ULTRAS-ZRINJSKI: Bar Salovi - ULTRAS-ZRINJSKI

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Bar Salovi

#1 User is offline   rebelOG 

• Novak
  • Pip
  • Group: Članovi

Posted 06 June 2006 - 07:02 PM

Eo pitam na PM pa mi ne odgovaraju :) valjda ce ovako gdje su ultrasi narucili bar salove?? znaci izradu salova
=== ULTRAS VATIKAN ===
0

#2 User is offline   warlord 

• Ultras
  • PipPip
  • Group: Admin

Posted 06 June 2006 - 11:06 PM

Posl'o si i meni PM sa istim upitom , pa evo da ti ne odgovaram preko privatne poruke - mene zanima zašto to tebe interesuje ? Jel' imaš u planu izradu istih za grupu ili neka schema za svoju ekipu , ili tek tako da znaš, ili se s nekim kladio ili ovo-ono ?

1. Ako te zanima ono <tek tako> doći ćeš u Klub Navijača srijedom u 20. sati na sastanak /tj. danas 07.06.2006 ti je prva prilika/ [predstavit' se ono kulturno, ja sam taj i taj ovo-ono, navijač sam Zrinjskog, pripadnik ove grupe mene zbog _______ zanima gdje su se radili bar šalovi?] i iznijet ćeš to pitanje, na koje ćeš dobit' odgovor, a neće ti ni'ko pisat po forumima gdje, kako, šta, 'ko ?"

2. Ako pak imaš na umu realizaciju jedne serije bar šalova ili neku ideju ovo-ono šta li već a da dobiješ potpun odgovor, doći ćeš u Klub Navijača srijedom u 20. sati /tj. danas 07.06.2006 ti je prva prilika/ na sastanak [predstavit' se ono kulturno, ja sam taj i taj ovo-ono, navijač sam Zrinjskog, pripadnik ove grupe mene zbog _______ zanima gdje su se radili bar šalovi ?] i iznijet ćeš to pitanje, na koje ćeš dobit' odgovor, a neće ti ni'ko pisat po forumima gdje, kako, šta, 'ko ?"

Gonimo svuđe...
0

#3 User is offline   rebelOG 

• Novak
  • Pip
  • Group: Članovi

Posted 07 June 2006 - 11:56 AM

doći ću nema problema,,, navijač sam zrinjskog, pravit cu jednu seriju salova al ne u vezi zrinjskog..
=== ULTRAS VATIKAN ===
0

#4 User is offline   Executive City Patrol 

• tribina stajanje
  • PipPip
  • Group: Ekipa

Posted 15 January 2007 - 08:28 PM

View PostrebelOG, on 07.06.2006 - 10:56, said:

doći ću nema problema,,, navijač sam zrinjskog, pravit cu jednu seriju salova al ne u vezi zrinjskog..

Pa sta pitas onda ako neces za zrinjski pravit snalazi se :angry:
ZNAS GDJE JE EUROHERC...? EEE, PA NI BLIZU!
0

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users