. Raščić može
biti pojačanje samo za Premier ligu, ali i eventualne utakmice protiv izraelskog Maccabija iz Petach-Tikve. Naravno, pod uvjetom da na kraju završi u Zrinjskom.
Mislav Karoglan na Pecari
Nekadašnji napadač šampionske generacije Zrinjskog, Mislav Karoglan od iduće sezone braniti će bije kluba sa Pecare. Karoglan je sa čelnicima Širokog Brijega
dogovorio suradnju na dvije godine, a što se tiče Zrinjskog u ovom slučaju Karogaln je za Dnevni list izjavio:
-Možda je moj prvi izbor bio Zrinjski, ali očito da ja nisam bio prvi izbor Zrinjskog. Nisam se želio nuditi, ali moram priznati da mi je žao što me nakon
igara u pretprošloj sezoni ljudi iz Zrinjskog nisu kontaktirali i upitali za planove. Ipak, sada je sve to manje važno. Potpisao sam za Široki i moram
se koncentrirati na ono što me čeka, a to su pripreme, a onda i kvalifikacije za Ligu prvaka.
Mario Pandža / Zrinjski info
igrače ne želimo žuriti. Dosta igrača nam se nudi, ali ne želimo gomilati igrački kadar, nego kvalitetnim pojačanjima pojačati već postojeći'', još uvijek
dosta šturo odgovara predsjednik mostarskog kluba Ivan Beus.
''Rani početak priprema i činjenica da već 8. lipnja moramo prijaviti momčad za prvo kolo Intertoto kupa nam ne idu u prilog, ali ipak ne želimo pogriješiti
s pojačanjima. Odavno se zna kakve igrače tražimo (oba bočna, vezni i napadač op.a.) i takve profile igrača ćemo sigurno dovesti, ali još jednom napominjem,
nećemo žuriti'', kaže Beus.
Admir Raščić (ne)dolazi u Zrinjski
Hoće li Admir Raščić nastaviti karijeru u Zrinjskom, još se ne može reći, ali napadač Željezničara sigurno neće za mostarski klub u prvom kolu Intertoto
kupa. Poznato je da je Raščiću prva opcija inozemstvo, ali kaže da bi volio doći u Zrinjski ako ne bude ništa od odlaska vani.
''Nema ništa novo, 7. lipnja letim za inozemstvo, a ime kluba ne smijem otkriti. Ako od toga ne bude ništa, volio bih karijeru nastaviti u Mostaru. Ljudi
iz Zrinjskog to znaju i rekli su mi da su mi vrata Zrinjskog otvorena ako mi propadne inozemstvo, što naravno jako cijenim'', izjavio je Raščić koji se
odmara u rodnom Goraždu.
Kako Zrinjski za prvo kolo Intertoto kupa mora prijaviti momčad do 8. lipnja, jasno da Raščića mogu prekrižiti za utakmice protiv Marsaxlokka. Raščić može
biti pojačanje samo za Premier ligu, ali i eventualne utakmice protiv izraelskog Maccabija iz Petach-Tikve. Naravno, pod uvjetom da na kraju završi u Zrinjskom.
Mislav Karoglan na Pecari
Nekadašnji napadač šampionske generacije Zrinjskog, Mislav Karoglan od iduće sezone braniti će bije kluba sa Pecare. Karoglan je sa čelnicima Širokog Brijega
dogovorio suradnju na dvije godine, a što se tiče Zrinjskog u ovom slučaju Karogaln je za Dnevni list izjavio:
-Možda je moj prvi izbor bio Zrinjski, ali očito da ja nisam bio prvi izbor Zrinjskog. Nisam se želio nuditi, ali moram priznati da mi je žao što me nakon
igara u pretprošloj sezoni ljudi iz Zrinjskog nisu kontaktirali i upitali za planove. Ipak, sada je sve to manje važno. Potpisao sam za Široki i moram
se koncentrirati na ono što me čeka, a to su pripreme, a onda i kvalifikacije za Ligu prvaka.
Mario Pandža / Zrinjski info
WE ARE THE CATHOLIC CLUB
Posted 29 May 2006 - 02:22 PM
razgovarao sam sa jednim članom uprave glede tih pojačanja
ovako stoje stvari:
ništa se neće riješavati dok se baka ne vrati, što je po meni vrlo ispravno da trener odlučuje koji tip igrača će nam trebati
u stvari zna se koji tip samo će struka odabrati
pozitivna promjena za razliku od prije kad je uprava dovodila masu igraća i davala treneru da probere tj. od govneta da pitu pravi
ovako mi kaže čovjek da baka želi 4 igrača i to:
jednog pozadi, jednog bočnog, po jednog u sredini i u špicu.
više je i vrijeme bilo da se dovede ciljano, samo da ne fulimo u procjeni kvalitete hehe
na stranu zajebancija svi smo nestrpljivi da čujemo imena ali je pametnije raditi u tajnosti jer čim se neko ime spomene menadžeri razni podižu cijenu govore o lažnim ponudama drugih klubova itd
ovako stoje stvari:
ništa se neće riješavati dok se baka ne vrati, što je po meni vrlo ispravno da trener odlučuje koji tip igrača će nam trebati
u stvari zna se koji tip samo će struka odabrati
pozitivna promjena za razliku od prije kad je uprava dovodila masu igraća i davala treneru da probere tj. od govneta da pitu pravi
ovako mi kaže čovjek da baka želi 4 igrača i to:
jednog pozadi, jednog bočnog, po jednog u sredini i u špicu.
više je i vrijeme bilo da se dovede ciljano, samo da ne fulimo u procjeni kvalitete hehe
na stranu zajebancija svi smo nestrpljivi da čujemo imena ali je pametnije raditi u tajnosti jer čim se neko ime spomene menadžeri razni podižu cijenu govore o lažnim ponudama drugih klubova itd
WE ARE THE CATHOLIC CLUB

Sign In
Register
Help

MultiQuote